تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

arman2011

Banned
2006-11-12
26
93
با سلام دوستان یه دستگاه استارست 150 برام اومده که قدرت سیگنال میده ولی کیفیت صفر ومن با اهمتر دیجیتال
که سیم قرمز یعنی مثبت راداخل تیونر و سیم مشکی یعنی منفی را به بدنه زدم ولتاژ 17.96 را به من داد ممنون میشم منو راهنمایی کنید ایراد از کجا میباشددرضمن تیونر دستگاه کوتاه میباشد.

2.ممنون میشم فایل فلش تست شده سوپر استار 120s برام بزارید. باتشکر

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست عزيز احتمال زياد مشكل از تغذيه هست كه بايد خازن هاي 10 ولت 1000 ميكرو را عوض كنيد
اگر مشكل رفع نشد ميتونه از كوپلر و اي سي 431 هم باشه

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام دوستان یه دستگاه استارست 150 برام اومده که قدرت سیگنال میده ولی کیفیت صفر ومن با اهمتر دیجیتال
که سیم قرمز یعنی مثبت راداخل تیونر و سیم مشکی یعنی منفی را به بدنه زدم ولتاژ 17.96 را به من داد ممنون میشم منو راهنمایی کنید ایراد از کجا میباشددرضمن تیونر دستگاه کوتاه میباشد.

2.ممنون میشم فایل فلش تست شده سوپر استار 120s برام بزارید. باتشکر

در مورد 150 ورزن نرم افزاري جك شود v 7 ميباشد

در مورد فلش در بخش فايل فلش اپ نموده ام برداشت نمايد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بادرود دوستان گرامی
این تاپیک برای مطرح کردن کلیه ایرادهای رسیور استارست شما در نظر گرفته شده است بغیر از ایرادات مربوط به پاور که تاپیک جداگانه دارد بدیهی است که تاپیکهایی که برای پرسش های سخت افزاری در انجمن استارست باز شود به ارشیو منتقل خواهد شد:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور x95 است که بعد از نیم ساعت کار کردن تصویر شروع به شطرنجی شدن میشه من خازن تغذیه اولیه و دوخازن 1000 میکرو 16 ولت خروجی تغذیه را هم تعویض کردم که بیشتر از یک روز کار نداد و همینطوری شد لطفا بگید مشکل از کجاست

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
با سلام.یه رسیور 230 usb دارم که چراغ قرمز است خازنهای تغذیه تعویض و ایسی فلش ان به شماره 39vf1602 را با فایل موجود در سایت پروگرام کردم فرقی نکرد از یه ایسی فلش به شماره m29w160et استفاده کردم دستگاه روی boot امد .از کابل 232 بهش پچ زدم برنامه را قبول کرد ولی بازم روی boot ماند وبالا نیامد. حالا با ایسی خودش اصلا boot نمیشه جای تعجب داره

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
ایا این بخش مدیر نداره که پاسخ مشکلات دوستان را بده ناسلامتی انجمن تعمیرکاران است

با سلام
یک دستگاه رسیور X95 usb که اکثر کانالها رو شطرنجی و خش دار نشان میدهد من چند مرتبه ان را ریستارت کردم و با اخرین پچ هم ابگرید کردم و همینطور نرم افزار کارخانه ای زدم و بعد ان خازن تغذیه و خازن بزرگ تغذیه و تیونر انرا نیز تعویض نمودم اما متاسفانه باز هم فرقی نمیکنه و بعد از سرچ کانال در هاتبرد بیشتر از 700 کانال را جستجو نمیکنه و اکثر انها را هم خش دار نشان میده من به چند دیش و ال انبی نیز وصل کزدم متاسفانه باز هم همینطوره
لطفا راهنمایی کنید ممنونم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
ایا این بخش مدیر نداره که پاسخ مشکلات دوستان را بده ناسلامتی انجمن تعمیرکاران است

با سلام
یک دستگاه رسیور X95 usb که اکثر کانالها رو شطرنجی و خش دار نشان میدهد من چند مرتبه ان را ریستارت کردم و با اخرین پچ هم ابگرید کردم و همینطور نرم افزار کارخانه ای زدم و بعد ان خازن تغذیه و خازن بزرگ تغذیه و تیونر انرا نیز تعویض نمودم اما متاسفانه باز هم فرقی نمیکنه و بعد از سرچ کانال در هاتبرد بیشتر از 700 کانال را جستجو نمیکنه و اکثر انها را هم خش دار نشان میده من به چند دیش و ال انبی نیز وصل کزدم متاسفانه باز هم همینطوره
لطفا راهنمایی کنید ممنونم
با درود دوست گرامي
اينجور پرسش ها بارها مطرح شده گاهي مرور تاپيك هاي قبلي هم مفيد است تا انتظار براي دريافت جواب!
در هر صورت اگر پردازنده دستگاه شما زيادتر از حد معمول داغ نميكنه ودر محل هم بارازيت نداريد مشكل برميگرده به خود تيونر ويدكي ان هم در بازار موجود است تعويض كنيداگر دسترسي داريد:eek:k:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام.یه رسیور 230 usb دارم که چراغ قرمز است خازنهای تغذیه تعویض و ایسی فلش ان به شماره 39vf1602 را با فایل موجود در سایت پروگرام کردم فرقی نکرد از یه ایسی فلش به شماره m29w160et استفاده کردم دستگاه روی boot امد .از کابل 232 بهش پچ زدم برنامه را قبول کرد ولی بازم روی boot ماند وبالا نیامد. حالا با ایسی خودش اصلا boot نمیشه جای تعجب داره
با درود دوست گرامي
شما بايد فقط از فلش خودش استفاده ميكرديد پايه هاي فلش خود دستگاه را كاملا تميز كنيد با تينر فوري وبعد انرا پروگرام كنيد.
فراموش نكنيد هر 3مرحله با پروگرامر بايد كامل انجام شودحتي اگر مرحلهveri..
روي پروگرامر ارور بدهد فلش پروگرام نشده ودستگاه روشن نميشود.
در مورد نصب فلش هم خيلي دقت كنيد بارها دستگاه براي تعميراورده اند كه فلش ان درست هم پروگرام شده بود ولي اتصال به برد ان ضعيف بوده كه با يك قلع كشي دستگاه بالا امده است!

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با درود دوست گرامي
اينجور پرسش ها بارها مطرح شده گاهي مرور تاپيك هاي قبلي هم مفيد است تا انتظار براي دريافت جواب!
در هر صورت اگر پردازنده دستگاه شما زيادتر از حد معمول داغ نميكنه ودر محل هم بارازيت نداريد مشكل برميگرده به خود تيونر ويدكي ان هم در بازار موجود است تعويض كنيداگر دسترسي داريد:eek:k:

دوست عزیز من که تو عرایضم گفتم که تیونر را هم عوض کردم و خودم هم تعمیرکار هستم اما بازم جواب نداد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزیز من که تو عرایضم گفتم که تیونر را هم عوض کردم و خودم هم تعمیرکار هستم اما بازم جواب نداد
با درود
دوست گرامی اگر تعمیرکار هستید
بهتر است اول با پاور یکدستگاه مشابه وسالم چک کنید
مورد دیگه منظور شما از خش دار چیست؟
خرابی تصویر وصدا ناشی از تیونر مشخص هست وبا4خانه شدن تصاویر وصدای ناهنجار همراه است
اما اگر تصویر درست پردازش نشود هم مشکل پیش میاد وخطهای سیاه یا سفید میتواند در صفحه ظاهر شده ومشکل ایجاد کند!
ایراد در پردازش میتواند از لحیم سردی پردازنده یا رم یا خرابی انها وحتی ایسی خروجی تصویر باشد.
شما باید تشخیص بدهید خش تصویر ناشی از کدام منشاء هستش:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با تشکر از شما دوست عزیز
منظور من از خش دار بودن یا شطرنجی این است که انگار دیش به طور مناسب تنظیم نشده باشد یا مانعی جلوی سیگنال باشد که تصویر بریده بریده باشد اما تمام کانالها اینطوری نیستند و پنجاه پنجاه اینطوری هستند و دیش و ال ان بی کاملا تنظیم هستند وبا رسیور دیگه مشکلی ندارند

elkteronikemodern

کاربر
2007-04-15
59
103
با درود دوست گرامي
شما بايد فقط از فلش خودش استفاده ميكرديد پايه هاي فلش خود دستگاه را كاملا تميز كنيد با تينر فوري وبعد انرا پروگرام كنيد.
فراموش نكنيد هر 3مرحله با پروگرامر بايد كامل انجام شودحتي اگر مرحلهveri..
روي پروگرامر ارور بدهد فلش پروگرام نشده ودستگاه روشن نميشود.
در مورد نصب فلش هم خيلي دقت كنيد بارها دستگاه براي تعميراورده اند كه فلش ان درست هم پروگرام شده بود ولي اتصال به برد ان ضعيف بوده كه با يك قلع كشي دستگاه بالا امده است!
سلام و از توجه شما ممنون.این دستگاه منو کلافه کرده.از ایسی فابریک استفاده کردم از یه نمونه سالم ایسی فلش و رم را با این دستگاه تعویض کردم فرقی نکرد (boot)و در مورد لحیم کاری و شستشو من همیشه دقت لازم را داشته ام .در این مورد فکر میکنم cpu خراب باشد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150

دوست عزیز قطعات زیر باعث ایجاد این مشکل می شوند و حتما باید تعویض کنید
1-کریستال
2-ای سی رم
3 ترانزیستور smd تامین کننده ولتاژ 1.5 ولت پردازنده
4-ای سی 8 پایه به شماره شاسی u8

jamejam

کاربر
2006-10-04
24
25
سلام
رسیور x5 تصویر به صورت سیاه و سفید با حرکت مورب خطوط مانند عیب سینک در تلویزیون و در پنل نیز عددی نمایش داده نمی شود و بهم ریخته و با لرزش روشن می شود . تصویر فقط به صورت نوار های سیاه و سفید در حال حرکت است . لطفا راهنمایی بفرمایید.
7100 نیز سیگنال 5 درصد و کیفیت 30 نمایش میدهد. دوستانی که این عیب رو رفع کردند کمکم کنند . ممنونم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
رسیور x5 تصویر به صورت سیاه و سفید با حرکت مورب خطوط مانند عیب سینک در تلویزیون و در پنل نیز عددی نمایش داده نمی شود و بهم ریخته و با لرزش روشن می شود . تصویر فقط به صورت نوار های سیاه و سفید در حال حرکت است . لطفا راهنمایی بفرمایید.
7100 نیز سیگنال 5 درصد و کیفیت 30 نمایش میدهد. دوستانی که این عیب رو رفع کردند کمکم کنند . ممنونم
با درود دوست گرامی
مشکل x5 شما مربوط میشود به پاور خازن 400 ولت و1000 میکروها تعویض کنید
7100 شما هم اگر از تیونر ولت 13-18 سالم خروجی داره مشکل مربوط به تیونر هست اگر ولت مشکل داره تغذیه وولتاژهای تیونر را چک کنید:eek:k:

بالا