تاپیک نرم افزارهای رسیورهای آیکلاس k9k9 hd pvr compact

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
نرم افزار جدید مدل k9k9 hd pvr compact تاریخ 28 دی 94
نام دستگاه :K9K9 HD PVR COMPACT
تاریخ انتشار:
28 دی ماه 94
نسخه نرم افزار: 13199F
تاریخ تولید نرم افزار:01/18/2016

قابلیت این نرم افزار:
1- -مشکل بازکردن کانالهایی که با سیستم VIACCESS و یا SECA کد شده بودند حل شد

نکته: قبل از انتقال نرم افزار به دستگاه از لیست کانالها بک آپ تهیه کنید. سپس نرم افزار را به دستگاه انتقال دهید. سپس ریست فکتوری کنید. و لیست کانال را به دستگاه انتقال دهید. اگر لیست کانال شما قدیمی بود، پس از انتقال لیست کانال دوباره اسکن کنید.

نکته2: مسوولیت استفاده از این نرم افزار صرفا بر عهده کاربر بوده و این انجمن مسوولیتی در مورد صدمه به دستگاه شما قبول نمیکند. (در این سایت، تنها نرم افزار رسمی ارایه شده و خواهد شد.)

نکته3: پس از انتقال نرم افزار به دستگاه، ریسیور را دو بار خاموش و روشن کرده و سپس از آن استفاده کنید.

پیوست‌ها

mioo_sara

کاربر
2008-02-23
86
275
سلام دوستان پچ 13199 که در بالا موجوده و آخرین پچ دستگاه k9 compact است رو ریختم روی دستگاه و شروع کرد به هنگ کردن و ریست شدن
پچ اشکال دارد با احتیاط استفاده کنید
من مجبور شدم دوباره پچ 13197 رو ریختم تا مشکل حل شد
محض اطلاع رسانی

2007-06-19
1,872
19,347
نرم افزار جدید مدل k9k9 hd pvr compact تاریخ 28 دی 94
نام دستگاه :K9K9 HD PVR COMPACT
تاریخ انتشار:
28 دی ماه 94
نسخه نرم افزار: 13199F
تاریخ تولید نرم افزار:01/18/2016

قابلیت این نرم افزار:
1- -مشکل بازکردن کانالهایی که با سیستم VIACCESS و یا SECA کد شده بودند حل شد

نکته: قبل از انتقال نرم افزار به دستگاه از لیست کانالها بک آپ تهیه کنید. سپس نرم افزار را به دستگاه انتقال دهید. سپس ریست فکتوری کنید. و لیست کانال را به دستگاه انتقال دهید. اگر لیست کانال شما قدیمی بود، پس از انتقال لیست کانال دوباره اسکن کنید.

نکته2: مسوولیت استفاده از این نرم افزار صرفا بر عهده کاربر بوده و این انجمن مسوولیتی در مورد صدمه به دستگاه شما قبول نمیکند. (در این سایت، تنها نرم افزار رسمی ارایه شده و خواهد شد.)

نکته3: پس از انتقال نرم افزار به دستگاه، ریسیور را دو بار خاموش و روشن کرده و سپس از آن استفاده کنید.

سلام دوستان پچ 13199 که در بالا موجوده و آخرین پچ دستگاه k9 compact است رو ریختم روی دستگاه و شروع کرد به هنگ کردن و ریست شدن
پچ اشکال دارد با احتیاط استفاده کنید
من مجبور شدم دوباره پچ 13197 رو ریختم تا مشکل حل شد
محض اطلاع رسانی

درود

درسته من هم این پچ آخری رو ریختم دستگاه هنگ و ریست میکنه ، برگردوندمش به نسخه قبلی و مشکلش حل شد ، ظاهرا این نسخه مشکل داره ....

مهدی مرندی

مدیر بخش استار مکس
2013-07-12
361
1,007
44
بالا