تاپیک ویژه مطرح کردن ایرادهای غیر پاوری استارستها

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
من یک رسیور استارست 550 سوپر دارم که به محض اینکه دوشاخه را به برق وصل میکنم، رسیور روشن میشه بدون اینکه دکمه پاور را بزنم، این رسیور به طور کل اینطوری است یا مشکلی دارد؟
دوستان کمک

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من یک رسیور استارست 550 سوپر دارم که به محض اینکه دوشاخه را به برق وصل میکنم، رسیور روشن میشه بدون اینکه دکمه پاور را بزنم، این رسیور به طور کل اینطوری است یا مشکلی دارد؟
دوستان کمک
با درود
دوست گرامي پرسش شما ربطي به اين بخش نداشت
اين سري دستگاه بعد از بوت شدن بالا مياد وبه استندباي نميرود!!
متاسفانه90-99-95-230-250-650 وخيلي مدل ديگه همينطوريه:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک دستگاه استارست 190 d sup er که ایسی فلش ان به شماره TE28F160 خراب است و من ان را پیدا نکردم ایا میشود از ایسی فلش استرانگ به شماره M29W160ET استفاده کنم یا با هم فرق دارند از نظر پایه ها ممنونم

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک دستگاه استارست 190 d sup er که ایسی فلش ان به شماره te28f160 خراب است و من ان را پیدا نکردم ایا میشود از ایسی فلش استرانگ به شماره m29w160et استفاده کنم یا با هم فرق دارند از نظر پایه ها ممنونم

با سلام
ایا هیچ کدوم از دوستان نتونست راهنمایی کنه یا تا بحال تجربه چنین کاری رو نداره لطفا اگر تجربه تعویض با شماره دیگری را دارید بیان کنید

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44

با سلام
ایا هیچ کدوم از دوستان نتونست راهنمایی کنه یا تا بحال تجربه چنین کاری رو نداره لطفا اگر تجربه تعویض با شماره دیگری را دارید بیان کنید

سلام
نه این دو آی سی با هم فرق دارند
آی سی 190 تو بازار پیدا میشه
به قسمت فروشگاه سایت آمیر آی سی مراجعه کنید:eek:k:

mehdi farhoodi

کاربر
2006-10-13
58
1,672
41
با سلام
یک دستگاه استارست 190 d sup er که ایسی فلش ان به شماره TE28F160 خراب است و من ان را پیدا نکردم ایا میشود از ایسی فلش استرانگ به شماره M29W160ET استفاده کنم یا با هم فرق دارند از نظر پایه ها ممنونم

سلام: دوست عزیز فقط باید از فلش های اینتل استفاده کنید

این فلش بهش می خوره JS28f160

از فروشگاه امیر ای سی تهیه کنید .. موجود دارند

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
یک رسیور x95 usb هست که تصویر ویدئو نداره و زمانی که فیشها رو به تلویزیون وصل میکنم فقط یک لحظه تصویر ابی تلویزیون تکانی میخوره و تصویر نداریم رسیور کانال عوض میکنهو سیگنال هم داره مشکل این رسیور از کجاست ایا با فلش حل میشود یا مشکل سخت افزاری است من خودم تعمیرکارم

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
من یک رسیور استارست 550 سوپر دارم که تصویر آن بصورت کدر و تار و گهگاهی سیاه و سفید میشود
دوستان کمک گردند و گفتند که ترانزیستور smd به شماره q301 خراب است آیا فقط همین قطعه خراب میشود؟
بهم گفتند که از ترانزیستور a1015 یا a1273 استفاده کنید ولی این ترانزیستورها که به صورت smd نیستند؟
پایه ها رو به چه صورت در روی برد نصب کنیم؟

با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من یک رسیور استارست 550 سوپر دارم که تصویر آن بصورت کدر و تار و گهگاهی سیاه و سفید میشود
دوستان کمک گردند و گفتند که ترانزیستور smd به شماره q301 خراب است آیا فقط همین قطعه خراب میشود؟
بهم گفتند که از ترانزیستور a1015 یا a1273 استفاده کنید ولی این ترانزیستورها که به صورت smd نیستند؟
پایه ها رو به چه صورت در روی برد نصب کنیم؟

با تشکر
با درود
راهنمایی همین است اگر به تعمیرات اشنا نیستید لطفا برد را خراب نکنید وبه یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنید ممکن است ترانزیستورهای بیشتری هم خراب باشد:eek:k:

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با درود
راهنمایی همین است اگر به تعمیرات اشنا نیستید لطفا برد را خراب نکنید وبه یک تعمیرکار ماهر مراجعه کنید ممکن است ترانزیستورهای بیشتری هم خراب باشد:eek:k:

با سلام خدمت دوست عزیز
تا حدودی آشنایی با تعمیرات دارم با توجه به اینکه ترانزیستور تصویر cay است و مشابه آن a1015 میباشد به گفته و تائید شما و دوستان، فقط لطف کنید پایه های بیس و کلکتور و امیتر را روی smd مشخص کنید تا بتوانم جایگذین کنم
با تشکر

sohil62

کاربر VIP
2010-03-25
43
150
34
با سلام
بهترین راه حل به نظر من اینه که شما از خروجی ای سی تصویر سیگنال را دریافت کنی و از سالم بودن ان اطمینان پیدا کنی به همین ترتیب به عیب میرسه در ضمن معمولا از ان مدل ترانزیسنور در روی برد تعداد دیگری هم هست از روی انها پایه ها را در بیار
و در اخر هم یک دیود زنر در خروجی تصویر قرار بده که این عیب کمتر برای دستگاه پیش بیاد زنر 2.2 ولت کافی

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
استارست X30 cuدارم چند لحظه 4خط ممتد دارد (وقتی کلید پاور رامی زنم)وبعد خاموش می شود وچند لحظه دوباره همین کا ر تکرار می شود مشکل چه می تواند باشد پاور سالم است.تصویر روی تلویزیون نیز ندارد.حتی فلش رانیز پروگرام کردم مشکل هنوز باقی استومی تونه خود آی سی خراب باشه یا مشکل دیگری دارد ولتاژ ها دقیق اندازه گیری شده درست است.

kiumarth

کاربر
2008-10-23
94
199
با سلام
بهترین راه حل به نظر من اینه که شما از خروجی ای سی تصویر سیگنال را دریافت کنی و از سالم بودن ان اطمینان پیدا کنی به همین ترتیب به عیب میرسه در ضمن معمولا از ان مدل ترانزیسنور در روی برد تعداد دیگری هم هست از روی انها پایه ها را در بیار
و در اخر هم یک دیود زنر در خروجی تصویر قرار بده که این عیب کمتر برای دستگاه پیش بیاد زنر 2.2 ولت کافی

با سلام
بنده از روی دیتاشیت ایسی تصویر ( hef 4053 ) نتوانستم خروجی تصویر را بدست اورم، بنده اسیلوسکوپ ندارم که بتوانم از خروجی سیگنال بگیرم،
منظور شما اینه که من یک ترانزیستور سالم smd رو در بیارم و پایه ها رو مشخص کنم که کدام بیس، امیتر و یا کلکتور است؟

از دوستان محترم خواهشمندم که واضح تر توضیح دهند و کاربران دیگر را سردرگم نکنند
با تشکر

kyzar

کاربر
2008-10-27
100
214
دوست گرامی این مشکل هم با تعویض ترانزیستور باید حل شود دراین مورد شما واگر مشکل باقی بود سراغ آی سی بروید وتعویض کنید بجای ترانزیستور وتشخیص پایه ها از یک ترانزیستور دیگر از روی شاسی استفاده کرده وپایه ها راپیدا کنید.

sohil62

کاربر VIP
2010-03-25
43
150
34
با سلام
بنده از روی دیتاشیت ایسی تصویر ( hef 4053 ) نتوانستم خروجی تصویر را بدست اورم، بنده اسیلوسکوپ ندارم که بتوانم از خروجی سیگنال بگیرم،
منظور شما اینه که من یک ترانزیستور سالم smd رو در بیارم و پایه ها رو مشخص کنم که کدام بیس، امیتر و یا کلکتور است؟

از دوستان محترم خواهشمندم که واضح تر توضیح دهند و کاربران دیگر را سردرگم نکنند
با تشکر

با سلام
شما باید از خروجی یکی از پایه های سی پی یو تصویر داشته باشید ولی با کنتراست پایین یعنی کمی تیره تر از تصویر اصلی و بعد ار از همون ای سی که گفتید باید خروجی تصویر داشته باشید اگر شما ورودی تصویر دارید پس خود ایسی خراب است معولا یک مقاومت اس ام دی 75 اهم در خروجی این خراب میشه
ضمنا شما برای این سیگنال احتیاجی به اسکوپ ندارید شما از یک سیم شلد استفاده کن منفی را به بدنه بزن وسر دیگر را با یک خازن ایزوله کن و به پایه های ایسی 4053 بزن ببین ایا تصویر را روی تلویزیون میبینی یا نه به همین ترتیب میتونی عیب پیدا نی بدون اسکوپ
برای ترانزیستور هم بر اساس کارکرد بیس ورودی و کالکتور خروجی میتونی پایه ها رو پیدا کنی

sohil62

کاربر VIP
2010-03-25
43
150
34
استارست X30 cuدارم چند لحظه 4خط ممتد دارد (وقتی کلید پاور رامی زنم)وبعد خاموش می شود وچند لحظه دوباره همین کا ر تکرار می شود مشکل چه می تواند باشد پاور سالم است.تصویر روی تلویزیون نیز ندارد.حتی فلش رانیز پروگرام کردم مشکل هنوز باقی استومی تونه خود آی سی خراب باشه یا مشکل دیگری دارد ولتاژ ها دقیق اندازه گیری شده درست است.
شما که خودتون استاد هستید اگر ولتاژ 3.3 حتی 0.1 هم کم یا زیاد بشه این عیب را روی دسگاه میندازه و فکر میکنم با این عیب ولتاز زیاد شده من مثل این عیب داشتم که رم د ستگاه خراب بوده شما برای اطمینان lm317 از مدار خارج کن که مطمئن بشی تیونهر این وسط خراب کاری نکنه:eek:k:

Adambarfi

کاربر
2007-05-30
281
1,264
با سلام
شما باید از خروجی یکی از پایه های سی پی یو تصویر داشته باشید ولی با کنتراست پایین یعنی کمی تیره تر از تصویر اصلی و بعد ار از همون ای سی که گفتید باید خروجی تصویر داشته باشید اگر شما ورودی تصویر دارید پس خود ایسی خراب است معولا یک مقاومت اس ام دی 75 اهم در خروجی این خراب میشه
ضمنا شما برای این سیگنال احتیاجی به اسکوپ ندارید شما از یک سیم شلد استفاده کن منفی را به بدنه بزن وسر دیگر را با یک خازن ایزوله کن و به پایه های ایسی 4053 بزن ببین ایا تصویر را روی تلویزیون میبینی یا نه به همین ترتیب میتونی عیب پیدا نی بدون اسکوپ
برای ترانزیستور هم بر اساس کارکرد بیس ورودی و کالکتور خروجی میتونی پایه ها رو پیدا کنی

پایه شماره 12 ایسی 4053 ورودی تصویر از سی پی یو است با اتصال فیش ویدئو به این پایه باید تصویر به قول دوستمون با کنتراست پایین کمی مات داشته باشی در این صورت میتونی روی خروجی این ایسی و ولتاژها کار کنی و اگر تصویر در این پایه نداشتی مشکلت از cpu است

kata1250

کاربر
2007-06-04
5
13
با سلام یک دستگاه 550 دارم که تصویر ان استوب میشه ولی صدا مشکلی ندارد من باور. رم .ای سی صدا. ترانزیستورهای مربوط به قسمت تصویر. کریستال. و فلش را تعویض نمودم اما افاقه نکرد اگه از دوستان کسی به این مشکل بر خورده و راهنمایی کنه ممنون میشم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام یک دستگاه 550 دارم که تصویر ان استوب میشه ولی صدا مشکلی ندارد من باور. رم .ای سی صدا. ترانزیستورهای مربوط به قسمت تصویر. کریستال. و فلش را تعویض نمودم اما افاقه نکرد اگه از دوستان کسی به این مشکل بر خورده و راهنمایی کنه ممنون میشم
با درود
دوست گرامی برروی پردازنده رسیور خنک کننده الومینیومی نصب شده یاخیر؟

بالا