mohamad--figo
کاربر
- 2009-09-01
- 30
- 68
بابا تو رو خدا یکی کدای الجزیره رو بزاره.کدهای 32تایی رو فقط 16 تا اول یا دوم رو وارد کنیم کافیه؟(یا 32 تا رو کامل) x95usb
بابا تو رو خدا یکی کدای الجزیره رو بزاره.کدهای 32تایی رو فقط 16 تا اول یا دوم رو وارد کنیم کافیه؟(یا 32 تا رو کامل) x95usb
ای آقا ! اگه من پول دانگل یا دی وی بی داشتم که اینجا نبودم !با سلام
اين پکيج فعلا با نرم افزار باز نميشود و هيچ کليدي هم پابليک نشده مدتي قبل باز بود که به دليل تغيير سيستم بسته شد . ميتوانيد با دانگل يا استفاده از شرينگ اينترنتي به راحتي اين پکيج داشته باشيد.k:
درودسلام به همگي.
من دوتا سوال داشتم.
رسيور من استار ست ايكس 95 يو اس بي هست و از يك هفته پيش كه يك فلش ويروسي بهش زدم ديگه هيچ فلشي رو باز نميكنه و ضبط هم نميكنه.حالا سوالم اينه كه اصلا رسيور ويروس ميگيره.؟واگه آره بايد چيكارش كنم .خيلي ضروريه لطفا كمكم كنيد.مرسي از همگي.
سلام به همگي.
من دوتا سوال داشتم.
رسيور من استار ست ايكس 95 يو اس بي هست و از يك هفته پيش كه يك فلش ويروسي بهش زدم ديگه هيچ فلشي رو باز نميكنه و ضبط هم نميكنه.حالا سوالم اينه كه اصلا رسيور ويروس ميگيره.؟واگه آره بايد چيكارش كنم .خيلي ضروريه لطفا كمكم كنيد.مرسي از همگي.
سلام دوستان
من امروز رسیورم (x95 titanium)رو از طریق usb آپگرید کردم از ورژن 1.73به 1.85.
حالا چندتا سوال دارم:
1.خیلی سرعت دستگاهم اومده پایین چه تو تغییر کانال،سرعت منو،یو اس بی،کلا تو همه چی سرعتش اومده پایین.
2.هرچی بخوام ضبط کنم بی صدا ضبط میکنه!
3.آپگرید با فلش وآپگرید با کابل rs-232فرقی دارن؟
4.بعضی مواقع که کانال هارو بالا پایین میکنم تصویر نشون نمیده وباید یکبار برم روی کانال بالایی یا پایینی ودوباره برگردم تا نشون بده!
5.میشه دستگاه رو دانگرید کرد؟یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
هیچکدام از این مشکلات قبلا وجود نداشت........
با تشکر
با تشکر از arash3400 عزیزیک بار دستگاه را فکتوری ریست کنید
مشکل حل میشود
از لیست آماده کانال استفاده نکنید
با تشکر از arash3400 عزیز
زحمت این دوتا رو هم بکشید....
1.آپگرید با فلش وآپگرید با کابل rs-232فرقی دارن؟
2.میشه دستگاه رو دانگرید کرد؟یعنی مشکلی پیش نمیاد؟
این پست مخصوص TITANIUM--95-97سلام رسيورم x30cu usb هست اصلا شبكه 3 رو سرچ هم نمي كنه
همه رو ميگره الا 3
لطفا راهنمايي كنيد
واسه فوتبال هم كد اين رسيور فرق ميكنه يا همون 2211111122111111 هست؟
مرسي
نرم افزار ازطریق usb انتقال دادیاقا مرسي
ولي يه اتفاق بد افتاد
رسيور رو اپگريد كردم و باز مستر ريست كردم
حالا پشت هم خاموش روشن ميشه
چيكار كنم
خاك بر سر شدم داش
بله دوست عزیزانجام بدهید درست می شوداره با usb دادم
يعني با كابل و لودر برنامه رو بريزم؟