تاپیک پرسش وپاسخ دانگلhd box

Reza#1

کاربر
2010-01-31
12
28
دوستان من یه دانگل hd box دارم که کانال های معمولی رو با شیرینگ اینتلست 1002 روی رسیور آیکلاس 9696 full hd میاره ولی کانال های hd رو باز نمیکنه شما فکر میکنید مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید.

iclass9797sh

کاربر
2011-03-27
1
0
با سلام و تبریک سال نو
بنده 75-77 درصد از W6 از طریق قیچی دریافت سیگنال دارم
اما دانگل اصلا عمل نمی کند؟ چرا ؟
در ضمن قبل از ریست کارخانه رسیور iclass9797 دانگل مشکلی نداشت اما حالا بعد از ریست دانگل کانالهای کارتی را باز نمی کند لطفا راهنمایی فرمایید.
البته دانگل hd box vi برای رسیور بعد از ریست پورتش تعریف شد
خاطر نشان می کند دانگل اصلا هیچ برنامه حتی clean را از کامپیوتر دریافت ندارد.
تشکر و سپاس

SAVM

Banned
2008-03-11
165
648
سلام به همه ی دوستان
به نظر شما من این دانگل رو بخرم؟
ممنون

tanta

کاربر
2008-06-26
8
5
سلام
من یک دانگل timer hd گرفتم و رسیورم x97 titanium هست و اصلن از نصب این دانگل سر در نمی یارم
رسیورم با دیش گردون نصب شده
لطف کنید یک آموزش نصب برام بگذارید
1-می خوام بدونم برای نصب این دانگل دیش جدا لازمه یا همون دیش گردون کافیه
2تا اونجا که می دونم این دانگل جهت utelsat رو باز می کنه من میتونم شبکه های هاتبرد مثل انیمکس رو دریافت کنم
جستجو کردم چیزی دستگیرم نشد

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان من میخوام این دانگل رو بخرم آیا خوب ساپورت میشه؟آیا برای خرید بین دانگلهای دیگه این دانگل گزینه خوبیه؟ آیا با داشتن رسیور فول اچدی مانند ایکس کروزر 400 میتوان کانالهای کارتی اچدی رو مشاهده کرد؟چند تا؟آیا باید دیش جدا داشته باشه یا با دیش گردون هم جواب میده؟آیا در حال حاضر دیتای w3 بر روی این دانگل فعاله؟ممنون.

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
سلام دوستان عزیز بنده دانگل hd box رو خریداری کردم ولی هیچ کانال کارتی رو باز نمیکنه؟نصابی که ازش خرید کردم گفت که آخرین برنامه رو بهش داده.الان هم دسترسی به نصاب ندارم. لطفا راهنماییم کنید البته این کارها رو خودم انجام دادم ولی نشد 1.سیگنال جهتW3 رو به 60 رساندم 2.سیم جداگانه از ال ام بی W3 گرفتم و به پشت دانگل وصل کردم 3.کابلRS232 را به دانگل و رسیور وصل کردم ودانگل رو روشن کردم در حال حاضر سه جهت دبلیو 3 و هالتبرد و بدر رو دارم که غیر از ال ام بی دبلیو 3 بقیه ال ام بی ها به سوئچر وصله.رسیورم ایکلاس 9595 هستش

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

دوست عزیز شما از اخرین برنامه میکروباکس 2 برای دانگل خود استفاده کنید تا شیرینگ بر قرار شود
موفق باشید

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوست عزیز شما از اخرین برنامه میکروباکس 2 برای دانگل خود استفاده کنید تا شیرینگ بر قرار شود
موفق باشید

با تشکر از شما دوست عزیز نصابی که ازش دانگل رو خریدم گفت که آخرین برنامه رو روش ریخته.آیا باید تنظیمات خواصی رو انجام بدم؟ یا روی کانال خواصی باید مکث کنم برای برقراری شرینگ؟

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650
با تشکر از شما دوست عزیز نصابی که ازش دانگل رو خریدم گفت که آخرین برنامه رو روش ریخته.آیا باید تنظیمات خواصی رو انجام بدم؟ یا روی کانال خواصی باید مکث کنم برای برقراری شرینگ؟

گزینه twin تو رسیور رو فعال کردی؟ اگه فعال نیشت دکمه منو بزن گزینه سوم stb setting انتخاب کن گزینه serial port رو انتخاب کن و گزینه disable رو بهtwin انتخاب کن

star irsat

مدیر بازنشسته
2011-02-23
1,192
5,650

گزینه twin تو رسیور رو فعال کردی؟ اگه فعال نیست دکمه منو بزن گزینه سوم stb setting انتخاب کن گزینه serial port رو انتخاب کن و گزینه disable رو بهtwin انتخاب کن

Reza#1

کاربر
2010-01-31
12
28
دوستان من یه دانگل hd box دارم که کانال های معمولی رو با شیرینگ اینتلست 1002 روی رسیور آیکلاس 9696 full hd میاره ولی کانال های hd رو باز نمیکنه شما فکر میکنید مشکل از کجاست؟ لطفا راهنمایی کنید.

کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
کسانی که اطلاع درست از لوازم ماهواره ندارید بدون تست چیزی نخرید

کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟؟

برای اطلاع از وضعیت کار دانگل به تاپیک اعلام وضعیت میکرو2 مراجعه کنید
دوستان توجه داشته باشید دانگلها تنوع زیادی پیدا کرده اند وتا تحقیق درست وحسابی نکردبد چیزی خریداری نکنید وبهتر هست که نصاب بیاره وتحویل بدهد همه مشتری ها که جدیدا بدون اطلاع دارند خرید میکنند وچیز دزست وحسابی هم گیرشان نمیاد:sadwalk:

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
icon1.png

سلام دوستان hd box که بنده برای یکی از اقوام خریدم وآخرین نرم افزارش رو بهش منتقل کردم در شهر ی که خودم زندگی میکنم با سیگنال 78 درصد با فریز باز کرد ولی این بنده خدا در شهر دیگه ای هست با سیگنال 60 درصد براش هیچ کانالی باز نشد؟هر کاری که شما بگید رو امتحان کردیم نشد که نشد؟..امروز بعداظهر میکرو 1 خودش که ازش قطع امید کرده بودیم رو بعد از فلاش کردن و ریختن نرم افزار1.69 و بدون تعویض قطعه براش فرستادم چند ساعت پیش زنگ زد گفت کانالها باز شدند با همون 60درصد سیگنال.به نظر شما چرا hd box با همین سیگنال نتونست مثل میکرو1 کانالی رو باز کنه؟فکر میکنید اگه سیگنال رو مثل خودم به 78 میرساند آیا باز میکرد؟

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
گزینه twin تو رسیور رو فعال کردی؟ اگه فعال نیست دکمه منو بزن گزینه سوم stb setting انتخاب کن گزینه serial port رو انتخاب کن و گزینه disable رو بهtwin انتخاب کن

دوستان چرا hd box با سیگنال 60 درصد نتونست مثل میکرو1 کانالی رو باز کنه؟فکر میکنید اگه سیگنال رو بالاتر ببره برای hd box اون میتونه کانالی باز بکنه؟

mohsen8

کاربر افتخاری
2010-09-27
514
1,661
دوستان چرا hd box با سیگنال 60 درصد نتونست مثل میکرو1 کانالی رو باز کنه؟فکر میکنید اگه سیگنال رو بالاتر ببره برای hd box اون میتونه کانالی باز بکنه؟

babool

کاربر
2011-04-18
1
1
لطفآ یکی به من در مورد دانگل hd box کمک کنه من با 3 یا 4لودر مخصوص hd box برنامه تبدیل به رسیور را دادم با تنظیمات(,.sdram/ 64mbit /chip /6102,xtal /4mhz ) اما بار اخر دیگه برنامه قبول نمیکنه .حتی با( فایل فلش و برنامه بوت و کلین,microbox en25p16) هم همینطور وچراغ قرمزش روشن ولیچراغ سبز آن خاموشه و هیچ تصویری هم روی صفحه تلویزیون نشون نمیده.و برنامه فایل بوت را هم قبول نمیکنه "لطفآ راهنمایی کنید چیکار کنم ونحوه تعویض ای سی فلشbox hd را و شماره آن را برای من اگر امکان دارد با فایل مربوطه توضیح دهید/ممنون میشم

آخرین ویرایش:

uhvt

کاربر
2011-04-18
8
10
عزير دل برادر دانگل hdboxبر روي مسير اينتلست فقط چند كانال از ماهواره نيلست باز مي كند روي هاتبر فقط كانال پرنو با فركانس 11727باز است .فعلا وضع شيرينگش خراب است.مثل ميكروباكس 2

sazekhamosh

کاربر
2009-07-28
37
64
46
سلام من هم دقیقا مشکل دوستمونbabool
رو دارم.ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
با سلام

دوستان برنامه دانگل میکروباکس که جدید امده روی hd box vi کارایی دارد یا نه ؟؟؟

چه برنامه فعلا روی این مدل کارایی دارد

بالا