تاپیک پاسخگویی به سوالات در مورد رسیور های مدیا استار

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام
دوستان عزیز کلیه سوالات مر بوط به رسیور های مدیا استار را در این تاپیک بیان کنید تا در اسرع وقت به انها پاسخ داده شود و از باز کردن تاپیک اضافی خوداری کنید
موفق باشید:)

آخرین ویرایش:

محمد 1

کاربر
2006-10-27
7
4
سلام :bye:
مدیا استار من سیکنال نمیده برنامهای(ورزنهای ) مختلف هم نصب کردم ولی بازم سیکنال نداد ودر اخر به 190 تبدیل کردم ولی حالا سیکنال میده ولی سرچ نمیکنه
لطفا منو راهنمایی کنید مرسی

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام :bye:
مدیا استار من سیکنال نمیده برنامهای(ورزنهای ) مختلف هم نصب کردم ولی بازم سیکنال نداد ودر اخر به 190 تبدیل کردم ولی حالا سیکنال میده ولی سرچ نمیکنه
لطفا منو راهنمایی کنید مرسی
دوست عزیز سوال خودتون رو در بخش تعمیرات رسیور بیان کنید تیونر رسیور شما به احتمال زیاد خراب شده
موفق باشید

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
سلام دوستان عزیز . من رسیورم مدیا استار پلاس2 . آپگریدش کردم بعضی از کانلهای ایرانی و خارجی مثل تپش پاک شد . در ضمن اصلا کانلهای نیل ست یا همون عرب ست رو نشون نمی ده . در حالی که قبلا اینطور نبود . من دوتا دیش دارم . مشکل از کجاست ؟ خواهش می کنم کمکم کنید . در ضمن ممنون میشم اگه نحوه کد دهی به رسیور مدیا استار مدل پلاس2 رو بگین . پیشاپیش از شما ممنونم

MAHMOODI

ADMIN
پرسنل مدیریت
2006-10-02
1,955
3,903
دوست عزيز شما بايد فركانس هاي اين كانالها را بصورت دستي به رسيور وارد كنيد

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
من چه جوری می تونم به صورت دستی این فرکانس های رو وارد کنم در رسیور مدیا استار پلاس 2 در ضمن اگه بگین کانلهای نیل ست رو چه جوری پیدا کنم ممنون میشم . آخه وقتی کانلهای نیل ست رو سرچ می کنم هیچی پیدا نمی کنه .

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
من چه جوری می تونم به صورت دستی این فرکانس های رو وارد کنم در رسیور مدیا استار پلاس 2 در ضمن اگه بگین کانلهای نیل ست رو چه جوری پیدا کنم ممنون میشم . آخه وقتی کانلهای نیل ست رو سرچ می کنم هیچی پیدا نمی کنه .
دوست عزیز دیش یا تنظیمات سوییچ شما درست نیست
موفق باشید

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51

دستگاه خود را یک بار تنظیم کار خانه کنید سبس سوئیج را برای دستگاه تعریف نمائید

و مجددا سرج نمائید

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
دوست گلم چه جوری میتونم سوئیچ را برای دستگاه تعریف کنم . خواهش می کنم کامل راهنماییم کن . خیلی ارادت دارم .

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
عزیزم بعضی از کانلهام مثل تپش بعد از آپگرید غیب شده اگه نحوه کد دهی دستی به رسیور مدیا استار پلاس2 رو هم به من آموزش بدی خیلی به من لطف کردی . خیلی دنبالش بودم ولی هیچ کس نتونسته کمکم کنه .
خیلی می خوامت مجید جون

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
کمک از مجید آقا

عزیزم بعضی از کانالهام مثل تپش بعد از آپگرید غیب شده اگه نحوه کد دهی دستی به رسیور مدیا استار پلاس2 رو هم به من آموزش بدی خیلی به من لطف کردی . خیلی دنبالش بودم ولی هیچ کس نتونسته کمکم کنه .
خیلی می خوامت مجید جون:ُّـ

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
کمک از آفتاب عزیز

عزیزم بعضی از کانلهام مثل تپش بعد از آپگرید غیب شده اگه نحوه کد دهی دستی به رسیور مدیا استار پلاس2 رو هم به من آموزش بدی خیلی به من لطف کردی . خیلی دنبالش بودم ولی هیچ کس نتونسته کمکم کنه .
خیلی می خوامت آفتاب :ُّـ​

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
کمک از هر کی میتونه کمک کنه

یکی به من یاد بده چه جوری می تونم به رسیور مدیا استار پلاس2 به صورت دستی کد بدم :crazy:

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
عزیزم من می خوام یه سری کانالهام که بعد از آپگرید پاک شده رو دوباره برگردونم . حالا نمی دونم شما اسمش رو کد می زارین یا فرکانس . رسیور من مدیا استار مدل پلاس 2 . اگه میدونین چه جوری میشه این کارو انجام داد لطفا منو راهنمایی کنید .

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوست عزیز شما میتوانید با وارد شدن به منو رسیور و در قسمت جستجوی دستی با زدن دکمه Add Tp یا اضافه کردن ترانسپاندر فرکانس خود را وارد کرده و بعد سرچ کنید
موفق باشید

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
دوست عزیز از کمکت ممنونم . مشکلم رفع شد . جساراتا یه درخواست و یه سوال داشتم . سوالم اینه که در رسیور مدیا استار پلاس 2چه جوری میشه شبکه هایی که پولی هستن رو به وسیله کد دهی دستی باز کرد . و درخواستم نرم افزار جدید مدیا استار پلاس2 برای آپگریده که هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم .

masoudvj21

کاربر
2008-03-05
10
0
سلام

دوست عزیز از کمکت ممنونم . مشکلم رفع شد . جساراتا یه درخواست و یه سوال داشتم . سوالم اینه که در رسیور مدیا استار پلاس 2چه جوری میشه شبکه هایی که پولی هستن رو به وسیله کد دهی دستی باز کرد . و درخواستم نرم افزار جدید مدیا استار پلاس2 برای آپگریده که هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم .

Ali_King

کاربر
2007-08-12
1
0
بـــــا سلام

من یک دستگاه مدیا استار دارم که با پچ هایتک ابدیتش کردم

اما الان مشکل من این هست که سینگال در درستگاه به شدت افت کرده و کانال ها شطرنجی میشن

لطفا رهنمایی کنید باید چیکار کنم

با تشکر

بالا