تاپیک ویژه پرسش وپاسخ درباره مدل های متفرقه رسیور2 تیونره

amin-x

کاربر
2010-01-20
2
3
باسلام:این رسیورها تازه بدستم رسیده درمدل اسکای بلو کانالها باز واز نظر نرم افزاری وسخت افزاری کاملآ مشابه thesat میباشد وفقط دارای کارتخوان نیز میباشد.اما درمدل د یسکاوری کنالهای نیلست بسته وکانالهای هاتبرد بعضی ها گاهی باز میشوند واز نظر نرم افزا و سخت افزار شبیه هیچیک از رسیورهای که دیده ام نیست.لطفآ درصورت امکان سایتی را برای نرم افزار های این دو مدل معرفی کنید. باتشکر

آخرین ویرایش توسط مدیر:

amin-x

کاربر
2010-01-20
2
3
خدمت شما دوست عزیز

يكي برنامه شو بذاره
باسلام:فایل اسکای رو حتمآ باید بدون پوشه روی یو اس بی بریزید.درضمن فایل تکست را حتمآ مطالعه کنید.موفق وسربلندباشید.

پیوست‌ها

simpsmud

کاربر
2010-05-31
2
0
48
hie amin-x please can you reupload skyblue 5500usb file again ,and i wanted to find out if skyblue system is up and running on w3 and w6 thanks ,am not getting anything from my side thanks

nasratsat

کاربر
2009-06-27
94
170
سلام دوستان
من یک ریسیور دو تونره دارم اما مودلش معلوم نیست هم در ریسیور هم در کنترول کارتونش کاملآ سفید است دفترچه را هم دیدم درج نیست usb خور هم است نمیدونم پچ را از کجا واز چی بریزم شاید توسط برنا مه جدید دانگلش هم فعال شود اطلاعات دستگاه را هم در ج میکنم و دارای شش مینو است دوستان کمک کنید ممنون میشم
1-Channel
2-Instailation
3-System
4-Tools
5-Game
6-REC

seytem +STB information
Model Name------AX-5001
Boot Ver---------1.0.0
S/W Ver-------1.01.12)Jan 9 2010
H/W Ver----------Ver0.3

nasratsat

کاربر
2009-06-27
94
170
سلام دوستان
من یک ریسیور دو تونره دارم اما مودلش معلوم نیست هم در ریسیور هم در کنترول کارتونش کاملآ سفید است دفترچه را هم دیدم درج نیست usb خور هم است نمیدونم پچ را از کجا واز چی بریزم شاید توسط برنا مه جدید دانگلش هم فعال شود اطلاعات دستگاه را هم در ج میکنم و دارای شش مینو است دوستان کمک کنید ممنون میشم
1-channel
2-instailation
3-system
4-tools
5-game
6-rec

seytem +stb information
model name------ax-5001
boot ver---------1.0.0
s/w ver-------1.01.12)jan 9 2010
h/w ver----------ver0.3

دوستان عزیز کسی یک کمی توضیح بده

nasratsat

کاربر
2009-06-27
94
170
مشکل ریسیور 2تونره

این هم دوستان دو تصویر یکی از منو ودیگر از برد:bs_iloveyou:

پیوست‌ها

• 48.1 کیلوبایت بازدیدها: 350
  • 73.4 کیلوبایت بازدیدها: 345

oooooo9

کاربر
2010-07-13
1
0
46
طریقه اتصال ریسیور به کامپوتر

سلام میخواستم بدونم طریقه اتصال ریسیور به کامپوتر چه جوریه برای نمایش وضبط فیلم من یک کابل اتصال به پورت کام گرفتم با اتصال به کامپوتر هیچ اتفاقی نیفتاد اگر کسی بلده کمکم کنه

nasratsat

کاربر
2009-06-27
94
170
نه فروشنده در چین است اما مدیران بخش میتونه من را کمک کنه که یک بار تایپک بنده بخونند اما درین موضو ع بسیار کاربران پست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی جواب مانده

salehrtc

کاربر
2010-01-20
16
13
46
سلام رسیور نامبر وان دارم وقتی میزنم رکورد روی فلش که ظبط میکنه تکه تکه در فایلهای 250 کیلویی ظبط می کنه قبلا یه رسیور داشتم اینجوری نبود ممتد ظبط میکرد کسی هست بتونه کمکم کنه داخل تنظیمات دستگاه برم و درستش کنم

shahin1354

کاربر
2009-02-20
1
1
45
با سلام
دوستان گرامی لطفا فایل فلش تیونر 2 رسیور دو تیونر دیسکاوری 2010 را اگر امکان داره توی سایت قرار دهید مرسی
متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان رعایت کنید؟

ریسیور شما سپپورت ندارد اینطور که است شما به فروشنده خود تماس بگیرید کمک کند موفق باشید:dast:

نه فروشنده در چین است اما مدیران بخش میتونه من را کمک کنه که یک بار تایپک بنده بخونند اما درین موضو ع بسیار کاربران پست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی جواب مانده

با سلام
دوستان گرامی لطفا فایل فلش تیونر 2 رسیور دو تیونر دیسکاوری 2010 را اگر امکان داره توی سایت قرار دهید مرسی
متشکرم
با درود
دوستان رعایت کنید پستهای تکراری نابجا وبی ربط ارسال نکنید
اگر پرسش شما پاسخ داشته باشد که حتما پاسخ داده میشود شما که دستگاه متفرقه خریدید مدیران این سایت از کجا برایش نرم افزار بیاورند؟
یا دستگاه 2010 وکم تیراژ به این سرعت فایل فلش ازکجا بیرون داده است؟

sahel sat

کاربر
2008-12-30
12
36
49
سلام

با درود
دوستان رعایت کنید پستهای تکراری نابجا وبی ربط ارسال نکنید
اگر پرسش شما پاسخ داشته باشد که حتما پاسخ داده میشود شما که دستگاه متفرقه خریدید مدیران این سایت از کجا برایش نرم افزار بیاورند؟
یا دستگاه 2010 وکم تیراژ به این سرعت فایل فلش ازکجا بیرون داده است؟

دوست من این برخورد شما منو یاد زمان دبستان میندازه یه ناظم داشتیم مثه شما کمی تا قسمتی بداخلاق.... دوست من حالا که شما شدین ناظم ارشد دلیلی نداره بخاطر یه پست اینطوری با کاربر برخورد کنید

موفق باشید :::: حمید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست من این برخورد شما منو یاد زمان دبستان میندازه یه ناظم داشتیم مثه شما کمی تا قسمتی بداخلاق.... دوست من حالا که شما شدین ناظم ارشد دلیلی نداره بخاطر یه پست اینطوری با کاربر برخورد کنید

موفق باشید :::: حمید
با درود
شما میتوانید یاد هر کس که دوست دارید یا ندارید بیفتید دوست گرامی
اما خواسته بجا ومتین داشتن ورعایت قوانین جای خودش را داره!
پست تکراری معنی ندارد اگر پاسخ باشد برای کاربر در اسرع وقت ارایه میشود
شما هرجایی که دوست دارید پست میزنید درخواست فایل فلش توی تاپیک پرسش رسیورهای متفرقه!!

آخرین ویرایش:

poya1385

کاربر
2008-02-22
3
2
سلام.
میخواستم بدونم واسه starsat x30 pvr super که قابلیت شیرینگ اینترنتی داره چطور باید این سیستم رو راه اندازی کنم . اگه میشه لطفا در خصوص شیرینگ نحوه کار و برنامه برام توضیح بدین ممنون میشم .

mehdi_z

کاربر
2008-05-12
21
22
dc2000!!!???

با سلام به اساتید محترم
چند روزیه که پیغام chang satlite position رو نشون میده لطفا راهنمایی کنید

armanhaddadi

کاربر
2008-08-31
5
9
مديران محترم راهنمايي فرماييد چرا ميزان سيگنال دهي نامبر وان ضعيف است؟؟
بشقاب وال ان بي خوب استفاده گرديد باز مشكل داره
شما فك ميكنيد نرم افزاري براي حل اين مشكل شركت اين ريسيور بيرون نداده؟؟
خواهشمندم راهنمايي فرماييد
با احترام

بالا