با درودسلام
اول سیگنال میداد سرچ نمیکرد
اپگرد که کردم تعطیل شد الان سیگنال هم نمیده
اینم بگم نرم افزارو اشتباه زدم
حالا من چیکار کنم دوباره درست بشه
کمک کنئد اساتید محترم
کسی اینجا نیست همه رفتن تعطیلات
جواب نمیدین
با دروددوستان من يه skyx دارم كه دو روز پيش وقتي با كنترل كانال عوض مي كردم اصلا عمل نكرد ولي كنترل رو رو دستگاه ديگه تست كردم كنترل كاملا سالمه و مشكل از دستگاه هست كه اصلا از كنترل دستور نميگيره بنظر شما مشكل از كجاست
دوستان من يه skyx دارم كه دو روز پيش وقتي با كنترل كانال عوض مي كردم اصلا عمل نكرد ولي كنترل رو رو دستگاه ديگه تست كردم كنترل كاملا سالمه و مشكل از دستگاه هست كه اصلا از كنترل دستور نميگيره بنظر شما مشكل از كجاست
با سلام
دستگاه sky x دارم که برای نصب ازش استفاده میکنم چند و قت پیش سر کار پریز برق شل بود چندین با در حین کار قطع و و صل شد و گاهی اینقدر سریع بود که تصویر نمیرفت فقط تصویر ثابت میشد به تازگی متوجه شدم که دستگاه روی سوییچ مشکل داره و خیلی از فرکانسها رو نمیگیره و بدون سوییچ مشکل نداره البته نمیدونم که مشکل از همون قطع و وصل برق هست یا نه .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با درود دوست گرامی
اینمورد میتواند از ضعف پاور یا تیونر یا سوییچton دستگاه باشد
با سلام وتشکر
مطمعنااز پاور نیست!چون با یه پاور سالم عوض کردم جواب نداد!لطفادرموردسوییچtonبیشتر توضیح فرمایید.چون بنده این قطعه را نمیشناسم!
با تشکر
با درود دوست گرامی
اینمورد میتواند از ضعف پاور یا تیونر یا سوییچton دستگاه باشد
با سلام وتشکر
مطمعنااز پاور نیست!چون با یه پاور سالم عوض کردم جواب نداد!لطفادرموردسوییچtonبیشتر توضیح فرمایید.چون بنده این قطعه را نمیشناسم!
با تشکر
:sadwalk::sadwalk::sadwalk::051::051::051:
با درودمن ریسیور اسکای ایکس دارم چند روزه که وقتی خاموشش میکنم روشن نمیشه یا اگه بشه 4 خط میشه باید از پشت دستگاه چندین بار روشن خاموشش کنم تا روشن شه ضمنا فایل بوت رو که میخوام بریزم پسوندش rar هستش لودر نمیشناسه لطفا راهنمایی کنید
ریموت استرانگ تهیه کنید هم خانواده هستندباسلام خدمت همه بزرگواران
من یک دستگاه sky x بدستم رسیده دستگاه کار میکنه فقظ ریموت کنترل نداره .لطفا یه عکس از ریموتش بزارید که بتونم تهیه اش کنم .
اگر فایل بوت بهش نمی خوره باید جیتگ شود وفایل فلش خود اسکای بهش بزنید.با سلام به شما عزيزان من يه اسكاي x دارم جديدا مشكلي برخوردم كه خيلي به كمك شما اساتيد احتياج دارم من دستگاه را تبدیل به 4640 کردم که از این سایت گرفتم حالا میخواهم به اسكاي x برگردانم هرچی فایل بوت را 140اسكاي x را میدم قبول نمیکنه ممنون میشم کمکم کنید