تاپیک ویژه پرسش وپاسخ رسیورهایXcruiser

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام دوستان عزیز
من میخواستم یک ریسیور اکس کروزر بخرم دوستان بگه کدوم مودل بهتر است .
کدوم مودل اکس کروزر دو تیونره دانگل دار است ممنون .

دوست عزیز مدل 400hd بهترین مدل hd است و مدلهای pvr هم در سطح استاندارد بسیار خوبی هستند. این شرکت ریسیور دو تیونره را ارائه نداده اما کلیه مدلهای رده بالای این شرکت اکثر سیستمها اشتراک ایتنرنتی و دانگلهای خارجی را ساپورت میکنند .

xcruiser9

کاربر
2010-11-09
16
81
ایکس کروزر مدل 250 پی وی ار

سلام با تشکر من دو تا 250pvr دارم که در حالت بوت باقی میمونه و با لا نمی یاد لطفا کمک کنید

سلام

دوست عزیز شما باید رسیورتان را با کابل rs232 مستقیم به کامپیوترتان وصل کنید و از ان طریق رسیورتان را اپگرید نمایید مشکل شما حل میشود.

پس از وصل کابل به رسیور و کامپیوتر قبل از روشن کردن رسیور ابتدا دکمه power بفشارید و نگه دارید بعد رسیورتان را روشن کنید تا امکان اپگرید باشد. از اخرین نرم افزار مدل ایکس کروزر مدل 250 پی وی ار استفاده نمایید

xcruiser9

کاربر
2010-11-09
16
81
ایکس کروزر مدل 250 پی وی ار

سلام خسته نباشید دستگاه من 250pvrهستش میخوام دانگل میکروباکس رو وصل کنم ولی منوی فعال سازی دانگل رو روی دستگاه پیدا نمیکنم لطفا منو راهنمای کنید.

سلام

دوست عزیز ابتدا دکمه منو را بفشارید بعد عدد 2589 را وارد کنید گزینه twin on را انتخاب کنید.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با تشکر از راهنمایهای ارزشمند شما. آیا ایکس کروزر 400اچ دی از تمام رسیورهای اچ دی موجود در ایران از همه لحاظ بهتره؟قیمت فعلی آن و نحویه خرید اینترنتی؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با تشکر از راهنمایهای ارزشمند شما. آیا ایکس کروزر 400اچ دی از تمام رسیورهای اچ دی موجود در ایران از همه لحاظ بهتره؟قیمت فعلی آن و نحویه خرید اینترنتی؟

دوست گرامی مجرب ترین برنامه نویسان کره و اروپا مسئول بخش نرم افزاری این مدل هستند و باید بگم که شرکت تا به حال همه توجه خودش را در مدل hd بر روی این دستگاه متمرکز کرده است و سعی دارد که حتی الامکان این ریسیور را در بازار ریسیور نمونه کند .

با جرات میتوان گفت از نظر کارایی و ساپورت در حد بسیار مطلوبی است .

خرید و فروش در این فوروم خلاف قوانین است .

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام چند روزه که بعضی از کانالهای کارتی روی ماهواره هاتبرد مثلا مثل کانال animaux قطع شده آیا زمان بیس ها تمام شده؟اگر این طوره بیس جدید؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام چند روزه که بعضی از کانالهای کارتی روی ماهواره هاتبرد مثلا مثل کانال animaux قطع شده آیا زمان بیس ها تمام شده؟اگر این طوره بیس جدید؟

دوست گرامی این پکیچ به تازگی تغییر کد داده و باید منتظر ماند تا شاید این پکیچ یا پکیچهای دیگری هک شود.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام با تشکر از شما من یک دستگاه 250اچ دی دارم وقتی فرکانس دستی جدید بهش میدم چند شبکه دیگه که قبلش استفاده میکردم بدون سیگنال میشه مثلا همین امروز وقتی فرکانس جدید pmcکه 11054 بود رو انتقال دادم تمام شبکه هایی که فرکانس قبلی رو داشتن یعنی11747 مثل شبکه me chefبدون سیگنال شد. لطفا راهنمایم کنید.

technics

کاربر
2007-09-25
46
353
دوست عزیزم mohsen8
شما فرکانسهایی را تغییر بده که بغل اونها تیک نخورده منظورم اینه که شما فرکانسهایی را تغییر بده که سیگنال ندارند
موفق باشی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان.با تشکر از همه شما. من هر کاری میکنم نمیتونم جهت ترک ست رو بگیرم. برام عجیبه چون تا الان 4جهت هاتبرد و بدر6/4و دبلیو3 و یوتل ست902 رو به تنهای گرفتم ولی اینو!!! راستی دستگام ایکس کروزر 250 اچ دی هست.ممنون

technics

کاربر
2007-09-25
46
353
سلام دوستان.با تشکر از همه شما. من هر کاری میکنم نمیتونم جهت ترک ست رو بگیرم. برام عجیبه چون تا الان 4جهت هاتبرد و بدر6/4و دبلیو3 و یوتل ست902 رو به تنهای گرفتم ولی اینو!!! راستی دستگام ایکس کروزر 250 اچ دی هست.

دوست عزیز شما از فرکانسf11844 v 2222= 11729 v 3333استفاده کن و موقعیت ماهواره در42 درجه شرقی میباشد و ماهواره عربست بدر در 26 درجه شرقی میباشد یعنی با اختلاف 16 درجه ای نسبت به هم
شما مسیر عرب را دارید در پشت دیش ایستاده و به اندازه 16 درجه به سمت دست چپتان (به شرق) تغییر مسیر داده و میله پشتی دیشرابهاندازه لازم ÷ائین بیارید کار ساده ی است و در ضمن بعد از پیدا کردن مسیر برای جسستجو ازگزینه network search یا همان جستجوی شبکه استفاده کنید تا تمام کانالها با فرکانسهای جدید را دریافت کنید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mohsen8

saeedlion

کاربر
2010-11-13
5
4
با سلام به شما دوستان عزیز:میخواستم بدونم راهی برای از بین بردن یا غیرفعال کردن ویا تغییررمز مادر وجود دارد.مدل رسیور xcruiserxdsr250pvr

آخرین ویرایش:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام باتشکر فراوان از شما.من تونستم با راهنمایی شما جهت ترک ست 1c را با فرکانس 11844 نصب کنم ولی 11729 فرکانس نداد. مشکلی که د ارم اینکه وقتی ال ام بی رو روی ساعت 5/4 گذاشتم و سیگنالم از 50 بیشتر نشد فقط 14 کانال رو گرفت ولی موقعی که ال ام بی روی ساعت 3 گذاشتم سیگنالم به 70 رسید و 20 تا کانال گرفت که اکثر این کانالها قبلا روی جهت یوتل ست w3 میگرفتم حالا موندم چکار کنم و روی کدام ساعت بذارم تا شبکه های جالبتری در دسترس باشه؟ ضمنن ال ام بی مارک هایویژن اچ دی است.

سلام دوستان.من یک سوئچر8به1 دارم و5جهت (5 ال ام بی) که هر ال ام بی رو جدا به سوئیچر وصل کردم و برای رسیور تعریف کردم که مثلا هاتبرد روی سوئچر 1 و الا آخر ولی فقط 1و5 جواب میده در صورتی که سوئچر 4 تایم مشکلی نداره ضمنا تنظیمات رسیور رو هم چک کردم مشکلی نبود چون تا 15 ال ام بی رو. جواب میده حالا نمیدونم مشکل از کجاست آیا از سوئچر یا تنظیمات دیگه داره ضمنا رسیورم 250 اچ دی و سوئچر مارک DIscovery است ممنون.

سلام دوستان میشه بگید مشکل چیه که جواب نمیدید؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام باتشکر فراوان از شما.من تونستم با راهنمایی شما جهت ترک ست 1c را با فرکانس 11844 نصب کنم ولی 11729 فرکانس نداد. مشکلی که د ارم اینکه وقتی ال ام بی رو روی ساعت 5/4 گذاشتم و سیگنالم از 50 بیشتر نشد فقط 14 کانال رو گرفت ولی موقعی که ال ام بی روی ساعت 3 گذاشتم سیگنالم به 70 رسید و 20 تا کانال گرفت که اکثر این کانالها قبلا روی جهت یوتل ست w3 میگرفتم حالا موندم چکار کنم و روی کدام ساعت بذارم تا شبکه های جالبتری در دسترس باشه؟ ضمنن ال ام بی مارک هایویژن اچ دی است.

سلام دوستان.من یک سوئچر8به1 دارم و5جهت (5 ال ام بی) که هر ال ام بی رو جدا به سوئیچر وصل کردم و برای رسیور تعریف کردم که مثلا هاتبرد روی سوئچر 1 و الا آخر ولی فقط 1و5 جواب میده در صورتی که سوئچر 4 تایم مشکلی نداره ضمنا تنظیمات رسیور رو هم چک کردم مشکلی نبود چون تا 15 ال ام بی رو. جواب میده حالا نمیدونم مشکل از کجاست آیا از سوئچر یا تنظیمات دیگه داره ضمنا رسیورم 250 اچ دی و سوئچر مارک DIscovery است ممنون.

سلام دوستان میشه بگید مشکل چیه که جواب نمیدید؟
بادرود
دوست گرامی برای سرچ یک ماهواره بهتر است سیم را به دیش اون جهت مستقیم وصل کنید مشخصات کانالهای ترک42درجه:
http://www.lyngsat.com/turk42.html
در شرق ایران فقط فرکانس های افقی قابل دریافت هستند وتنظیم ساعت lnb هم معمولا با هاتبرد نباید زیاد فرق بکنه.
معمولا در همه رسیورهای توی بازار تنظیمات سویچر برای بیش از4 lnb
باید dis 1.1
فعال شود وتنظیم سویچ معمولی کارایی نداره

آخرین ویرایش:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
با تشکر از راهنمایی شما من تنظیمات 1.1 disرو انجام دادم ولی فقط 1و5 جواب داد

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: samsat

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان طریقه نصب جهت سیروس رو میخوام لطفا راهنمایم کنید.

cl00t

کاربر
2010-11-01
8
4
سلام خسته نباشید.
اگه در مورد دیشهای 5 جهته ایکس کروزر غیر از جهت هاتبرد کسی اطلاع داره لطفا به ما هم بگین . جهت هاتبرد و4 جهت دیگه را گرفتم. جایی اگه کسی سراغ داره بگه لطفا.
آقایون اگه ممکنه در مورد کد دهی دستی درایکس کروزر مدل پرو یه توضیحی بدین . آخه یه سری شبکه هست با کد دستی باز میشه مثلا شبکه3 و .....

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام . دوست عزیز شما دکمه منوی دستگاه رو بزنید ولی وارد گزینه ای نشوید و بعد عدد 2580 رو وارد کنید و امولاتور را روشن کنید در بیشتر رسیورهای ایکس کروزر با روشن شدن امولاتور شبکه سه باز میشه موفق باشید.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام خسته نباشید.
اگه در مورد دیشهای 5 جهته ایکس کروزر غیر از جهت هاتبرد کسی اطلاع داره لطفا به ما هم بگین . جهت هاتبرد و4 جهت دیگه را گرفتم. جایی اگه کسی سراغ داره بگه لطفا.
آقایون اگه ممکنه در مورد کد دهی دستی درایکس کروزر مدل پرو یه توضیحی بدین . آخه یه سری شبکه هست با کد دستی باز میشه مثلا شبکه3 و .....
سلام . دوست عزیز شما دکمه منوی دستگاه رو بزنید ولی وارد گزینه ای نشوید و بعد عدد 2580 رو وارد کنید و امولاتور را روشن کنید در بیشتر رسیورهای ایکس کروزر با روشن شدن امولاتور شبکه سه باز میشه موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا