farshad@gh
مدير بخش تعميرات سخت افزاري
- 2009-10-27
- 301
- 2,484
سلام
با یه پاور دیگه تست کردی؟
با یه پاور دیگه تست کردی؟
سلام . یدونه استارست x97usb دارم روی بوت میمونه . پاور سالم . ایسی فلش تست شده و ولتازهای رگولاتورها هم ثابت هست
درود . آره با پاور دیگه تست کردم یک دستگاه مثل همون سالم دارم . وقتی با فلش حل نشده یعنی با برنامه حل میشه ؟ لبتابم پورت 232 نداره و فعلا نمیشه برنامه بدم
با درود ///دوستان من هم همين مورد را داشتم كه ترانزيستور smdكنار ايسي فلش شورت شده بودبا سلام و خسته نباشید خدمت همگی و با اجازه از اساتید محترم . دوسست عزیز 4 عدد ترانزیستور به شماره 1am در کنار آی سی فلش وجود دارد که من داشتم یکی از آنها شورت شده بود همین مشکل برا دستگاه پیش میومد . لطفا اونا رو چک کنین
یه استارست 150 برام آوردن ولتاژ تغذیه اش زیاد بود با یه تغذیه سالم عوض کردم روشن شد ولی کنترل از کار افتاده.5ولت روی سنسور پنل هست ولی با زدن کلیدهای کنترل هیچ عکس العملی نشون نمیده.اینم بگم حتی پنل دستگاهو با یه پنل دیگه عوض کردن ولی بی فایده بود.حدس خودم حرابی سی پی یو هستش حالا از دوستان کسی راه حل کم خرج داره؟آخه 150 ارزش تعویض سی پی یو نداره
درودیه استارست 150 برام آوردن ولتاژ تغذیه اش زیاد بود با یه تغذیه سالم عوض کردم روشن شد ولی کنترل از کار افتاده.5ولت روی سنسور پنل هست ولی با زدن کلیدهای کنترل هیچ عکس العملی نشون نمیده.اینم بگم حتی پنل دستگاهو با یه پنل دیگه عوض کردن ولی بی فایده بود.حدس خودم حرابی سی پی یو هستش حالا از دوستان کسی راه حل کم خرج داره؟آخه 150 ارزش تعویض سی پی یو نداره
بادرود- يكدستگاه استارست x95 usb تعميري دارم روي چراغ قرمز مونده -كارهاي انجام شده: 1- تعويض فلش / رم/ آيپروم كنار سوكت / چك كردن رگلاتور 1.2/ تعويض.پاور / در آوردن تيونر / ترانزيستور هاي كنار فلش نيز چك شدند/چك كردن جمپر هاي مين. ضمنا CPU حرارتش نرماله و بعيد ميدونم عيب از آن باشد. اگه دوستان چيزي به ذهنشان ميرسه راهنمايي كنند. باسپاس
بادرود- يكدستگاه استارست x95 usb تعميري دارم روي چراغ قرمز مونده -كارهاي انجام شده: 1- تعويض فلش / رم/ آيپروم كنار سوكت / چك كردن رگلاتور 1.2/ تعويض.پاور / در آوردن تيونر / ترانزيستور هاي كنار فلش نيز چك شدند/چك كردن جمپر هاي مين. ضمنا CPU حرارتش نرماله و بعيد ميدونم عيب از آن باشد. اگه دوستان چيزي به ذهنشان ميرسه راهنمايي كنند. باسپاس