تاپیک پاسخگویی به سوالات در مورد رسیور های مدیا استار

iraniirani

کاربر
2008-03-23
4
2
دوستان راهنمايي كنيد
من مديااستار مدل مگاباكس دارم.آخرين آپديتش را از سايت p321.com ver 373 گرفته بودم كه مربوط به 2007.06.06 بوده است.الان بيش از يك سال است دنبال آپديت آن ميگردم
آيا سافتكم مناسب براي ارتباط با آن وجود دارد؟يا اصلا راهي براي حداقل روزاه آن اگر هست معرفي كنيد ممنون ميشم.

petr

کاربر
2007-09-05
12
1
مدیریت محترم با سلام وخسته نباشید چرا در اجرای برنامه stb upgrad پس از انتخاب فایل وزدن دکمه conect چه درcom1 یا com2 در صورتیکه کابل rs232 بین کامپیوتر ورسیور باز است پیغام خطا نمی دهد

با تشکر موفق باشید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوستان راهنمايي كنيد
من مديااستار مدل مگاباكس دارم.آخرين آپديتش را از سايت p321.com ver 373 گرفته بودم كه مربوط به 2007.06.06 بوده است.الان بيش از يك سال است دنبال آپديت آن ميگردم
آيا سافتكم مناسب براي ارتباط با آن وجود دارد؟يا اصلا راهي براي حداقل روزاه آن اگر هست معرفي كنيد ممنون ميشم.
دوست عزیز فعلا برنامه جدیدی برای این رسیور وجود ندارد
موفق باشید

petr

کاربر
2007-09-05
12
1
دوست عزیز سلام

چگونه میشود فایل tps.bin را در دستگاه مدیا استار های تیچ معمولی لود کرد

متشکرم منتظر پاسخ شما هستم

iraniirani

کاربر
2008-03-23
4
2
با سلام
در مديااستار مدل مگاباكس كه در بالا مسئله را مطرح و جواب نگرفتم حال سوال اين است كه:
1)چگونه ميتوان آيدنت هايي كه در بخش ورود كدها موجود نيست به جدول كدها اضافه كرد؟
2)براي انتقال سافتكم به اين رسيور از چه نرم افزاري ميتوان استفاده كرد؟
3)آيا اصلا سافتكم ساير رسيور (آيا معادل دارد؟) به آن ميخورد؟
تنها نرم افزاري كه به آن امكان ارتباط دارد هماني است كه از سايت p321.com گرفته ام.simpleupdate.exe
خواهشا راهنمايي كنيد

inaros

کاربر
2009-04-22
2
0
48
سلام دوستان نحوه دادن کد دستی به مدیا استارو میخاستم منون میشم کمک کنید

majidlovio

کاربر
2009-05-17
6
0
سلام خسته نباشید
من یه استارست x5d معمولی دارم که ان را به مدیا استار هایتک تبدیل کردم لطفا جدیدترین پچ را برام بزارید...
با تشکر فراوان​
:a12:

boz

کاربر
2010-02-27
1
1
26
سلام
دوستان عزیز کلیه سوالات مر بوط به رسیور های مدیا استار را در این تاپیک بیان کنید تا در اسرع وقت به انها پاسخ داده شود و از باز کردن تاپیک اضافی خوداری کنید
موفق باشید:)
سلام من استارست x97 دارم قفل می کنه لطفا من را راهنمایی کنید مرسی

ehsan.tbs

کاربر
2010-10-12
3
2
35
سلام من هاي تچ معمولي دارم فايل اپگريشو همه جا حتا تو سايت شما گشتم نديدم ميشه برام بزارين
2.اگه فايل اپ ايکس 190 استار ست رو بجاش لود کنم مشکلي پيش نمياد يعني فرقي نداره؟

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام من استارست x97 دارم قفل می کنه لطفا من را راهنمایی کنید مرسی

سلام یکبار ریست فاکتوری کن ببین قفل میکنه منظور شما همان هنگ دستگاه هست بعد اگر دوباره اینجوری شد با کابل واخرین لودر فایل بوت وپچ اخر را بریز درست میشه موفق باشی ..

AMIR5722

کاربر
2011-11-27
3
3
سلام دوستان: فایل فلاش مدیا استار مدلm i:iii رادارید لطف کنید. تشکر

arshiii

کاربر
2020-05-18
1
1
با درود، یه رسیور مدیا استار ms 990 buggatiدارم روی کانالهای اچ دی قطع و وصل میشه یا بطور کلی کانالهای اچ دی پرش دارن، کابلش رو عوض کردم، پرت اچ دی ام آی رو عوض کردم، رسیور دیگه ای جاش گذاشتم که هیچکد م مشکلی نداشتن، فقط این خود رسیور و پرت اچ دی ام ای اون که باعث این ایراد شده، الانم از پرت AV بی مشکل دارم استفاده میکنم، ممنون میشم کمک کنید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با درود، یه رسیور مدیا استار ms 990 buggatiدارم روی کانالهای اچ دی قطع و وصل میشه یا بطور کلی کانالهای اچ دی پرش دارن، کابلش رو عوض کردم، پرت اچ دی ام آی رو عوض کردم، رسیور دیگه ای جاش گذاشتم که هیچکد م مشکلی نداشتن، فقط این خود رسیور و پرت اچ دی ام ای اون که باعث این ایراد شده، الانم از پرت AV بی مشکل دارم استفاده میکنم، ممنون میشم کمک کنید

درود:

اشکال این موردی که فرمودید بر میگرده به پردازش پردازنده است که از کانالهای full hd پشتی بانی نمی کنه و فقط از کانال های با فرمت av پشتی بانی میکنه بر حسب تجربه حتی با هیت گرفتن خود پردازنده و عیب یابی دقیق به نتیجه ای که این اشکال رو برطرف کنم نرسیدم و تنها نتیجه ای که گرفتم اشکال از خود پردازش پردازنده میباشد یعنی این رسیورها کانالهای با رزولیشن بالا را پشتی بانی نمیکنند.

بالا