تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
سلام . یدونه استارست x97usb دارم روی بوت میمونه . پاور سالم . ایسی فلش تست شده و ولتازهای رگولاتورها هم ثابت هست

سلام دوست عزیز

شما اول با یه پاور دیگه تست بزن
یا برنامه 1.64 رو با لودر و کابل به اون طریقی که دکمه پاور رو نگه میداری
انتقال بده
البته اگر از سخت افزارت مطمئنی
برای اطمینان خازنهای الکترولیت قسمت 3.3 و 5 ولت پاور رو هم عوض کن با
نوع مرغوبتر

موفق باشی

elnino909

کاربر افتخاری
2007-12-03
1,371
5,553
درود . آره با پاور دیگه تست کردم یک دستگاه مثل همون سالم دارم . وقتی با فلش حل نشده یعنی با برنامه حل میشه ؟ لبتابم پورت 232 نداره و فعلا نمیشه برنامه بدم

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
درود . آره با پاور دیگه تست کردم یک دستگاه مثل همون سالم دارم . وقتی با فلش حل نشده یعنی با برنامه حل میشه ؟ لبتابم پورت 232 نداره و فعلا نمیشه برنامه بدم

بادرود

یه ای سی هشت پایه کنار فلش هستش که ای سی امنیتی دستگاهه ممکنه خراب شده باشه واگه عیب از اون باشه به گفته دوستمون برنامه 1.64 رو با لودر انتقال بدی احتیاج به تعویض ای سی نیست ودستاه بالا میاد.

http://1.irantks.biz/showthread.php?t=74465&p=359055&viewfull=1#post359055

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
با سلام و خسته نباشید خدمت همگی و با اجازه از اساتید محترم . دوسست عزیز 4 عدد ترانزیستور به شماره 1am در کنار آی سی فلش وجود دارد که من داشتم یکی از آنها شورت شده بود همین مشکل برا دستگاه پیش میومد . لطفا اونا رو چک کنین

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با اینکه فلاش کردی اما برای اطمینان یک بار دیگر آی سی فلاش را با برنامه x95 پروگرام کن برنامه فلاش 230 - 95 - 97 -معمولا یکی هستند

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با سلام و خسته نباشید خدمت همگی و با اجازه از اساتید محترم . دوسست عزیز 4 عدد ترانزیستور به شماره 1am در کنار آی سی فلش وجود دارد که من داشتم یکی از آنها شورت شده بود همین مشکل برا دستگاه پیش میومد . لطفا اونا رو چک کنین
با درود ///دوستان من هم همين مورد را داشتم كه ترانزيستور smdكنار ايسي فلش شورت شده بود

alphasystem

کاربر VIP
2008-01-16
155
360
یه استارست 150 برام آوردن ولتاژ تغذیه اش زیاد بود با یه تغذیه سالم عوض کردم روشن شد ولی کنترل از کار افتاده.5ولت روی سنسور پنل هست ولی با زدن کلیدهای کنترل هیچ عکس العملی نشون نمیده.اینم بگم حتی پنل دستگاهو با یه پنل دیگه عوض کردن ولی بی فایده بود.حدس خودم حرابی سی پی یو هستش حالا از دوستان کسی راه حل کم خرج داره؟آخه 150 ارزش تعویض سی پی یو نداره

Babak

مدير ارشد بخش ریسیور
2008-03-21
899
4,159
یه استارست 150 برام آوردن ولتاژ تغذیه اش زیاد بود با یه تغذیه سالم عوض کردم روشن شد ولی کنترل از کار افتاده.5ولت روی سنسور پنل هست ولی با زدن کلیدهای کنترل هیچ عکس العملی نشون نمیده.اینم بگم حتی پنل دستگاهو با یه پنل دیگه عوض کردن ولی بی فایده بود.حدس خودم حرابی سی پی یو هستش حالا از دوستان کسی راه حل کم خرج داره؟آخه 150 ارزش تعویض سی پی یو نداره

با سلام خدمت دوست عزيز . در اكثر مواردي كه استارستها ايراد تغذيه پيدا مي كنن چشمي پنل دستگاه خراب ميشه در ضمن پايه سوم چشمي بوسيله يه مقاومت smd به cpu وصل ميشه كه مي توني بوسيله اهمتر عكس العمل كنترل را تست كنيد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
درود
لطفا مشخص کنید که پانل رسیور شما با یک دستگاه 150 سالم کار میکنه؟
اکثر دستگاه های 120-130-150 که روی 2نقطه باشند وقتی روشن میکنی کپسول گیرنده کنترل روی پانل خراب شده اند وباید تعویض بشوند مواردی کمی هست که احتمالا بخاطر الکتریسیته ساکن که از انگشت صاحب خونه روی پانل تخلیه شده پردازنده مشکل دار شده است
راه تست این هست که پانل رسیور خودتون را روی یک رسیور دیگه تست کنید واگر کپسول گیرنده سالم باشد وپاور هم مشکل نداشته باشه خرابی پردازنده در گیرندگی از سنسور کنترل قابل تعمیر نیست باید پردازنده 5518 مشابه دستگاه خودتون گیر بیارید که کمیاب هم شده بعلت قدیمی بودن

v_o_i_c_e_02

کاربر
2008-07-17
52
99
دوست عزیز از سالم بودن خود کنترل اطمینان حاصل کن .دستگاه رو با آخرین ورژن آپگرید کن اونوقت برو سراغ سخت افزار و دستوراتی که اساتید عزیز فرمودند

آخرین ویرایش:

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
با سلام - با اینکه با پنل دیگری تست کرده ای اما اول چشم روی پنل را تعویض کن دوم یک سلف اس ام دی ریز کنار سوکت سیم پنل روی برد به نام l میباشد که برای تست یک سیم بجای آن اتصال کوتاه کن البته بعد از تست اگر عیب از این سلف بود آن را تعویض کن . در صورت خرابی این سلف ولتاژ 5 ولت افت میکند و چشم پنل کار نمیکند و نور پنل معمولا کمتر میشود .

Arash44

کاربر
2009-06-29
79
351
بادرود- يكدستگاه استارست x95 usb تعميري دارم روي چراغ قرمز مونده -كارهاي انجام شده: 1- تعويض فلش / رم/ آيپروم كنار سوكت / چك كردن رگلاتور 1.2/ تعويض.پاور / در آوردن تيونر / ترانزيستور هاي كنار فلش نيز چك شدند/چك كردن جمپر هاي مين. ضمنا CPU حرارتش نرماله و بعيد ميدونم عيب از آن باشد. اگه دوستان چيزي به ذهنشان ميرسه راهنمايي كنند. باسپاس

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohsen489

کاربر
2009-07-13
1
2
39
دوست عزیز‌ سی پیو و رم را با هیتر لحیمکاری کنید منم با همچین مشکلی مواجه بودم که با لحیمکاری دقیق برطرف شد

آخرین ویرایش:

pasha khan

کاربر افتخاری
2009-06-25
670
1,981
49
بادرود- يكدستگاه استارست x95 usb تعميري دارم روي چراغ قرمز مونده -كارهاي انجام شده: 1- تعويض فلش / رم/ آيپروم كنار سوكت / چك كردن رگلاتور 1.2/ تعويض.پاور / در آوردن تيونر / ترانزيستور هاي كنار فلش نيز چك شدند/چك كردن جمپر هاي مين. ضمنا CPU حرارتش نرماله و بعيد ميدونم عيب از آن باشد. اگه دوستان چيزي به ذهنشان ميرسه راهنمايي كنند. باسپاس

سلام

شما مهمترین کارو انجام ندادین دوست عزیز
اونم چک کردن تغذیه و تعویض خازنهای 3.3 و 5 ولت
در آخر با لودر برنامه 1.64 رو منتقل کن.
و همچنین ولتاژ گیری روی آی سی فلش و تست 1.8 ولت سی پی یو
اعلام نتیجه کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

درود
کریستال 60000 را تعویض کنید
سعی کنید با نگه داشتن دکمه پاور جلو دستگاه با لودر وکابل نرم افزار بدستگاه تزریق کنید

روتانا

کاربر
2006-10-05
30
35
[h=2][/h]
بادرود- يكدستگاه استارست x95 usb تعميري دارم روي چراغ قرمز مونده -كارهاي انجام شده: 1- تعويض فلش / رم/ آيپروم كنار سوكت / چك كردن رگلاتور 1.2/ تعويض.پاور / در آوردن تيونر / ترانزيستور هاي كنار فلش نيز چك شدند/چك كردن جمپر هاي مين. ضمنا CPU حرارتش نرماله و بعيد ميدونم عيب از آن باشد. اگه دوستان چيزي به ذهنشان ميرسه راهنمايي كنند. باسپ
دوست عزیز من چندین بار این مشکل داشتم
کریستال 60000 را تعویض کنید مشکل حل میشه

بالا