Alireza-Sat
مدیر بازنشسته
- 2010-08-17
- 6,564
- 26,903
تاپیک نرم افزارهای جانبی و آموزشهای استارمکس x200-x50فول اچ دی
سلام دوستان گل به تدریج در این تاپیک
آموزشهای استارمکس x50-x200فول اچ دی برای شما عزیزان قرار میگیرد
موفق باشید
نحوه آپدیت: پس از خارج کردن نرم افزار از حالت فشرده انرا داخل فلش مموری خودتون کپی کنیدوفلش را از یکی از درگاههای پورت یو اس بی به رسیور متصل میکنید وپس از کانکت شدن فلش مموری به رسیور کلید منو را بفشارید سپس کلید سمت چپ دایره ولوم وسط ریموت کنترل یا همون دکمه کم کردن صدا را بزنید و گزینه دوم یعنی update را انتخاب کرده و پس از وارد شدن به داخل یو اس بی سورس در آنجا فلش مموری شما با نام پیش فرض sda1نمایان میشود.به داخل فلش مموریتون رفته (نکته : دراین قسمت با زدن کلید قرمز روی کنترل میتونید از کانالهاتون کپی بگیرید)سپس روی نرم افزار دستگاتون که آنزیپ وکپی کرده بودیدش رفته و یکبار کلید OKرا بفشارید ومنتظر بمانید تا دستگاه کار ارتقائ نرم افزاری خودشو انجام بده و پس از ریبوت شدن مجدد راه اندازی بشه.با سلام و تشکر
لطفا نحوه آپدیت نرم افزار و توضیح بدبد
و چطور میشه لیست کانالهای موجود رو ذخیره کرد و بعد از آپدیت دوباره لود کرد
با تشکر
قابلیت ورژن جدید با توجه به گفته های شرکت ارائه دهنده پچ این مدل از رسیورها بهبود و ثبات بهتر کانالهای اسکای پریمافیلا ایتالیا در شرینگ اینترنتی وهوایی میباشدبا تشکر
من نرم افزار و آپدیت کردم
نرم افزار جدید چه تفاوت هایی با ورژن 115 داره؟ من چیزی احساس نکردم. البته امیدوارم هنگ کردن اش کم بشه
لطفا در صورت امکان نحوه فعال کردن شرینگ اینترنتی رو هم توضیح بدید. و از کجا میشه مدت زمان مانده شرینگ رو چک کرد.
ممنون از راهنمایتان