تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
این ترانزیستور smd CAY خیلی کمیاب است اگه از دوستان کسی سراغ داره یا آدرس جایی که میفروشه لطف کنید بگید و یا پیام خصوصی بگذارید
با تشکر

nima52

کاربر
2010-03-14
7
4
سلام وخسته نباشید دوستان من یک دستگا سوپر ما کس 9950cxtدارم بعد از 5 دقیقه روشن می شود دستگا خود به خود خاموش میشود تمام خازنهای تغذیه هم تعویض کردم عیب پا بر جاست ممنوم راهنما ی کنید

farshad@gh

مدير بخش تعميرات سخت افزاري
2009-10-27
301
2,484
با سلام
این ترانزیستور smd cay خیلی کمیاب است اگه از دوستان کسی سراغ داره یا آدرس جایی که میفروشه لطف کنید بگید و یا پیام خصوصی بگذارید
با تشکر

سلام

بجاش a1273 بزن جواب میده.

jamejam

کاربر
2006-10-04
24
25
با سلام
رسیور 7100 usb قدرت سیگنال 5 درصد و کیفیت 50 درصد. تیونر خروجی 18 ولتی و 13 رو داره . تیونر دیگه هم گذاشتم بازم فرقی نکرد . با برنامه اصلی آپگرید کردم ولی در عین حال یک کانال حتی نمی گیرد . دوستان عزیز کمکم کنید مشکلش رو رفع کنم . در ضمن بقیه قسمتها درست کار میکنه و فیلم و آهنگ که روی مموری و فلش هست رو از usb درست پخش میکنه . ممنونم از لطف شما

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک دستگاه رسیور استارست 190 d سو پر است که به تنظیمات کارخانه ای هم میزنیم باز دوباره کانالها وجود دارند و پاک نمیشوند و زمانی هم که میخواهیم با پچ دیگری ابگرید کنم error flash write میزند و فایل بوت و غیره را هم فبول نمیکند و خواستم جیتک کنم اما جیتک هم نمیشود حالا به نظر شما من برای حل مشکل چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
یک دستگاه رسیور استارست 190 d سو پر است که به تنظیمات کارخانه ای هم میزنیم باز دوباره کانالها وجود دارند و پاک نمیشوند و زمانی هم که میخواهیم با پچ دیگری ابگرید کنم error flash write میزند و فایل بوت و غیره را هم فبول نمیکند و خواستم جیتک کنم اما جیتک هم نمیشود حالا به نظر شما من برای حل مشکل چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

با درود
دوست گرامي اول اينكه مگر چشم هاي شما خيلي ضعيف هست كه از اين فونت درشت استفاده ميكنيد؟
اولين قانون ارسال استفاده از فونت ورنگ مناسب براي پست زدن هستش كه شما رعايت نميكنيد!
مورد بعدي اگر فلش دستگاه جيتگ نميشود بايد انرا با پروگرامر برنامه ريزي كنيد بيرون دستگاه تا ببينيد مشكل رفع ميشود؟

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام و تشکر از جوابتان و دوم اینکه من بخاطر این با فونت کمی نسبتا بزرگ نوشتم که مورد توجه دوستان قرار گیرد و سوما من در چندین فروم عضو هستم و کسی را به اندازه شما عصبی و امر و نهی ندیدم که به خاطر همچین موردی به کسی توهین یا پرخاشگری کنندو این موضوع در تاپیکهای شما مشهود است و در ضمن این فونت در حد معمول و عامیانه در فروم است و کسی از دوستان و مدیران و ... فکر نکنم به ان مورد و مشکل ببینند

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
Adambarfi;151519[SIZE=3 گفت:
]با سلام [/SIZE]

با درود
دوست گرامي اول اينكه مگر چشم هاي شما خيلي ضعيف هست كه از اين فونت درشت استفاده ميكنيد؟
اولين قانون ارسال استفاده از فونت ورنگ مناسب براي پست زدن هستش كه شما رعايت نميكنيد!
مورد بعدي اگر فلش دستگاه جيتگ نميشود بايد انرا با پروگرامر برنامه ريزي كنيد بيرون دستگاه تا ببينيد مشكل رفع ميشود؟

با سلام
من ایسی فلش را از مدار در اورده و با پروگرامر پروگرام کردم اما بعد از نصب ایسی اولا منو رسیور کاملا تغییر یافته و بعد از جستجو کانالها را یافته و سیگنال نیز 75 درصد است اما تمامی کانالها را پیغام سیگنال کد شده میدهد و تصویر نداریم . و خواستم ابگرید کنم اما باز در زمان پایان ابگرید پیغام flash write error میدهد و ابگرید نمیشود حال برای حل مشکل چکار کنم تا تصویر کانالها باز شود در ضمن قبل از فلش ایسی کانالها تصویر داشتند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من ایسی فلش را از مدار در اورده و با پروگرامر پروگرام کردم اما بعد از نصب ایسی اولا منو رسیور کاملا تغییر یافته و بعد از جستجو کانالها را یافته و سیگنال نیز 75 درصد است اما تمامی کانالها را پیغام سیگنال کد شده میدهد و تصویر نداریم . و خواستم ابگرید کنم اما باز در زمان پایان ابگرید پیغام flash write error میدهد و ابگرید نمیشود حال برای حل مشکل چکار کنم تا تصویر کانالها باز شود در ضمن قبل از فلش ایسی کانالها تصویر داشتند
با درود
شما كه وارد هستيد فلش پروگرام كنيد منوي اولي چي بود وحالا كه تغيير كرده به چه وضعي درامده؟
فايل فلش را از كجا تهيه كرديد؟
اينجور كه شما توضيح ميدهيد يكنفر بايد انجا باشد تا ببيند!
ولي من چنين موردي داشتم يك فلش نو پروگرام كردم انداختم با اخرين برنامه اپگريد كردم تمام شد:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با درود
شما كه وارد هستيد فلش پروگرام كنيد منوي اولي چي بود وحالا كه تغيير كرده به چه وضعي درامده؟
فايل فلش را از كجا تهيه كرديد؟
اينجور كه شما توضيح ميدهيد يكنفر بايد انجا باشد تا ببيند!
ولي من چنين موردي داشتم يك فلش نو پروگرام كردم انداختم با اخرين برنامه اپگريد كردم تمام شد:eek:k:

با سلام و تشکر از شما بابت راهنمایی

من ادرس فایل فلش مورد استفاده خودم را از طریق پیام خصوصی خدمت شما فرستادم لطفا فایل فلش سالم و مطمئن را به من ادرس بدهید ممنونم

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
سلام
دستگاه 190 ******** خیلی وقتها سه چهارساعت عادی کار میکنه ولی اگه از داخل منو قسمت نصب ، فرکانسها را جابجا کنیم سیگنالها کلا" قطع میشه وباید یه مدت خاموش باشه شاید با روشن کردن مجدد سیگنال بیاد شاید هم نیاد ، lm317 رو عوض کردم بازم نشد ، موقعی که سیگنالها قطع میشه ولتاژ روی پایه وسط آن حدود 5/4 میشه واگه سیم ال ان بی رو جدا کنیم ولتاژ عادی میشه و ولتاژ تیونر هم کاملا" عادیه h=18 v=14 ولی به محض وصل کردن مجدد سیم باز ولتاژ افت میکنه ، لطفا" راهنمائی بفرمائید. متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
دستگاه 190 ******** خیلی وقتها سه چهارساعت عادی کار میکنه ولی اگه از داخل منو قسمت نصب ، فرکانسها را جابجا کنیم سیگنالها کلا" قطع میشه وباید یه مدت خاموش باشه شاید با روشن کردن مجدد سیگنال بیاد شاید هم نیاد ، lm317 رو عوض کردم بازم نشد ، موقعی که سیگنالها قطع میشه ولتاژ روی پایه وسط آن حدود 5/4 میشه واگه سیم ال ان بی رو جدا کنیم ولتاژ عادی میشه و ولتاژ تیونر هم کاملا" عادیه h=18 v=14 ولی به محض وصل کردن مجدد سیم باز ولتاژ افت میکنه ، لطفا" راهنمائی بفرمائید. متشکرم
با درود دوست گرامي
اصلا اين دستگاه تعميري اوردن يا مال خونه خودتان هست؟

yaghooblaf

کاربر
2008-02-25
235
719
سلام
با سلام
دوست عزیز به احتمال زیاد lnb شما مورد دارد و یا سیم اتصالی دارد.
چک کنید و نتیجه را اعلام کنید.

alih6

کاربر
2006-10-04
39
76
با سلام یه دستگاه 550d superاستار ست هست که اصلا روشن نمی شد که اون پروگرام فلش کردم درست شد حالا یه مشکل عجیب داره واون اینه که زمانی از برق درش میاری مثلا نیم ساعت وبخوای دوباره روشنش کنی باید 10دقیقه صبر کنی ودوشاخ از برق بکشی ودواره جا بزنی تا روشن بشه در ضمن بعد فلش موقعه ای که روشن شد تصویرش خوب بود بعد از چند دقیقه رنگش هم تاریک وکمی پر رنگ شد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

naser48

کاربر
2006-10-30
49
74
با سلام یه دستگاه 550d superاستار ست هست که اصلا روشن نمی شد که اون پروگرام فلش کردم درست شد حالا یه مشکل عجیب داره واون اینه که زمانی از برق درش میاری مثلا نیم ساعت وبخوای دوباره روشنش کنی باید 10دقیقه صبر کنی ودوشاخ از برق بکشی ودواره جا بزنی تا روشن بشه در ضمن بعد فلش موقعه ای که روشن شد تصویرش خوب بود بعد از چند دقیقه رنگش هم تاریک وکمی پر رنگ شد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
سلام
دوست عزیز ترانزیستور q301 رو عوض کن درست میشه اگه خودشو پیدا نکردی یه ترانزیستور smd مثبت یک آمپر یا اگه بازم پیدا نکردی ترانزیستور معمولی A1015 یا هر ترانزیستور مثبت دیگه ،ترتیب پایه هاشم از پائین سمت چپ B سمت راست E وبالا وسط هم C . موفق باشی

jamejam

کاربر
2006-10-04
24
25
سلام خدمت اساتید عزیز
رسیور 7100usb روکه سیگنال نداشت با نرم افزار رسمی برنامه ریختم. سه مرتبه ریست کردم . بازم مشکلش حل نشد. لازم به توضیحه که من وقتی بدون ال ان بی ولتاژ میگیرم ولتاژ 25 ولتی درسته و با ال که وصل هست 24 ولت میشه. یه مورد دیگه اینه که کیفیت سیگنال 5% و پاور یا قدرت سیگنال 38% است با رنگ سبز نوار . وقتی هم فرکانس عوض میکنم و از ورتیکال به هوریزانتال تغییر میکنه فقط برای یک ثانیه کیفیت سیگنال 3 یا 4 درصد میشه و قدرت سیگنال 36 درصد . ولی فوری همون 5 درصد و 38 درصد میشه. خروجی تیونر هم بدون اتصال ال ان بی در ورتیکال و هوریزانتال بودن فرکانس درسته و با عوض کردن ترانسپوندر عمودی 14 و افقی 18.5 نشون میده. دو تا تیونر عوض کردم ولی مشکل دستگاه رفع نشد .دستگاه از فلش مموری فیلم و آهنگ رو به درستی پخش میکنه و فقط مشکل این است که با وجود سالم بودن تیونر سیگنال ندارد . دیش و ال ان بی کاملا درست و تست شده است . از شما خواهش میکنم در این مورد نظر خودتون رو بفرمایید . ممنونم از کمک شما .

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام خدمت اساتید عزیز
رسیور 7100usb روکه سیگنال نداشت با نرم افزار رسمی برنامه ریختم. سه مرتبه ریست کردم . بازم مشکلش حل نشد. لازم به توضیحه که من وقتی بدون ال ان بی ولتاژ میگیرم ولتاژ 25 ولتی درسته و با ال که وصل هست 24 ولت میشه. یه مورد دیگه اینه که کیفیت سیگنال 5% و پاور یا قدرت سیگنال 38% است با رنگ سبز نوار . وقتی هم فرکانس عوض میکنم و از ورتیکال به هوریزانتال تغییر میکنه فقط برای یک ثانیه کیفیت سیگنال 3 یا 4 درصد میشه و قدرت سیگنال 36 درصد . ولی فوری همون 5 درصد و 38 درصد میشه. خروجی تیونر هم بدون اتصال ال ان بی در ورتیکال و هوریزانتال بودن فرکانس درسته و با عوض کردن ترانسپوندر عمودی 14 و افقی 18.5 نشون میده. دو تا تیونر عوض کردم ولی مشکل دستگاه رفع نشد .دستگاه از فلش مموری فیلم و آهنگ رو به درستی پخش میکنه و فقط مشکل این است که با وجود سالم بودن تیونر سیگنال ندارد . دیش و ال ان بی کاملا درست و تست شده است . از شما خواهش میکنم در این مورد نظر خودتون رو بفرمایید . ممنونم از کمک شما .
با درود دوست گرامی
lm317
تعویض کنید چون بنظر میرسد خروجی ولت تیونر شما امپر کافی ندارد
اگر بازهم جواب نگرفتید ممکن است با فایل فلش درست بشود اگر بعد از نرم افزار خراب شده
اگر نرم افزار نزده خراب نشده باید قطعات ریز دور وبر تغذیه تیونر را خوب تست کنید:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور استارست 190 که مشکل داشت رو با یک دستگاه سالم از روی فلش دستگاه سالمه یک کپی گرفته و روی دستگاه معیوب ریختم حالا بعد از جستجو کانالها باز میشوند اما بعد از کشیدن دستگاه از برق کل کانالها پاک میشوند و دوباره باید جستجو کنم
در ضمن هر دو دستگاه هم مدل و سخت افزاری هم مثل هم بودند

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
یک رسیور استارست 190 که مشکل داشت رو با یک دستگاه سالم از روی فلش دستگاه سالمه یک کپی گرفته و روی دستگاه معیوب ریختم حالا بعد از جستجو کانالها باز میشوند اما بعد از کشیدن دستگاه از برق کل کانالها پاک میشوند و دوباره باید جستجو کنم
در ضمن هر دو دستگاه هم مدل و سخت افزاری هم مثل هم بودند
با درود
براي دستگاهي كه كانال مي پرونه بايد فلش نو يا سالم نصب كنيد
مشكل خرابي فلش است ربطي به فايل فلش ندارد اگر روشن ميشود وسرچ ميكند:eek:k:

بالا