با درودبا سلام
من یک رسیور استارست 550 سوپر دارم که به محض اینکه دوشاخه را به برق وصل میکنم، رسیور روشن میشه بدون اینکه دکمه پاور را بزنم، این رسیور به طور کل اینطوری است یا مشکلی دارد؟
دوستان کمک
با سلام
یک دستگاه استارست 190 d sup er که ایسی فلش ان به شماره te28f160 خراب است و من ان را پیدا نکردم ایا میشود از ایسی فلش استرانگ به شماره m29w160et استفاده کنم یا با هم فرق دارند از نظر پایه ها ممنونم
با سلام
ایا هیچ کدوم از دوستان نتونست راهنمایی کنه یا تا بحال تجربه چنین کاری رو نداره لطفا اگر تجربه تعویض با شماره دیگری را دارید بیان کنید
با سلام
یک دستگاه استارست 190 d sup er که ایسی فلش ان به شماره TE28F160 خراب است و من ان را پیدا نکردم ایا میشود از ایسی فلش استرانگ به شماره M29W160ET استفاده کنم یا با هم فرق دارند از نظر پایه ها ممنونم
با درودبا سلام
من یک رسیور استارست 550 سوپر دارم که تصویر آن بصورت کدر و تار و گهگاهی سیاه و سفید میشود
دوستان کمک گردند و گفتند که ترانزیستور smd به شماره q301 خراب است آیا فقط همین قطعه خراب میشود؟
بهم گفتند که از ترانزیستور a1015 یا a1273 استفاده کنید ولی این ترانزیستورها که به صورت smd نیستند؟
پایه ها رو به چه صورت در روی برد نصب کنیم؟
با تشکر
با درود
راهنمایی همین است اگر به تعمیرات اشنا نیستید لطفا برد را خراب نکنید وبه یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنید ممکن است ترانزیستورهای بیشتری هم خراب باشدk:
با سلام
بهترین راه حل به نظر من اینه که شما از خروجی ای سی تصویر سیگنال را دریافت کنی و از سالم بودن ان اطمینان پیدا کنی به همین ترتیب به عیب میرسه در ضمن معمولا از ان مدل ترانزیسنور در روی برد تعداد دیگری هم هست از روی انها پایه ها را در بیار
و در اخر هم یک دیود زنر در خروجی تصویر قرار بده که این عیب کمتر برای دستگاه پیش بیاد زنر 2.2 ولت کافی
با سلام
بنده از روی دیتاشیت ایسی تصویر ( hef 4053 ) نتوانستم خروجی تصویر را بدست اورم، بنده اسیلوسکوپ ندارم که بتوانم از خروجی سیگنال بگیرم،
منظور شما اینه که من یک ترانزیستور سالم smd رو در بیارم و پایه ها رو مشخص کنم که کدام بیس، امیتر و یا کلکتور است؟
از دوستان محترم خواهشمندم که واضح تر توضیح دهند و کاربران دیگر را سردرگم نکنند
با تشکر
شما که خودتون استاد هستید اگر ولتاژ 3.3 حتی 0.1 هم کم یا زیاد بشه این عیب را روی دسگاه میندازه و فکر میکنم با این عیب ولتاز زیاد شده من مثل این عیب داشتم که رم د ستگاه خراب بوده شما برای اطمینان lm317 از مدار خارج کن که مطمئن بشی تیونهر این وسط خراب کاری نکنهk:استارست X30 cuدارم چند لحظه 4خط ممتد دارد (وقتی کلید پاور رامی زنم)وبعد خاموش می شود وچند لحظه دوباره همین کا ر تکرار می شود مشکل چه می تواند باشد پاور سالم است.تصویر روی تلویزیون نیز ندارد.حتی فلش رانیز پروگرام کردم مشکل هنوز باقی استومی تونه خود آی سی خراب باشه یا مشکل دیگری دارد ولتاژ ها دقیق اندازه گیری شده درست است.
با سلام
شما باید از خروجی یکی از پایه های سی پی یو تصویر داشته باشید ولی با کنتراست پایین یعنی کمی تیره تر از تصویر اصلی و بعد ار از همون ای سی که گفتید باید خروجی تصویر داشته باشید اگر شما ورودی تصویر دارید پس خود ایسی خراب است معولا یک مقاومت اس ام دی 75 اهم در خروجی این خراب میشه
ضمنا شما برای این سیگنال احتیاجی به اسکوپ ندارید شما از یک سیم شلد استفاده کن منفی را به بدنه بزن وسر دیگر را با یک خازن ایزوله کن و به پایه های ایسی 4053 بزن ببین ایا تصویر را روی تلویزیون میبینی یا نه به همین ترتیب میتونی عیب پیدا نی بدون اسکوپ
برای ترانزیستور هم بر اساس کارکرد بیس ورودی و کالکتور خروجی میتونی پایه ها رو پیدا کنی
با درودبا سلام یک دستگاه 550 دارم که تصویر ان استوب میشه ولی صدا مشکلی ندارد من باور. رم .ای سی صدا. ترانزیستورهای مربوط به قسمت تصویر. کریستال. و فلش را تعویض نمودم اما افاقه نکرد اگه از دوستان کسی به این مشکل بر خورده و راهنمایی کنه ممنون میشم