تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

asd gegar

مدیر بازنشسته
2006-10-04
725
2,899
مشکل کار نکردن کنترل در استار ست 230

رسیور 230 با عوض کردن کامل پنل جلو و همچنین فلاش کردن دستگاه و تعویض کنترل هنوز کنترل در آن کار نمی کنه
دوستان راهنمایی کنن

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
رسیور 230 با عوض کردن کامل پنل جلو و همچنین فلاش کردن دستگاه و تعویض کنترل هنوز کنترل در آن کار نمی کنه
دوستان راهنمایی کنن
با ولتمتر ولتاژ پایه ریموت رو بگیر ببین وقتی دگمه کنترلو میزنی تحریک میشه؟
اگه درسته ارتباط ان با برد و مسیرش توی برد رو چک کن.

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
سلام

من یه دستگاه sr-x30cu usb دارم که وقتی روشنش می کنی جلوی پنل نوشته lnb 1 و من کاری که تا حالا کردم این بوده lm317 رو عوض کردم و ترانزیستور های smd اطراف اون رو هم عوض کردم در ضمن این نوع رسیور tip42 نداره ولتاژ روی پایه های lm317 پایه اول 24 ولت پایه دوم 1.3 ولت و پایه آخری ولتازی نداره اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

راستی فکر کنم برد این نوع رسیور با برد sr-x50cu usb یکی باشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام

من یه دستگاه sr-x30cu usb دارم که وقتی روشنش می کنی جلوی پنل نوشته lnb 1 و من کاری که تا حالا کردم این بوده lm317 رو عوض کردم و ترانزیستور های smd اطراف اون رو هم عوض کردم در ضمن این نوع رسیور tip42 نداره ولتاژ روی پایه های lm317 پایه اول 24 ولت پایه دوم 1.3 ولت و پایه آخری ولتازی نداره اگه میشه منو راهنمایی کنید ممنون میشم

راستی فکر کنم برد این نوع رسیور با برد sr-x50cu usb یکی باشه
با درود دوست گرامي
اگر پايه خروجي ولت نداره احتمال اينكه تيونر ولت را از بين ببره وامپربكشه هست.
ببينيد پايه كه ولت نداره به شاسي شورت نيست؟
يك مقاومتsmd بين 2پايه ايسي317 هست ببينيد مقدار ان سالم است؟
يك ترانزيستور مثبت كنار تيونر هست انرا هم تست كنيد.
تيونر اب خورده از طريق سيم lnb زياد مشاهده شده است ببينيد دور وبر تيونر رد زنگزدگي واب خوردگي نيست:eek:k:

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
با درود دوست گرامي
اگر پايه خروجي ولت نداره احتمال اينكه تيونر ولت را از بين ببره وامپربكشه هست.
ببينيد پايه كه ولت نداره به شاسي شورت نيست؟
يك مقاومتsmd بين 2پايه ايسي317 هست ببينيد مقدار ان سالم است؟
يك ترانزيستور مثبت كنار تيونر هست انرا هم تست كنيد.
تيونر اب خورده از طريق سيم lnb زياد مشاهده شده است ببينيد دور وبر تيونر رد زنگزدگي واب خوردگي نيست:eek:k:

دوست عزیز فایل زیر رو دانلود کنید حاوی عکس های از برد هستش کیفیت زیاد خوبی مداره ولی مشخصه, میشه بیشتر توضیح بدید از طریق عکس با تشکر. راستی روی پایه های ترانزیستور a1237 هم هیچ ولتاژی نداره

PHP:
http://sarbaz3000.persiangig.com/other/TEST.rar

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
دوست عزیز فایل زیر رو دانلود کنید حاوی عکس های از برد هستش کیفیت زیاد خوبی مداره ولی مشخصه, میشه بیشتر توضیح بدید از طریق عکس با تشکر. راستی روی پایه های ترانزیستور a1237 هم هیچ ولتاژی نداره

PHP:
http://sarbaz3000.persiangig.com/other/test.rar

کسی نیست به من رو تو تعمیر این دستگاه راهنمایی کنه یه چیز دیگه 2 تا دستگاه 550 هم دارم که کیفیت سیگنال خوبه ولی تصویر خش داره و اینقدر خش میندازه تا رسیور ریستارت بشه و قطعاتی رو که روی هر دو رسیور عوض کردم تیونر بوده که تیونر اونا رو ,رو یه رسیور دیگه گذاشتم ولی بدون مشکل کار کرده lm317 و ترانزیستورهای اطراف اون قلع کشی cpu و رم بوده ولی هنوز همونجوری هستش و پاور دستگاه هم مشکلی نداره و روی یه دستگاه دیگه تست شده ممنون میشم راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوست گرامي
من كه توضيح كامل دادم شما موارد كه گفتم تك تك انجام دهيد.
پايه وسط 317ايسي بايد به d11 برود وبعد هم به پايه2تيونر ولت برساند اگر توي اين مسير اتصلال كوتاه داشته باشد پيدا كنيد قطعه سوخته اگر نداره تيونر هم ميتواند خراب باشد.
ان ترانزيستور كه مشخص كرده بوديد هم يك ترانزيستور مثبتa1273 جايش بندازيد ببينيد ايراد رفع ميشود؟
در مورد550 ها هم ايا روي پردازنده قطعه الومينيومي خنك كننده دارد يا خير؟
اگر دستگاه قابش 7تا پيچ ميخوره از اين ايرادها زياد داره وچيني هستش!

آخرین ویرایش:

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
با درود دوست گرامي
من كه توضيح كامل دادم شما موارد كه گفتم تك تك انجام دهيد.
پايه وسط 317ايسي بايد به d11 برود وبعد هم به پايه2تيونر ولت برساند اگر توي اين مسير اتصلال كوتاه داشته باشد پيدا كنيد قطعه سوخته اگر نداره تيونر هم ميتواند خراب باشد.
ان ترانزيستور كه مشخص كرده بوديد هم يك ترانزيستور مثبتa1273 جايش بندازيد ببينيد ايراد رفع ميشود؟
در مورد550 ها هم ايا روي پردازنده قطعه الومينيومي خنك كننده دارد يا خير؟
اگر دستگاه قابش 7تا پيچ ميخوره از اين ايرادها زياد داره وچيني هستش!

ممنون دوست عزیز که من رو راهنمایی میکنید من امروز دوباره همه قطعات رو تعویض میکنم ببینم مشکل lnb1 حل میشه یا نه و در مورد 550 هم بله هر دو از نوعی هستند که خنک کننده روی پر دازنده ندارند میشه بگید که کاریش میشه کرد یا نه ممنون میشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون دوست عزیز که من رو راهنمایی میکنید من امروز دوباره همه قطعات رو تعویض میکنم ببینم مشکل lnb1 حل میشه یا نه و در مورد 550 هم بله هر دو از نوعی هستند که خنک کننده روی پر دازنده ندارند میشه بگید که کاریش میشه کرد یا نه ممنون میشم
با درود
روي پردازنده هاي 550 خنك كننده مناسب بچسبانيد با چسب قطره اي
توي پاور 2تا خازن680 ميكروهست با 1000 تعويض كنيد
اتصال سيمهاي پاور به جامپرهاي برد اصلي مهم هستند حتما سيم3.3و5ولت پاور به جامپر برد اصاي را با هويه لحيم كنيد تا داخل سوكت تك تك
سيم به جامپر برد اصلي محكم شود.:eek:k:

Count Offline

کاربر
2006-10-26
56
172
با درود
روي پردازنده هاي 550 خنك كننده مناسب بچسبانيد با چسب قطره اي
توي پاور 2تا خازن680 ميكروهست با 1000 تعويض كنيد
اتصال سيمهاي پاور به جامپرهاي برد اصلي مهم هستند حتما سيم3.3و5ولت پاور به جامپر برد اصاي را با هويه لحيم كنيد تا داخل سوكت تك تك
سيم به جامپر برد اصلي محكم شود.:eek:k:

ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون , کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی امکان داره دوباره خراب بشه آخه قبلا هم همینجوری موقتا درست شد بعد از چند هفته دوباره به حالت اول برگشت ایندفعه ببینیم چی میشه راستی یه دستگاه 550 هستش که تصویر سیاه وسفیده ولی وقتی که میری توی تنظیمات تلویزیون و سیستم رو به ntsc یا pal m تغییر میدی رنگی میشه ولی تصویر کمی کشیده هستش و کارایی که کردم هم این بوده کریستال رو عوض , تغذیه هم با یه دستگاه دیگه تست شده , ترانزیستور های کنار آی سی تصویر عوض شده ولی بازم تصویر سیاه و سفیده , میشه من رو راهنمایی کنید امکان داره آی سی تصویر خراب شده باشه ؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تون , کارایی که گفتید رو انجام دادم ولی امکان داره دوباره خراب بشه آخه قبلا هم همینجوری موقتا درست شد بعد از چند هفته دوباره به حالت اول برگشت ایندفعه ببینیم چی میشه راستی یه دستگاه 550 هستش که تصویر سیاه وسفیده ولی وقتی که میری توی تنظیمات تلویزیون و سیستم رو به ntsc یا pal m تغییر میدی رنگی میشه ولی تصویر کمی کشیده هستش و کارایی که کردم هم این بوده کریستال رو عوض , تغذیه هم با یه دستگاه دیگه تست شده , ترانزیستور های کنار آی سی تصویر عوض شده ولی بازم تصویر سیاه و سفیده , میشه من رو راهنمایی کنید امکان داره آی سی تصویر خراب شده باشه ؟
با درود
اگر كارهايي كه كرديد باعث شده دستگاه راه بيفته خوب درست شده !
براي550 از كريستال مرغوب تست شده استفاده كنيد

sync

کاربر
2007-12-02
70
170
با سلام
رسيور استارست ايكس95 بعد از نيم ساعت كار ديكر سيگنال قطع ميشه ؟ليم سردي مدار را هم گرفتم .تغذيم سالمه.

مشكل از چي ميتونه باشه؟

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
با سلام
مديران نمي خوان راهنماي كنن؟؟؟؟؟
با سلام
دوست عزیز شما اول برنامه رسیور رو از طریق کامپیوتر به دستگاه منتقل کنید اگر درست نشد پایه های تیونر دستگاه را لحیم کنید باید مشکل حل شود در غیر اینصورت مشکل از cpu و یا تیونر است.

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوستان عزيز من يك استارست 550 الترا دارم كه خودبخود خاموش شده من دستگاه رو جي تگ كردم و به خوبي جي تگ شد و لي باز هم دستگاه روشن نشد در ضمن پاور هم تست شده مشكلي ندارد لطفا راهنمايي كنيد مشكل از كجا ميتونه باشه؟
با تشكر

آخرین ویرایش:

Supervisor

کاربر افتخاری
2007-09-21
385
1,311
سلام
روشن نشدن دوست عزیز فقط دو حالت دارد 1- نرم افزار 2- پاور. چندتا خازن ظرفیت بالا روی پاور هست همه رو چک کردید؟ ممکنه فلش آسیب دیده باشه و با جیتگ هم درست نشه. اگر از پاور کاملا مطمئن هستید با یک فلش دیگر هم تست کنید. فلشهای 550 قیمتی ندارند و تو بازار هم زیاد گیر میاند. خواستین بگیرید هم فلش شده و آماده تهیه کنید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام
روشن نشدن دوست عزیز فقط دو حالت دارد 1- نرم افزار 2- پاور. چندتا خازن ظرفیت بالا روی پاور هست همه رو چک کردید؟ ممکنه فلش آسیب دیده باشه و با جیتگ هم درست نشه. اگر از پاور کاملا مطمئن هستید با یک فلش دیگر هم تست کنید. فلشهای 550 قیمتی ندارند و تو بازار هم زیاد گیر میاند. خواستین بگیرید هم فلش شده و آماده تهیه کنید
سلام

دوست عزيز از راهنمايي شما متشكرم ولي ايا اگر فلش مشكل داشته باشد عمليات جي تگ ميتونه بدون مشكل انجام بشه؟

marfan

کاربر
2008-01-08
34
45
با سلام دوستان منیک استار ست120 دارم کهونقطه در جلو ظاهر است وروسن نمی شود ولتاژ دستکاه درست است فلش هم زدم اماجواب نداد ؟ممنون

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام دوستان منیک استار ست120 دارم کهونقطه در جلو ظاهر است وروسن نمی شود ولتاژ دستکاه درست است فلش هم زدم اماجواب نداد ؟ممنون
با درود دوست گرامي
متاسفانه دونقطه شدن سري 150 از ايرادهاي گوناگون ميتواند باشد
خرابي رم
خالي شدن فلش
خرابي پاور
مشكلات خود پردازنده اصلي
خرابي كريستال
شل بودن سوكت پانل برروي برداصلي
درابتدا بهتر است خازنهاي1000 ميكرودر پاور را حتما تعويض كنيد با خازن جديد ومرغوب:eek:k:

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
رسیور ایکس95 بعداز ده دقیقه تصویر قطع وسیگنال نداردچراغ سیگنال خامومی شود.

بالا