تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام: استارست x5dدر قسمت قدرت سیگنال چه کابل دیش وصل باشه چه نباشه سیگنال 90درصد را نشان می دهدو در قسمت کیفیت سیگنال متغیر می باشد بین 10 تا 30درصد چه کابل وصل باشد چه نباشد هیچ کانالی را هم سرچ نمی کند . لطفا راهنمایی نمایید. با تشکر.
بادرود دوست گرامی
دستگاه را ریست فکتوری کنید
ایا حط سیگنال کم رنگ وخاکستری نمایش داده میشود؟
اگر بازهم همان وضعیت باشد به احتمال زیاد تیونر دستگاه خراب شده
اگر به تعمیرات اشنا هستید پاور را چک کنید تیونر دستگاه چه مدلی هست شارپ چینی؟

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
ی دستگاه استار ست 150 1 مگ دارم که مشکل پاور داشت و خازن 1000 میکرو 10 ولت آن بر آمده شده بود و آن را تعویض کردم و تمام خازن های پاور را تعویض کردم و ایراد پاور برطرف شد و دیگهعین اولش صدا نمیده فقط وقتی که اولش رسیور را آورده بودند پیش من به صورت دو نقطه میومد روی پنلش و میرفت و دوباره میومد اما الان که پاور سالم شده و خروجی های پاور را هم چک کردم دیدم درست هست الان که روشن میکنم رسیور را به صورت دو نقطه میاد و ثابت میمونه و حرکت نمیکنه حتی آی سی فلش اون رو هم در آوردم و با پروگرمر فلش کردم و دوباره جا زدم اما باز هم که روشن میکنم به صورت دو نقطه بالا میاد و ثابت میمونه به نظر شما ایراد از چیه؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ی دستگاه استار ست 150 1 مگ دارم که مشکل پاور داشت و خازن 1000 میکرو 10 ولت آن بر آمده شده بود و آن را تعویض کردم و تمام خازن های پاور را تعویض کردم و ایراد پاور برطرف شد و دیگهعین اولش صدا نمیده فقط وقتی که اولش رسیور را آورده بودند پیش من به صورت دو نقطه میومد روی پنلش و میرفت و دوباره میومد اما الان که پاور سالم شده و خروجی های پاور را هم چک کردم دیدم درست هست الان که روشن میکنم رسیور را به صورت دو نقطه میاد و ثابت میمونه و حرکت نمیکنه حتی آی سی فلش اون رو هم در آوردم و با پروگرمر فلش کردم و دوباره جا زدم اما باز هم که روشن میکنم به صورت دو نقطه بالا میاد و ثابت میمونه به نظر شما ایراد از چیه؟
با درود
دوست گرامی به هر علتی رسیور بوت نشود روی 2نقطه میماند
حالا پاور فلش رم یا حتی خود پردازنده هم خراب باشه روی همین2نقطه میماند
شما باید قطعات را تعویض کنید تا ایراد را پیدا کنید
اگر کابل جیتگ دارید به پورت جیتگ اون وصل کنید ببینید پردازنده شناسایی میشود؟
کریستال27000 اون هم اگه خراب باشه دستگاه بوت نمیشود

radin_88

کاربر
2010-01-15
96
188
با درود
دوست گرامی قبل هم گفتم میتواند از خرابی پاور باشد
ممکن است تعمیرکار تیونر عوض نکرده!
شما چجوری دادید به تعمیرکار بعدش تست کردید سالمه؟
سلام
من خودم تيونر رو نگاه كردم عوضش نكرده . چطوري مي تونم پاور رو امتحان كنم
موقعي به تعمير كار دادمش اصلا" سيگنال نمي داد ولي الان بعضي فركانسها سيگنال دارند اونم مثلا" بايد سيگنال 98 درصد نشون بده 34 درصد نشون ميده . قطع و وصل هم ميشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
من خودم تيونر رو نگاه كردم عوضش نكرده . چطوري مي تونم پاور رو امتحان كنم
موقعي به تعمير كار دادمش اصلا" سيگنال نمي داد ولي الان بعضي فركانسها سيگنال دارند اونم مثلا" بايد سيگنال 98 درصد نشون بده 34 درصد نشون ميده . قطع و وصل هم ميشه
با دروددوست گرامی
ما درحدی میتوانیم به کاربرکه اطلاعات فنی داشته باشد راهنمایی کنیم شما که اطلاعات فنی وتعمیراتی نداشته باشید
نمیشود با 2تا راهنمایی ازیک کاربر معمولی تعمیرکار وارد ساخت وهمیشه اینمورد که افراد نا وارد به دستگاه اسیب بیشتری رسانده اند واقع شده شما باید یک تعمیرکار وارد ومنصف پیدا کنید:eek:k:

ariantk

کاربر
2007-12-06
25
13
باسلام من يك دستگاهx50usbدارم كه كواليتي ندارد ايراد كار كجاست

ariantk

کاربر
2007-12-06
25
13
باسلام من يك550دارم كه بعضي ازشبكه هاروشترنجي ميگيره ديش مشكل نداره چون بارسيورهاي ديگر امتحان كردم مشكلي نداشت مثلا شبكه1و2و3 استاني روشترنجي ميگره ولي استانهاي ديگر رو خوب ميگيره نميدونم ازمنبع تغضيه هست يا نه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باسلام من يك دستگاهx50usbدارم كه كواليتي ندارد ايراد كار كجاست
با درود
یکبار دستگاه را ریست فکتوری کنیداگر ازآنتن وسیم ها اطمینان دارید
ورودی درگاه سوییچ را مشخص کنید ببینید سیگنال هست
سرفیش سیم انتن را ببینید مشکل نداشته باشه
اگر باز هم سیگنال نباشه تیونر دستگاه خرابه باید توسط تعمیرکار تعویض بشود
تیونر این مدل کمیاب هم هست:eek:k:

mohammad0913

کاربر
2010-07-24
1
1
46
سلام استادان عزیز من یکریسور 550dدارم روشن نمیشود ولتاز گیری کردم تمامی ولتاها دارد لطفا راهنماهیم کنید متشکرم

:dast:
سلام استادان عزیز من یکریسور 550dدارم روشن نمیشود ولتاز گیری کردم تمامی ولتاها دارد لطفا راهنماهیم کنید متشکرم
منخودم تعمیر کار رادیو تلویریون هستم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

:dast: منخودم تعمیر کار رادیو تلویریون هستم
با درود
این ایراد بیش از 30بار بررسی شده ودر تاپیک ایرادهای پاور استارست توضیح داده شده است.
سابقه کار در تلویزیون ورادیو پخش ها خیلی کم بکار تعمیرات رسیور میاد.
کسانی الان دارند ایرادهای رسیورها را تعمیر میکنند که از دستگاه های انالوگ ماهواره تا امروز بدون جدایی مشغول بکار بوده اند:eek:k:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام
اساتيد عزيز
رسيور ايکس95 که ديروز مشکل پاورش رو مطرح کرده بودم امروز براش يه دونه پاور 190 قديمي گرفتم اونو روشن کردم و الان داره کار مي کنه منتها الان فقط صدا نداره!
يعني الان تصوير هست همه چي نرماله ولي هيچ کانالي صدا نداره..

سي پي يو رو مطمئنم سالمه چون با يه سيم و خازن 1ميکرو از روي بورد صدا رو تست کردم صدا هست منتها چون از روي يه ايسي ديگه تست کردم صداي خروجي با نويز و خش زياد هست..
اون ايسي8پايه که کنار ايسي4053 و به سمت سي پي يو قرار داره رو وقتي سيم رو روي پايه 1 اون ميزارم صدا مياد..از خود سي پي يو نمي دونم در اين پردازنده خروجي صدا از کدوم پايه هست که اونو مستقيم هم تست کنم .
در اين پردازنده خروجي صدا کدام پايه هست؟

کارهاي انجام شده :
-ريست فکتوري
-ابگرد با چ کارخونه
-شستشوي کامل برد
-تعويض ايسي4053
تست خروجي صدا از روي بورد(صدا وجود داره ولي همراه با خش)..
--
ايا نياز به تعويض قطعه ديگريه؟ قطعه صدا مجزاست؟.. لطفا راهنمايي فرماييد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
اساتيد عزيز
رسيور ايکس95 که ديروز مشکل پاورش رو مطرح کرده بودم امروز براش يه دونه پاور 190 قديمي گرفتم اونو روشن کردم و الان داره کار مي کنه منتها الان فقط صدا نداره!

سي پي يو رو مطمئنم سالمه چون با يه سيم و خازن 1ميکرو از روي بورد صدا رو تست کردم صدا هست منتها چون از روي يه ايسي ديگه تست کردم صداي خروجي با نويز و خش زياد هست..
اون ايسي8پايه که کنار ايسي4053 و به سمت سي پي يو قرار داره رو وقتي سيم رو روي پايه 1 اون ميزارم صدا مياد..از خود سي پي يو نمي دونم در اين پردازنده خروجي صدا از کدوم پايه هست که اونو مستقيم هم تست کنم .

کارهاي انجام شده :
-ريست فکتوري
-ابگرد با چ کارخونه
-شستشوي کامل برد
-تعويض ايسي4053
--
با درود
معمولا ايسي cs4338 همان 8پايه خراب ميشود ويدكي هم ندارد مگر اوراقي گير بياوريد:eek:k:

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
سلام
اساتيد عزيز

کارهاي انجام شده :
-ريست فکتوري
-ابگرد با چ کارخونه
-شستشوي کامل برد
-تعويض ايسي4053
--

سلام

با اجازه اقا شهرام

چندین مورد خرابی ای سی صدا X95 داشتم در فروشگاه امیر ای سی موجود است بشماره ES7134:eek:ky:

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
با درود
معمولا ايسي cs4338 همان 8پايه خراب ميشود ويدكي هم ندارد مگر اوراقي گير بياوريد:eek:k:

سلام

با اجازه اقا شهرام

چندین مورد خرابی ای سی صدا x95 داشتم در فروشگاه امیر ای سی موجود است بشماره es7134:eek:ky:
سلام
شماره ايسي همون es7134 هست که با تعويض درست شد...

a1q1z1

کاربر
2009-10-26
18
9
34
با سلام وعرض خسته نباشید من یک x95 usb دارم که بعد 30 دقیقه که روشن میمونه خود به خود ریستارت میشه و وقتی روشن میشه تصویر سیاه سفید هست و برای اینکه تصویر رنگی بشه باید با دکمه پشت رسیور خاموش روشنش کنم لطفا راهنمایی کنین

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام وعرض خسته نباشید من یک x95 usb دارم که بعد 30 دقیقه که روشن میمونه خود به خود ریستارت میشه و وقتی روشن میشه تصویر سیاه سفید هست و برای اینکه تصویر رنگی بشه باید با دکمه پشت رسیور خاموش روشنش کنم لطفا راهنمایی کنین
با درود
نرم افزار کارخانه ای مربوط به رسیور خودتان را از بخش مربوطه دانلود کرده وبا کابل ورایانه دستگاه را اپگرید کنید.
اگر قبول کرد اخرین پچ مربوط را منتقل کنید
بعدا اگر باز مشکل داشت احتمال دارد مورد سخت افزاری وخراب ی پاور باشد:eek:k:

hadihama1360

کاربر
2006-10-16
30
96
یک رسیور استار ست 190dsuper هست که فقط وقتی سیم مستقیم به ال ان بی وصل باشه سیگنال رو میاره و با سویچ کار نمیکنه و فقط با یک سویچ و اونم وقتی به شاخه 2 وصل هست کار میکنه این ایراد از چی میتونه باشه؟

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
سلام

يه رسيور x95 دارم که روي بوت گير ميکنه و بايد چند بار اونو از پشت روشن خاموش يا ابگرد کني تا بالا بياد...
خازن هاي 1000 ميکرو رو عوض کردم فرقي نکرد بعد يه مقدار که کار کرد اگه خاموش کنم و بخوام دوباره روشن کنم يا بازم روي بوت گير ميکنه يا مياد بالا...يعني نرمال بالا نمياد..
تغذيه سالم رو براش تعبيه کردم بازم فرقي نکرد.. پچ کارخونه و جديد--- ريست فکتوري---هم انجام دادم بازم فرقي نکرد يعني اگه رسيور بالا اومد و کار کرد بعد خاموشي يه چند ساعت ديگه دوباره بخوام روشن کنم روي بوت گير ميکنه و بايد مرتب از پشت خامو روشن کنم يا ابگردش کنم تا بالا بياد ....
به نظر دوستان مشکل چي مي تونه باشه....

Deragon

مدیر بازنشسته
2007-08-03
623
2,250
یک رسیور استار ست 190dsuper هست که فقط وقتی سیم مستقیم به ال ان بی وصل باشه سیگنال رو میاره و با سویچ کار نمیکنه و فقط با یک سویچ و اونم وقتی به شاخه 2 وصل هست کار میکنه این ایراد از چی میتونه باشه؟
ايراد ميتونه خرابي خود سوييچ يا کابل باشه... رسيور رو ريست فکتوري کنيد و با سوييچ جديد امتحان کنيد..

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
اگر درست نشد دوباره اعلام كنيد

سلام

يه رسيور x95 دارم که روي بوت گير ميکنه و بايد چند بار اونو از پشت روشن خاموش يا ابگرد کني تا بالا بياد...
خازن هاي 1000 ميکرو رو عوض کردم فرقي نکرد بعد يه مقدار که کار کرد اگه خاموش کنم و بخوام دوباره روشن کنم يا بازم روي بوت گير ميکنه يا مياد بالا...يعني نرمال بالا نمياد..
تغذيه سالم رو براش تعبيه کردم بازم فرقي نکرد.. پچ کارخونه و جديد--- ريست فکتوري---هم انجام دادم بازم فرقي نکرد يعني اگه رسيور بالا اومد و کار کرد بعد خاموشي يه چند ساعت ديگه دوباره بخوام روشن کنم روي بوت گير ميکنه و بايد مرتب از پشت خامو روشن کنم يا ابگردش کنم تا بالا بياد ....
به نظر دوستان مشکل چي مي تونه باشه....

سلام خازنهاي 1000 ماكرو در قسمت پاور چك شود
اگر درست نشد دوباره اعلام كنيد

بالا