تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

2009-05-15
0
28,977
سلام
استار ست 95 معمولی روی چراغ قرمز هست و چیزی روی پنل نمایش داده نمیشه..
پاور سالم و تست شده هست.
ایسی فلش با فایل موجود در انجمن پروگرم شد.
ترانزیستورهایq514 q515 تعویض شدند.
ولتاژ1.8 رگلاتور کاملا فیکس هست برای اطمینان ایسی سالم از رسیور سالم جاگذاری شد..
ولتاژ3.3 ورودی ایسی فلش موجود هست.
مدار کاملا شستشو و با فلکسی هیت گرفته شد.
رسیور با و بدون تیونر هم تست شد.
کریستال تعویض شد
بدون پنل هم بررسی شد.
..نتیجه
رسیور بازم چراغ قرمز هست ولی با تصویر که بررسی میکنم قبل انجام کارهای بالا کلا خاموش بود اما الان تصویر سیاه میشه همون حالت بوت رسیور که وقتی میخواد بوت بشه شده ولی بالا نمیاد!
با کنترل هم وقتی دکمه میزنم پنل چشمک میزنه ولی هیچ تصویری متاسفانه ندارم..

باسلام...
اگه پردازنده شمابیش ازحدداغ نمیکنه ونرمال است.80درصدباتعویض آی سی رم مشکل چراغ قرمزشمابرطرف خواهدشد..

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با سلام - برق 1.8 ولت را جدا گانه از یک منبع تغذیه همزمان با روشن کردن دستگاه وصل کن ببین روشن میشود

جناب حیدری منظورتون اینه کخبرق1.8 ولت رو از یه پاور دیگه استفاده کنم یا از خود پاور رسیور؟
ممنون
باسلام...
اگه پردازنده شمابیش ازحدداغ نمیکنه ونرمال است.80درصدباتعویض آی سی رم مشکل چراغ قرمزشمابرطرف خواهدشد..

سلام
دوست گرامی
پردازنده حرارت کاملا نرمال و طبیعی هست..
در بالا عرض کردم که ایسی رم رو عوض کردم3عدد کاملا تست شده..
ممنون

ibm33

کاربر
2008-03-05
39
190
باسلام دستگاه استارست 150d plus بدون سوییچ وبایک ال ان بی هیچ مشکلی ازنظرسیگنال ندارداماباسوییچ کارنمیکند وقدرت ال ان بی روی 75درصدمیماندوبدون سیگنال است کارهایی که انجام دادم تعویض خازنهای تغذیه وخازنهای کنارال ان بی قلع کاری اس ام دی های کنارال ام 317 تعویض تیونرواپدیت وقلع کاری ای سی cpu
ولی مشکل برطرف نشد.ازدوستانی که دراین موردتجربه دارندتقاضای راهنمایی دارم باسپاس

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
از سوئیچ جنس مرغوب و سیم آنتن خوب استفاده کن من خیلی تست کردم فقط با سوئیچ مرغوب مشکل حل میشود البته اگر فرمان سوئیچ را ندهد کانال pmc را هم نمی آورد ابتدا تست کن ببین مستقیم این کانال را روی همان فرکانس می آورد و اگر آورد مشکل از دستگاه نیست فقط سیم و سوئیچ مرغوب

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
یک عکس از کنار تیونر در سایت قرار بده تا قطعات مسیر فرمان سوئیچ یعنی 2 عدد ترانزیستور smd که کار تقویت 22 کیلوهرتز را جهت فرمان سوئیچ و فرکانسهایی که باید 22 کیلوهرتز آن فعال باشد مثل فرکانس 11747 روی هاتبرد شبکه pmc را مشخص کنم که با تعویض آنها مشکل حل میشود . اگر اسکوپ در اختیار داری با شکل موج 22 کیلوهرتز و مسیر آن تا سوار شدن 22 کیلوهرتز در ولتاژ خروجی تیونر که برای ال ان بی میرود را میتوانید دنبال کنید . بودن روغن لحیم هم در این مسیر و کسیف بودن مدار گاهی موارد موجب اختلال در کار سوئیچ بوده که با شست و شوی مدار در بعضی موارد حل شده است ( اطراف lm317 )

ibm33

کاربر
2008-03-05
39
190
عکس ازکنارتیونر150

یک عکس از کنار تیونر در سایت قرار بده تا قطعات مسیر فرمان سوئیچ یعنی 2 عدد ترانزیستور smd که کار تقویت 22 کیلوهرتز را جهت فرمان سوئیچ و فرکانسهایی که باید 22 کیلوهرتز آن فعال باشد مثل فرکانس 11747 روی هاتبرد شبکه pmc را مشخص کنم که با تعویض آنها مشکل حل میشود . اگر اسکوپ در اختیار داری با شکل موج 22 کیلوهرتز و مسیر آن تا سوار شدن 22 کیلوهرتز در ولتاژ خروجی تیونر که برای ال ان بی میرود را میتوانید دنبال کنید . بودن روغن لحیم هم در این مسیر و کسیف بودن مدار گاهی موارد موجب اختلال در کار سوئیچ بوده که با شست و شوی مدار در بعضی موارد حل شده است ( اطراف lm317 )
باسلام وعرض تشکرازتوجه شماعکس راقرارمیدهم .

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام. دستگاه استارست 95 یو اس بی دارم که رو بوت میمونه و سی پی یو بعد از دو دقیقه داغ داغ میشه که دست را میسوزونه .بقیه قطعات را چک کردم مشکلی نداشتن فقط پروگرامم مشکل داره که ایسی فلش را تست کنم اما چون سی پی یو داغ میکنه احتمالا خود سی پی یو مشکل داره.
آیا چیز دیگه ای میتونه باعث داغی سی پی یو بشه؟ دوستان تجربه ای دارن؟

soren_kiana

سرپرست بخش استارست وشرینگ رایگان
2007-08-19
3,930
9,457
با درود
دوست عزيز ولتاژ كم يا زياد تغذيه هم يكي از عامل هاي گرم كردن سي پي يو و بوت شدن رسيور هستش ، خازن هاي خروجي 3.3 و 5 ولت تعويض كن عامل ديگه اتصال در برد هم اونو داغ ميكنه روگلاتور 3.3 رو هم چك كن و از سالم بودن اون مطمعن شو.

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
همانطور که دوستمان گفتند ایجاد نوسان در مسیر تامین ولتاژ راه انداز پردازنده باعث داغی و سوختن اون خواهد شد و عدم کارکرد رسیور.
رگلاتور1117 خط3.3 خروجی فیکس باشه.خازن مسیر اونو هم عوض کن.
خازن و دیودهای مسیر3.3 و 5ولت بررسی شوند.

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
سلام. حق با خودم بود . امروز که مشتری اومد ازش جریان خرابی را پرسیدم گفت پسرش فیش یو اس بی را به برق 220 وصل کرده :eek:
دیگه فاتحه سی پی یو خونده شده
:eek:k:

ibm33

کاربر
2008-03-05
39
190

پیوست‌ها

• 145.2 کیلوبایت بازدیدها: 73
بالا