دوست من رسیورت رو با آخرین نرم افزار آپدیت کنسلام چرا فایلی رو که با 95 معمولی روی فلش رختم یعنی ضبط کردم رو به 95 تیتانیم می زنم رو وقتی پخش میکنه استپ میکنه پخش میکنه یکم نشون میده باز استپ می کنه یا فایلهای رو که پسوند دات دارند رو شطرنجی نشون میده در صورتی که رو 95 معمولی خیلی راحت نشون می ده همون رو .در ضمن من فایلهی رو که ضبط می کنم با 95 تیتانیم رو نمی دونم کجا می ریزه تا 1 دقیقه هم ضبط می کنم ولی وقتی تو یو اس بی می رم پیداش نمی کنم.کمک کنید کلافه شدم
با سلام خدمت اساتيد محترم
من يه رسيور استارست x97 usb titaniumدارم ولي وقتي فيلم ظبط مي کنم هنگام ÷خش از ثانيه 6 يا 7 شروع به ÷خش ميکنه ولي با کام÷يوتر درست ÷خش ميشه و هيج مشکلي نداره
جالب اينه که قبلا درست بود ولي به يکي دادم باهاش ور رفت اين مشکل به وجود آمد نرم افزارهاي مختلف با ور÷ن هاي مختلف هم روش ريختم ولي درست نشد که نشد با فلش ريختم با لودر هم توسط رايانه ريختم بازم نشد ريست فکتوري هم کردم فلشم عوض کردم بازم نشد
نکته ديگه اينکه برنامه هايي که قبلا با همين دستگاه ضبط شده بود رو درست ÷خش ميکنه ولي الان هرچي ظبط بشه مورد داره لطف کنيد راهنمايي کنيد
ممنون از لطف همگي و سايت خوبتون
با سلامسلام مدیران بخش راهنمایی کنید
رسیور x97usb -titinum با برنامه ورجن 194
برای دانگل فعل کردن چه گزینه ای را باید فعال کنم
با تشکر
درود
چن وقت پیش نصب یه گردون با x95usb به پستم خورد.
هرکاری کردم قسمت usals کار نکرد چرا ؟؟؟
مختصات رو میدادم اما عمل نمیکرد!!!
قبلا" سپاسگذارم
سلام ريسيور x97 titaniumدارم خروجي hdmiكارنميكنه لطفاراهنمائي كنيد
دوست عزيز واسه هنگ دستگاه 97 تيتانيوم چه بايدكرد زماني كه فركانس ضعيفه هنگ ميكند
دوستان من استارست ایکس 97 دارم و خیلی هنگ میکنه و میخوام یه رسیور دیگه بخرم به نظرتون بهترین رسیور هم از لحاظ قیمت و هم از کاربردیش کدوم هستش
آقایون مدیر من هرچی دنبال تایپکی گشتم که به این موضوع ربطی داشته باشه گیر نیاوردم و مناسبترین تایپک رو این اینجا دونستم