تاپیک پاسخگویی به سوالات در مورد رسیور های مدیا استار

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوست عزیز از کمکت ممنونم . مشکلم رفع شد . جساراتا یه درخواست و یه سوال داشتم . سوالم اینه که در رسیور مدیا استار پلاس 2چه جوری میشه شبکه هایی که پولی هستن رو به وسیله کد دهی دستی باز کرد . و درخواستم نرم افزار جدید مدیا استار پلاس2 برای آپگریده که هرچی گشتم نتونستم پیدا کنم .
دوست عزیز فعلا راهی برای باز کردن کانالهای کارتی برای رسیور شما نیست
موفق باشید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

بـــــا سلام

من یک دستگاه مدیا استار دارم که با پچ هایتک ابدیتش کردم

اما الان مشکل من این هست که سینگال در درستگاه به شدت افت کرده و کانال ها شطرنجی میشن

لطفا رهنمایی کنید باید چیکار کنم

با تشکر
دوست عزیز با یک ورژن قد یمیتر ابگرید کن اگر درست نشد مشکل میتونه از کابل یا ال ام بی یا دیش و در نهایت از تیونر باشد
موفق باشید

آخرین ویرایش:

avazeghoo

سرپرست بخش تعمیرات و فلش رسیور
2006-10-03
6,439
5,678
بـــــا سلام

من یک دستگاه مدیا استار دارم که با پچ هایتک ابدیتش کردم

اما الان مشکل من این هست که سینگال در درستگاه به شدت افت کرده و کانال ها شطرنجی میشن

لطفا رهنمایی کنید باید چیکار کنم

با تشکر
مشكل شما سخت افزاريه و از تغذيه دستگاه است

masoud007

کاربر
2008-04-08
1
0
با سلام
برای آپگرید ریسیورمدیا استار های تچ معمولی فایل bootوmainو فایلهای مورد نیاز از کجا بدست آورد.

petr

کاربر
2007-09-05
12
1
با سلام و خسته نباشید برای آپگریت ریسیور مدیا استار های تیچ که تا کنون آپگریت نشده است باید در ابتداء چه مراحلی را انجام داد لطفا راهنمای کنید متشکرم

starwar

کاربر
2008-02-21
4
1
سلام
ببخشيد ديگه خبري ازنرم افزار مديااستارپلاس 2 نيست؟؟؟
متشكرم...​

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

با سلام و خسته نباشید برای آپگریت ریسیور مدیا استار های تیچ که تا کنون آپگریت نشده است باید در ابتداء چه مراحلی را انجام داد لطفا راهنمای کنید متشکرم
دوست عزیز شما ابتدا باید یک کابل rs-232 تهیه کنید و بعد نیاز به پچ و لودر برای انتقال پچ به رسیور دارید
موفق باشید

mro1348

کاربر
2007-08-17
83
68
سلام دوست عزيز من مد يااستار m 7700 سوپر دارم ايا برنامه جديد اين مدل است اگر نيست به چه رسيوري تبديل ميشود منظورم اين است كه برنامه چه مدل روي اين رسيور مي خورد كامل راهنمائي كنيد ممنون ميشم موفق باشيد

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوست عزیز هنوز برنامه ای برای رسیور شما نیامده است و برنامه رسیور golden interstar 8001 به رسیور شما میخورد که متاسفانه این رسیور هم دیگر ساپورت نمی شود
موفق باشید

petr

کاربر
2007-09-05
12
1
مدیر محترم aftab با سلام کابل rs232 را تهیه کردم ولودر مربوطه را نیز دارم ولی فایل مربوط به رسیور مدیا استار را از سایت p321.com انتخاب میکنم در هنگام دانلود ارور میدهد لطفا شما هم چک کنید اگر درست است روش مناسب را توضیح دهید

سئوال دیگر ایا میشود دستگاه مدیا استار های تیچ را به مدل استار ست 190 دی تبدیل کرد اگر میشود چکونه ؟

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

مدیر محترم aftab با سلام کابل rs232 را تهیه کردم ولودر مربوطه را نیز دارم ولی فایل مربوط به رسیور مدیا استار را از سایت p321.com انتخاب میکنم در هنگام دانلود ارور میدهد لطفا شما هم چک کنید اگر درست است روش مناسب را توضیح دهید

سئوال دیگر ایا میشود دستگاه مدیا استار های تیچ را به مدل استار ست 190 دی تبدیل کرد اگر میشود چکونه ؟
دوست عزیز در مورد سوال اول شما من فایل برای شما قرار دادم :

سوال دوم : رسیور شما در صورتی که از نوع hitech معمولی باشد قابل تبدیل به استارست 190 معمولی و رسیور گلدن اینتراستار 8001 معمولی میباشد که متاسفانه هر دو مدل این رسیورها دیگر ساپورت نمی شود در نتیجه تبدیل رسیور شما به این رسیورها کاری بیهوده است
موفق باشید

petr

کاربر
2007-09-05
12
1
مدیریت محترم با سلام وارزوی موفقیت برای شما فایل جدید را دریافت کردم از همکاری شما کمال تشکر را دارم

استاد عزیز با اجرای برنامه جدید میشود با تغیرات در کدها کانالهای tps فرانسه را باز نمود این برنامه نسبت به برنامه های قبلی

چه فرقی دارند وسئوال دیگر ازلحاز اجرای تغیرات کد در مدیااستار بهتر برنامه انجام میشود (مانند برنامه کدکی ) یا در مدیا استار 190 معمولی

استاد مهترم ببخشید زیاد سئوال کردم با تشکر فراوان منتظر جواب هستم

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

مدیریت محترم با سلام وارزوی موفقیت برای شما فایل جدید را دریافت کردم از همکاری شما کمال تشکر را دارم

استاد عزیز با اجرای برنامه جدید میشود با تغیرات در کدها کانالهای tps فرانسه را باز نمود این برنامه نسبت به برنامه های قبلی

چه فرقی دارند وسئوال دیگر ازلحاز اجرای تغیرات کد در مدیااستار بهتر برنامه انجام میشود (مانند برنامه کدکی ) یا در مدیا استار 190 معمولی

استاد مهترم ببخشید زیاد سئوال کردم با تشکر فراوان منتظر جواب هستم
دوست عزیز هیچ راهی فعلا برای باز کردن tps وجود ندارد
موفق باشید

petr

کاربر
2007-09-05
12
1
دوست عزیز پس فایل HITEC-04Feb2008 برای مدیا استار ها تیچ معمولی که لطف کردید چه اثری دارد ؟ متشکرم

همیش موفق باشید

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
دوست عزیز پس فایل hitec-04feb2008 برای مدیا استار ها تیچ معمولی که لطف کردید چه اثری دارد ؟ متشکرم

همیش موفق باشید
دوست عزیز این برنامه فقط باعث ارتقاء نرم افزار رسیور شما میشود و در باز کردن کانالهای کارتی تاثیری ندارد
موفق باشید

petr

کاربر
2007-09-05
12
1
دوست عزیز سلام
در مدل مدیا استار های تیچ معمولی پس از تغیرات کد بصورت دستی توانستم کانلهای action و xxl و ab را باز کنم ولی در بخش nagra کد provider 7101 مجود نیست چگونه میشود این provider را ایجاد کرد .
همیشه موفق باشید

بالا