تاپیک پرسش وپاسخ درباره رسیور SR-X 95-97 titanum

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوستان گرامی
این تاپیک برای مطرح کردن کلیه پرسش هاومسایل غیر تعمیراتی رسیورهای
sr-x95-97 تیتانیوم استارست
در نظر گرفته شده است واز باز کردن تاپیک برای پرسش جداخودداری کنید

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
ببخشید چه جوری میشه دانگل رو به این مدل وصل کرد

اصلا info+9 کارایی نداره

یعنی info با هیچ کدوم از عداد کارایی نداره

دوست عزيز برنامه اي كه براي اين مدل ارائه شد براي فعال سازي كدهاي مخفي بود اول برنامه رو به دستگاه تزريق كنيد و بعد گزينه info + 9 را بزنيد تا صفحه مربوط به ساپورت دانگلها بازشود

mehdidata

کاربر
2008-01-24
3
11
سلام
من اين برنامه رو ريختم رو دستگاه x95 titanium بعد از تمام شدن پروگرام رو صفحه دستگاه علامت E-5 نشون داده شد بعد هم دستگاه خاموش شد و بعد از روشن شدن مجدد ديگه تصوير نمياد فقط مينويسه boot . لطفا راهنمايي كنيد.

اخطار: دوست گرامي تاپيك براي مطرح كردن سوالات باز شده لازم نيست در قسمت نرم افزار سوال مطرح كنيد پست شما منتقل شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام
من اين برنامه رو ريختم رو دستگاه x95 titanium بعد از تمام شدن پروگرام رو صفحه دستگاه علامت e-5 نشون داده شد بعد هم دستگاه خاموش شد و بعد از روشن شدن مجدد ديگه تصوير نمياد فقط مينويسه boot . لطفا راهنمايي كنيد.

اخطار: دوست گرامي تاپيك براي مطرح كردن سوالات باز شده لازم نيست در قسمت نرم افزار سوال مطرح كنيد پست شما منتقل شد.

دوست گرامي متاسفانه راه حلي وجود نداره و لودري هم ارائه نشده تا بتوني با كابل هم نرم افزار رو تزيريق كنيد بايد صبر كنيد تا راه كارهاي جديد بياد .

reza_57

کاربر
2007-09-19
17
35
سرتا پاي اين نرم افزار مشكل داره متاسفانه.براي نمونه جابجاي كانال خوب عمل نميكنه خدا كنه زودي برنامه بده شركت ومشكلات كم كنه در ضمن تلتكس هم تعطيل هست

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود دوستان گرامی
در نظرداشته باشید این اولین نرم افزار ارایه شده برای سری تیتانیوم استارست بوده است وحتما باگهای زیادی داره وباید گزارش بشود وانها رفع کنند واحتمالا لودر هم ارایه خواهدشد
این دستگاه هنوز توی خیلی شهرها نرسیده است!

AGHIASY

کاربر
2010-05-29
6
17
55
با سلام
من رسیور مدل x97usb_titinum دارم لیست کانالهای چیده شده را از این سایت گرفتم و از طریق USB در رسیورم ریختم ولی حالا دیگر رسیور بالا نمی آید حالا باید چکار کنم؟
آیا لودری برای این رسیور وجود دارد تا آخرین پچ را از طریق کابل RS 232 به رسیور انتقال دهم؟
با تشکر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
من رسیور مدل x97usb_titinum دارم لیست کانالهای چیده شده را از این سایت گرفتم و از طریق usb در رسیورم ریختم ولی حالا دیگر رسیور بالا نمی آید حالا باید چکار کنم؟
آیا لودری برای این رسیور وجود دارد تا آخرین پچ را از طریق کابل rs 232 به رسیور انتقال دهم؟
با تشکر
با درود
از کجای این سایت کانال چیده شده برای رسیوراستارست97 تیتانیوم دانلودکردید؟

AGHIASY

کاربر
2010-05-29
6
17
55
نقل قول:
نوشته اصلی توسط aghiasy
با سلام
من رسیور مدل x97usb_titinum دارم لیست کانالهای چیده شده را از این سایت گرفتم و از طریق usb در رسیورم ریختم ولی حالا دیگر رسیور بالا نمی آید حالا باید چکار کنم؟
آیا لودری برای این رسیور وجود دارد تا آخرین پچ را از طریق کابل rs 232 به رسیور انتقال دهم؟
با تشکر

با درود
متاسفانه لیست کانالهای چیده شده مربوط به رسیور دیگر(x97 usb معمولی) را به رسیور جودم(x97 usb titanium)
ریختم و بعد از ریختن آن رسیور بوت میشود و بعد از آن شماره 0148 در پنل جلوی رسیور می آید و رسیور قفل میکند و تصویر خروجی سیاه میباشد

AGHIASY

کاربر
2010-05-29
6
17
55
با درود

سلام
جای این فایل اینجا نیست ولی شایدبدرددوستان بخورد
فایل فلاش استارسات x 97 تیتانیوم تست شده میتوانید بروگرامر ویا usb به این رسیور داد

از طریق usb که من نمیتوانم آپدیت کنم چرا که رسیورم با لا نمی آید و پروگرامر هم ندارم
لطفا اگر لودری برای این رسیور سراغ دارید برایم بگذارید
با تشکر

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: bazy

homan+

کاربر
2010-05-30
41
94
نرم افزار x97تيتانيوم اگه داريد برام بذاريد.با تشكر

ali mosavi

Banned
2006-11-13
63
157
دوست گرامی این رسیور فقط نرم افزار دارد فعلا لودر نداده است باید ای سی فلاش ان که 4 گیگ است و بوسیله پروگرامر پر شود

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا