heidary
معاونت انجمن
- 2007-05-13
- 1,041
- 5,818
سلام . جنس خوب در بازار موجود است به فروشگاه امیر آی سی در سایت مراجعه کنیدسلام اقای حیدری
1000/16 خوب تو بازار نیست .
سلام . جنس خوب در بازار موجود است به فروشگاه امیر آی سی در سایت مراجعه کنیدسلام اقای حیدری
1000/16 خوب تو بازار نیست .
باعرض سلام وخسته نباشید
رسیور ذکرشده به گفته مشتری بعداز پروگرام کردن هنگ میکند به طور مثال اگه رسیوررابه دیش وصل کنیم بعدازجابه جاکردن کانالهارسیورقفل به عبارتی هنگ میکند وباید دستگاه راازبرق بیرون بیاوریم ودوباره آن رابه برق وصل کنیم تا دوباره دستگاه بالا بیاید
لطفادرمورداین عیب راهنماییم کنید
آیاعیب دستگاه بافلش کردن برطرف میشود؟
اگر پاسخ مثبت است اگرامکان دارد لطفافایل فلش مطمئن برایم آپلود کنید
باسپاس وتشکرفراوان
سلام
قبل هرگونه دستکاری سخت افزاری با پچ قدیمی تر ابدیت کن..احتمال زیاد از پچ هست..این مشکل هنگی پچ در محصولات گلوبال دیده میشه..با توجه به اینکه مشتری هم گفته بعد پپروگرم کردن اینجور شده..
با چند پچ هم امتحان کن..بعد هربار ابدیت حتماریست کن کن و دستی کانال یابی کن..
با لودر اینکارو بکن بهتر هست..دروداستاد
این کاررابالودر انجام دهم؟
اگر پاسخ مثبت است لطفا اگرامکان دارد یک لودر ویک پچ برایم آپلود کنید
قبلا ازهمکاری وتوجه جنابعالی سپاسگزاری میکنم
با لودر اینکارو بکن بهتر هست..
درانجمن استارست موجوده هم پچ قدیمی هم لودر..
باعرض سلام وخسته نباشید
رسیور ذکرشده به گفته مشتری بعداز پروگرام کردن هنگ میکند به طور مثال اگه رسیوررابه دیش وصل کنیم بعدازجابه جاکردن کانالهارسیورقفل به عبارتی هنگ میکند وباید دستگاه راازبرق بیرون بیاوریم ودوباره آن رابه برق وصل کنیم تا دوباره دستگاه بالا بیاید
لطفادرمورداین عیب راهنماییم کنید
آیاعیب دستگاه بافلش کردن برطرف میشود؟
اگر پاسخ مثبت است اگرامکان دارد لطفافایل فلش مطمئن برایم آپلود کنید
باسپاس وتشکرفراوان
سلام
قبل هرگونه دستکاری سخت افزاری با پچ قدیمی تر ابدیت کن..احتمال زیاد از پچ هست..این مشکل هنگی پچ در محصولات گلوبال دیده میشه..با توجه به اینکه مشتری هم گفته بعد پپروگرم کردن اینجور شده..
با چند پچ هم امتحان کن..بعد هربار ابدیت حتماریست کن کن و دستی کانال یابی کن..
درود
استاد مشکل با فلش کردن آی سی رفع نمی شود؟
سلام
یه دونه استارست95usb اومده واسه تعمیر..
مشکلش هم قطعی و وصلی در سیگنال هست..ی موقعایی سیگنال میاد ی موقع نمیده..
lm317 رو با جنس مرغوب و تست شده عوض کردم..
پاور تعویض شد..
نرم افزار کارخونه ای-جدید-قدیم-تست شد.
دوتا دیود زنر سالم هستن.
رگلاتور3.3 خروجی داره.
تیونر لحیم کشی شد..بورد رو شستشو دادم
باز که بررسی میکنم ولتاژ25ولت تا ورودی lm هست اما پایه وسط و اخری اون ولتاژ9 و 8 دارن!!!! با اینکهlm کاملا سالم هست
سلام استارست 95 معمولی دارم بالا نمیومد پاورش درست کردم بالا امد الان روشن میشه زمانی سیم النبی میزنم ریستارت میشه سیم و النبی سالمه
سلام
دوست خوب یه خازن smd که از خروجی آی سی رگلاتور تیونر هست رو در بیار جاش یه خازن 100 میکرو
بزار تست کن
در ضمن از سلامت تغذیه و تینر هم اطمینان حاصل کن
البته اگه مدل 95 تیتانیوم نباشه ؟؟؟؟
در آخر تیونر رو عوض کن
نتیجه یادت نره
سلام
پاور سالم+ال ام 317 تعویض شد
مشکل پابرجاست
فکر کنم خود تیونر سوخته
سلام
رسیور استارست 190D super خروجی تصویر ندارد .نه AV و نه خروجی اسکارت هیچ تصویری نمیدهد ولی رسیور روشن میشود. خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.