sonami
کاربر
- 2008-06-17
- 9
- 30
ky:
Q301سلام
[/right]
با سلام
اگه کد مداری رو بزاری لطف میکنی
Q301سلام
[/right]
با سلام
اگه کد مداری رو بزاری لطف میکنی
با سلام
این ترانزیستور smd cay خیلی کمیاب است اگه از دوستان کسی سراغ داره یا آدرس جایی که میفروشه لطف کنید بگید و یا پیام خصوصی بگذارید
با تشکر
با سلام
یک دستگاه رسیور استارست 190 d سو پر است که به تنظیمات کارخانه ای هم میزنیم باز دوباره کانالها وجود دارند و پاک نمیشوند و زمانی هم که میخواهیم با پچ دیگری ابگرید کنم error flash write میزند و فایل بوت و غیره را هم فبول نمیکند و خواستم جیتک کنم اما جیتک هم نمیشود حالا به نظر شما من برای حل مشکل چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
Adambarfi;151519[SIZE=3 گفت:]با سلام [/SIZE]
یک دستگاه رسیور استارست 190 d سو پر است که به تنظیمات کارخانه ای هم میزنیم باز دوباره کانالها وجود دارند و پاک نمیشوند و زمانی هم که میخواهیم با پچ دیگری ابگرید کنم error flash write میزند و فایل بوت و غیره را هم فبول نمیکند و خواستم جیتک کنم اما جیتک هم نمیشود حالا به نظر شما من برای حل مشکل چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
با درود
دوست گرامي اول اينكه مگر چشم هاي شما خيلي ضعيف هست كه از اين فونت درشت استفاده ميكنيد؟
اولين قانون ارسال استفاده از فونت ورنگ مناسب براي پست زدن هستش كه شما رعايت نميكنيد!
مورد بعدي اگر فلش دستگاه جيتگ نميشود بايد انرا با پروگرامر برنامه ريزي كنيد بيرون دستگاه تا ببينيد مشكل رفع ميشود؟
با درودبا سلام
من ایسی فلش را از مدار در اورده و با پروگرامر پروگرام کردم اما بعد از نصب ایسی اولا منو رسیور کاملا تغییر یافته و بعد از جستجو کانالها را یافته و سیگنال نیز 75 درصد است اما تمامی کانالها را پیغام سیگنال کد شده میدهد و تصویر نداریم . و خواستم ابگرید کنم اما باز در زمان پایان ابگرید پیغام flash write error میدهد و ابگرید نمیشود حال برای حل مشکل چکار کنم تا تصویر کانالها باز شود در ضمن قبل از فلش ایسی کانالها تصویر داشتند
با درود
شما كه وارد هستيد فلش پروگرام كنيد منوي اولي چي بود وحالا كه تغيير كرده به چه وضعي درامده؟
فايل فلش را از كجا تهيه كرديد؟
اينجور كه شما توضيح ميدهيد يكنفر بايد انجا باشد تا ببيند!
ولي من چنين موردي داشتم يك فلش نو پروگرام كردم انداختم با اخرين برنامه اپگريد كردم تمام شدk:
با درود دوست گراميسلام
دستگاه 190 ******** خیلی وقتها سه چهارساعت عادی کار میکنه ولی اگه از داخل منو قسمت نصب ، فرکانسها را جابجا کنیم سیگنالها کلا" قطع میشه وباید یه مدت خاموش باشه شاید با روشن کردن مجدد سیگنال بیاد شاید هم نیاد ، lm317 رو عوض کردم بازم نشد ، موقعی که سیگنالها قطع میشه ولتاژ روی پایه وسط آن حدود 5/4 میشه واگه سیم ال ان بی رو جدا کنیم ولتاژ عادی میشه و ولتاژ تیونر هم کاملا" عادیه h=18 v=14 ولی به محض وصل کردن مجدد سیم باز ولتاژ افت میکنه ، لطفا" راهنمائی بفرمائید. متشکرم
با سلامسلام
دستگاه 190 ******** خیلی وقتها سه چهارساعت عادی کار میکنه ولی اگه از داخل منو قسمت نصب ، فرکانسها را جابجا کنیم سیگنالها کلا" قطع میشه وباید یه مدت خاموش باشه شاید با روشن کردن مجدد سیگنال بیاد شاید هم نیاد ، lm317 رو عوض کردم بازم نشد ، موقعی که سیگنالها قطع میشه ولتاژ روی پایه وسط آن حدود 5/4 میشه واگه سیم ال ان بی رو جدا کنیم ولتاژ عادی میشه و ولتاژ تیونر هم کاملا" عادیه h=18 v=14 ولی به محض وصل کردن مجدد سیم باز ولتاژ افت میکنه ، لطفا" راهنمائی بفرمائید. متشکرم
سلامبا سلام یه دستگاه 550d superاستار ست هست که اصلا روشن نمی شد که اون پروگرام فلش کردم درست شد حالا یه مشکل عجیب داره واون اینه که زمانی از برق درش میاری مثلا نیم ساعت وبخوای دوباره روشنش کنی باید 10دقیقه صبر کنی ودوشاخ از برق بکشی ودواره جا بزنی تا روشن بشه در ضمن بعد فلش موقعه ای که روشن شد تصویرش خوب بود بعد از چند دقیقه رنگش هم تاریک وکمی پر رنگ شد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با درود دوست گرامیسلام خدمت اساتید عزیز
رسیور 7100usb روکه سیگنال نداشت با نرم افزار رسمی برنامه ریختم. سه مرتبه ریست کردم . بازم مشکلش حل نشد. لازم به توضیحه که من وقتی بدون ال ان بی ولتاژ میگیرم ولتاژ 25 ولتی درسته و با ال که وصل هست 24 ولت میشه. یه مورد دیگه اینه که کیفیت سیگنال 5% و پاور یا قدرت سیگنال 38% است با رنگ سبز نوار . وقتی هم فرکانس عوض میکنم و از ورتیکال به هوریزانتال تغییر میکنه فقط برای یک ثانیه کیفیت سیگنال 3 یا 4 درصد میشه و قدرت سیگنال 36 درصد . ولی فوری همون 5 درصد و 38 درصد میشه. خروجی تیونر هم بدون اتصال ال ان بی در ورتیکال و هوریزانتال بودن فرکانس درسته و با عوض کردن ترانسپوندر عمودی 14 و افقی 18.5 نشون میده. دو تا تیونر عوض کردم ولی مشکل دستگاه رفع نشد .دستگاه از فلش مموری فیلم و آهنگ رو به درستی پخش میکنه و فقط مشکل این است که با وجود سالم بودن تیونر سیگنال ندارد . دیش و ال ان بی کاملا درست و تست شده است . از شما خواهش میکنم در این مورد نظر خودتون رو بفرمایید . ممنونم از کمک شما .
با درودبا سلام
یک رسیور استارست 190 که مشکل داشت رو با یک دستگاه سالم از روی فلش دستگاه سالمه یک کپی گرفته و روی دستگاه معیوب ریختم حالا بعد از جستجو کانالها باز میشوند اما بعد از کشیدن دستگاه از برق کل کانالها پاک میشوند و دوباره باید جستجو کنم
در ضمن هر دو دستگاه هم مدل و سخت افزاری هم مثل هم بودند