تاپیک ویژه پرسش وپاسخ ومشکلات عمومی کاربران در ارتباط با رسیورهای دریم باکس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mettall666

کاربر
2010-01-23
18
17
راهنمايي در مورد ريسيور دريم باكس

:eek:ky:
جناب آقاي tiesto باتشكر از توضيحات كامل شما، خواهشمند است لطف فرماييد راهنمايي نماييد اولا ريسيور دريم باكس 800 بهتر است يا8000 (از لحاظ مزايا و به صرفه بودن قيمت آنها) و چه فرقهايي با هم دارند و با توجه به هزينه بالاي خريد آنها چگونه مي توان اصل و تقلبي بودن آنها را تشخيص داد. ثانيا درباره موارد مورد نياز جهت راه اندازي شرينگ اينترنتي(سي سي كم) و نحوه راه اندازي آن در ريسيورهاي لينوكسي(دريم باكس) توضيحات كامل دهيد و نيز از چه مودمي و با چه پورتي استفاده گردد. ثالثا در شرينگ اينترني(سي سي كم) چه پكيج هايي علاوه بر شرينگ هوايي مانند دانگل ميكروباكس قابل ديدن است. رابعا نحوه نمايش كانالهاي HDدر دريم باكس800 بهتر است يا8000
باتشكر از شما

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود کاربران گرامی
توجه داشته باشید کلیه پرسش ها وموارد مربوط به مشکلات نرم افزاری رسیورهای دریم باکس فقط در این تاپیک مطرح کنید واز باز کردن تاپیک برای پرسش جدا خودداری شود

SIYA

کاربر
2009-07-24
11
1
50
سلام
ایا رسیور دریم باکس با قابلیت اچ دی تو تهران پیدا میشه؟اگر هست مدلش چیه وقیمتش چنده؟واز کجا میشه تهیه کرد؟ فوری نیاز دارم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
جناب آقاي tiesto باتشكر از توضيحات كامل شما، خواهشمند است لطف فرماييد راهنمايي نماييد اولا ريسيور دريم باكس 800 بهتر است يا8000 (از لحاظ مزايا و به صرفه بودن قيمت آنها) و چه فرقهايي با هم دارند و با توجه به هزينه بالاي خريد آنها چگونه مي توان اصل و تقلبي بودن آنها را تشخيص داد. ثانيا درباره موارد مورد نياز جهت راه اندازي شرينگ اينترنتي(سي سي كم) و نحوه راه اندازي آن در ريسيورهاي لينوكسي(دريم باكس) توضيحات كامل دهيد و نيز از چه مودمي و با چه پورتي استفاده گردد. ثالثا در شرينگ اينترني(سي سي كم) چه پكيج هايي علاوه بر شرينگ هوايي مانند دانگل ميكروباكس قابل ديدن است. رابعا نحوه نمايش كانالهاي HDدر دريم باكس800 بهتر است يا8000
باتشكر از شما

البته که مدل 8000 بهتر است. برتری مدل 8000 بر مدل 800 افزون بر سرعت پردازنده بیشتر و امکان قراردادن دی وی دی رایتر داخلی و ... مواردی دیگری چون داشتن درگاه خروجی کامپوننت در مدل 8000 و همچنین داشتن دو تیونر و امکان قابلیت pip (تصویر در تصویر) در این مدل می باشد در حالی که این ویژگی ها در مدل 800 دیده نمی شود ولی در دفترچه راهنمای مدل800 نوشته شده است که در برخی موارد بستگی به فرکانس های در حال پخش تا 4 شبکه غیر hd و یا 2 شبکه hd به طور همزمان قابلیت ضبط در این مدل وجود دارد. قیمت رسیور 8000میشه گفت از فلک رد کرده بيش از 1600000تومان !!!

خودتون قضاوت کنيد مي ارزه؟؟

نحوه تشخيص اصل يا تقلبي بودن دستگاه در لينک زير :

http://1.irantks.biz/showthread.php?p=154664#post154664

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
ایا رسیور دریم باکس با قابلیت اچ دی تو تهران پیدا میشه؟اگر هست مدلش چیه وقیمتش چنده؟واز کجا میشه تهیه کرد؟ فوری نیاز دارم
با درود دوست گرامي
دريم500-800-8000
HD هستند وتوي بازار تهران موجوده ولي ما خريد لوازم نداريم
800تقلبي داره بايد مواظب باشيد
دريم 8000بسيار حرفه اي وكار به ان سابقه استفاده از لينوكسي ها را ميخواهد قيمت ان با اپشن بالاست دونوع گلد وسيلور موجوده حدودا1.900 و2ميليون صحبت ميشود!
فقط قيمت گفتم كه بيخود دنبالش نباشيد مدل 500 جديد با پردازنده400 ودريم800 سري قبل وبا پردازنده300 ارايه شده است
كلا رسيورهاي لينوكسي در هنگام استفاده طولاني مدت با كانالهاي HD بهشون فشار مياد بايد رعايت كنيد
بهتر است يك فروشنده مورد اطمينان پيدا كنيد:eek:k:

nomid

کاربر
2010-06-05
7
0
34
با سلام خدمت دوستان
من را راهنمایی بفرماییدکه شبکه 3 ایران قفل می شود با چه نرم افزاری یا کدی باز کنم رسیور من دریم 500sکه با برنامهای جمینی و سی سی کم کار می کند
خیلی متشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت دوستان
من را راهنمایی بفرماییدکه شبکه 3 ایران قفل می شود با چه نرم افزاری یا کدی باز کنم رسیور من دریم 500sکه با برنامهای جمینی و سی سی کم کار می کند
خیلی متشکر

کسی نیست من را راهنمایی کند

متشکر
با درود
این همه کانال فوتبال ها را پخش میکنه باز شما می خواهی شبکه 3 تماشا کنید!
روش کار :
شما باید ابتدا امولاتور mgcamd ( هر ورژنی که باشه مشکل نداره ) رو از سرور آنلاین ایمیج دانلود کنید یا میتونید از بخش امولاتورها دانلود کنید بعد بصورت دستی نصب کنید. سپس سافتکمی که در فایل پیوست قرار دادم رو از زیپ خارج کرده بعد با استفاده از برنامه DCC کلیدها رو در پوشه var/keys یا user/keys کپی کنید . بعد بروی شبکه مورد نظر رفته و امولاتور رو استارت کنید تا کانال باز بشه .

دوستان در سافتکمهای زیر کلید کانالهای rai ایتالیا و کانالهای سایروس و اکثر کانالهایی که با کد biss باز میشن هم قرار داده شده است .
برای باز کردن تنها شبکه 3 از فایل پیوست دوم استفاده کنید .

شما بايد حتما پس از فعال نمودن mgcam در ريسيور سافتكم رو بهش بديد والا ريسيور براي باز كردن كانال مشكل خواهد داشت

پیوست‌ها

h_nasa

کاربر
2008-02-24
7
3
دریمباکس 500 شیرینگ سی سی کم

سلام
من یک دریم باکس 500 دارم واکانت سی سی کم خط ادسل من از مخابرات گرفتم که بصورت یوزرنیم وپسورد است که در رایانه ام می باشد ای پی نمی خورد مودم من هم شاتل adsl2+903 tr است چکارکنم از این خط از دریمباکس استفاده کنم به شرطی که رایانه ام خاموش باشد

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
من یک دریم باکس 500 دارم واکانت سی سی کم خط ادسل من از مخابرات گرفتم که بصورت یوزرنیم وپسورد است که در رایانه ام می باشد ای پی نمی خورد مودم من هم شاتل adsl2+903 tr است چکارکنم از این خط از دریمباکس استفاده کنم به شرطی که رایانه ام خاموش باشد
با درود
دوست گرامی برای استفاده از اینترنت پر سرعت بادستگاه لینوکسی باید یوزر پسورد خودتان را در مودم ست کنید که همیشه با روشن کردن مودم وارد اینترنت بشود حتی بدون رایانه
اگر اینکار را نکردید برای شما سخت خواهد بود میتوانید مودم را به جایی که اینترنت خریدید ببرید انها براحتی اینکار رابرای شما انجام میدهند
از اول هم بهتر بوده مودم روتر ست میشد
یوزر پسورد را به هرکسی نباید ارایه کنید:eek:k:

nomid

کاربر
2010-06-05
7
0
34
کمک

من دریم500s دارم.فایل mg camdرا دستی دانلود کرده می خواهم فایل را دستی در دریم کبی کنم در چه مسیر یا شاخه ایی باید این فایل را کبی کنم؟
س2 سبس کلیدهای فعال بیس در چه شاخه کبی کنم
با تشکر از دوستان یا مدیرانی که برای مشکل من وقت گذاشتند.

nomid

کاربر
2010-06-05
7
0
34
با سلام
مدیران ودوستان خوبم لطفا من را کمک کنید متشکر

shahab20002

Banned
2010-07-13
1
0
با سلام من يك دستگاه drim600به قيمت 90 هزارتومان خريدم وچون خودم ا ز چين خريدم مطمئنم كپيه دو سوال داشتم اول اينكه ايا دستگاه چيني هم مثل اصلي قابليت شرينگ داره دوم چون شهرستان ما اينترنت پر سرعت نداره ايا ميشه با اينترنت موبايل كه به لپ تاپ انتقال داد شده يا از طريق وايرلس كه سرعت دانلودش 10 كيلو بايت در ثانيه هست استفاده كرد

poO.s

کاربر
2010-08-23
4
0
سلام به همه دوستان و با تشکر از مدیران این سایت خوب :)

این سوال تقریبا به اینجا مربوط میشه ، البته جایی برای مطالب عمومی تر ندیدم ،دیگه ببخشید . . .

من الان از یه سیستم قدیمی (رسیور استرانگ و دیش های داغون) استفاده میکنم.
با عوض کردن سیستم صوتی تصویری ، قصد دارم این لوازم هم به روز شه.اما میشه گفت هیچی نمیدونم!

با تحقیقاتی که تو نت کردم به این نتیجه رسیدم :
Dream Box 500 یا CubeRevo 250 HD یا Hivion HD9090X Ultima یا Vu+Duo HD البته قیمتشون رو نمیدونم ، شاید خیلی فرق داشته باشن !

و یه دیش افست با موتور و ال ان بی

درخواستم از شما اینه که اول قیمت های حدودی رو بهم بگید (که انتخاب رویایی نکنم!) و بعد اگه گزینه های مناسب تری وجود داره معرفی کنید.(هم رسیور هم دیشو ...)

انتظارم از این سیستم : اولا نویز زیاد روش تاثیر نداشته باشه ، کانال های زیادی باز کنه (شیرینگ) ، به حسب آینده نگری هم HD باشه.

بازم عزرخواهی میکنم اگه خیلی جای بدی پرسیدم.

پیشاپیش از پاسختون ممنون

آخرین ویرایش:

poO.s

کاربر
2010-08-23
4
0
350 xcruiser xdsr350hd و xcruiser xdsr400hd هم مد نظرم هست

آخرین ویرایش:

poO.s

کاربر
2010-08-23
4
0
سلام به همه دوستان و با تشکر از مدیران این سایت خوب :)

این سوال تقریبا به اینجا مربوط میشه ، البته جایی برای مطالب عمومی تر ندیدم ،دیگه ببخشید . . .

من الان از یه سیستم قدیمی (رسیور استرانگ و دیش های داغون) استفاده میکنم.
با عوض کردن سیستم صوتی تصویری ، قصد دارم این لوازم هم به روز شه.اما میشه گفت هیچی نمیدونم!

با تحقیقاتی که تو نت کردم به این نتیجه رسیدم :
Dream Box 500 یا CubeRevo 250 HD یا Hivion HD9090X Ultima یا Vu+Duo HD البته قیمتشون رو نمیدونم ، شاید خیلی فرق داشته باشن !

و یه دیش افست با موتور و ال ان بی

درخواستم از شما اینه که اول قیمت های حدودی رو بهم بگید (که انتخاب رویایی نکنم!) و بعد اگه گزینه های مناسب تری وجود داره معرفی کنید.(هم رسیور هم دیشو ...)

انتظارم از این سیستم : اولا نویز زیاد روش تاثیر نداشته باشه ، کانال های زیادی باز کنه (شیرینگ) ، به حسب آینده نگری هم HD باشه.

بازم عزرخواهی میکنم اگه خیلی جای بدی پرسیدم.

پیشاپیش از پاسختون ممنون

mehran

مدیر بازنشسته
2006-10-03
296
434
کمک در مورد دستگاه dm7020-s

با سلام این دستگاه لیست ماهواره هاش نمیاد لطفا راهنمائی کنید

siminsystem

کاربر
2010-08-29
2
0
41
سلام
من رسیورم رو 2 هفته هستش خریدم اما نمیدونم چرا یهو خاستم بازش کنم کنترلش کارنکرد و خاستم دستی روشنش کنم اما وقتی میخاست بوت بشه ارور داد .جالب اینکه با کابل rs232 خاستم ایمیج بزنم اما اصلا کنکت نمشیه به دریم اپ خلاصه رسیورم رونمیدونم چیکار کنم. (رسیورم اورجینال هستش) ترو خدا کمک کنین .
از خجالتتون در میام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا