تاپیک پرسش وپاسخ درباره رسیور SR-X 95-97 titanum

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
خوب اگر اينطوري برنامه قبول نكنه

من این کار کردم باز روی بوت گیر می کنه دیگه ورژن نشون نمیده

خوب اگر اينطوري برنامه قبول نكنه
بايد بريد پيش تعميركار
تا فلش دستگاه با پروگرامر پرگرام شود

tapesh4832

کاربر
2009-05-09
1
1
45
دوست عزیزی که مشکل بوت در 95 تیتانیوم بعد از ریختن پچ پیدا کردی و دائم پیغام بوت در پانل جلو نمایش داده می شود.
من با این مشکل روبرو شدم رسیور را خاموش کن و لودر آنرا اجراکن بعد از انتخاب فایل بین دکمه استارت را بزن و دستگاه را روشن اگر اجرا نشد دوباره دکمه stop را بزن و دوباره start رو بزن چند مرتبه دکمهstart و stop را بزن و بعد از هر بار زدن دکمه استارت چند لحظه ای صبر کن بعد از دو سه بار شروع به ریختن پچ بر روی رسیور می کند. تا دریافت پیغامend صبر کنید. و در آخر صبور باشید.

تذکر : قرار دادن ایمیل شخصی ممنوع است.

آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: nima1000

mihanlink

کاربر
2010-06-29
1
0
34
.

خسته نباشید
من این نرم افرار بر روی star sat x97 titanium زدم و بعدش دیگه رسیور با کابل hd تصویر نمیده در ضمن ورژن 1.90 و 1.87 زدم باز هم همان مشکل هست ورژن اولیش که روی دستگاه بود 1.42 بود که اون پیدا نمیکنم دوباره بزنم
کسی هست من را راهنمایی کند؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
خسته نباشید
من این نرم افرار بر روی star sat x97 titanium زدم و بعدش دیگه رسیور با کابل hd تصویر نمیده در ضمن ورژن 1.90 و 1.87 زدم باز هم همان مشکل هست ورژن اولیش که روی دستگاه بود 1.42 بود که اون پیدا نمیکنم دوباره بزنم
کسی هست من را راهنمایی کند؟

دوست گرامی شما فعلا نرم افزار ورژن 1.52 رو رو دستگاه بریزید . اونی که شما میگی(1.90) برای x95 عادیه نه تیتانیوم . برنامه های مر بوط به تاریخ 2010/06/28 یه ایرادهایی داره که باید رفع شود . منتظر پچ در یکی دو روز آینده باشید .

mani_f_n

کاربر
2010-01-03
7
2
دوستان من ريسور 97 تيتانيوم دارد وقتي دكمه m.p* را مي زنم براي تصوير در تصوير درليست كانالها فقط فرمانسهاي همان كانالي را مياره كه روي اون كانال هست .چه جوري ميشه همه كانال ها نشون بده؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوستان من ريسور 97 تيتانيوم دارد وقتي دكمه m.p* را مي زنم براي تصوير در تصوير درليست كانالها فقط فرمانسهاي همان كانالي را مياره كه روي اون كانال هست .چه جوري ميشه همه كانال ها نشون بده؟

متاسفانه در نرم افزار براي دستگاه اينگونه تعريف شده است و کاريش هم نميشه کرد. احتمال اينکه در ورژن هاي بعدي تغييري حاصل شود زياد است.:eek:k:

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
با عرض سلام وخسته نباشید
اگه امکان داره اموزش وارد کردن کد های bissرو بزارین اگه تصویری باشه بهتر
متشکرم

shirazpatogh

کاربر
2010-04-13
11
13
36
salam
ebteda mazerat mikham ke ba farsi nanveshtam
miram sare asle matlab
aya baraye x97 titanum narmafzari hast ke bis ra baz konad
az topichaye ghabl fahmidam ke hameye pachha moshkel darand
merci
va baz mazerat mikham be khatere inke ba FE neveshtam

اخطار :کاربران گرامی انگلیسی تایپ نکنید only فارسی تا جواب بگیرید .

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mani_f_n

کاربر
2010-01-03
7
2
با سلام به دوستان
لطفا اگه امکان داره نحوه کد دهی دستی به دستگاه 97 تیتانیوم را بگید ممنون می شم.
با تشکر

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
با سلام به دوستان
لطفا اگه امکان داره نحوه کد دهی دستی به دستگاه 97 تیتانیوم را بگید ممنون می شم.
با تشکر

دوست عزیز با استفاده از دکمه های info + 0 جدول کد دستی ظاهر خواهد شد .

hesam2008

کاربر
2010-04-22
20
61
35
دوستان من امروز يه 97 تيتانيوم خريدم با ريختن برنامه 159 وقتي كانالي رو ضبط مي كني وقتي كه از طريق رسيور مي خواي فايل ضبط شده را ببيني نشون نميده.

mani_f_n

کاربر
2010-01-03
7
2
با سلام و خسته نباشید به دوستان
من از وقتی نرم افزار 1.59 را به دستگاه 97 تیتانیوم ریختم وقتی لیست کانالها را میارم و دکمه a-z را می زنم ریسور هنگ می کنه. از دوستان کسی می دونه اشکالش چیه؟
با تشکر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
مشكلي براي پخش نبود

دوستان من امروز يه 97 تيتانيوم خريدم با ريختن برنامه 159 وقتي كانالي رو ضبط مي كني وقتي كه از طريق رسيور مي خواي فايل ضبط شده را ببيني نشون نميده.

سلام
روي چند تا دستگاه تست شد
مشكلي براي پخش نبود
icon7.gif

دستگاه رو فكتوري ريست كنيد يا با يك usb اصلي و مرغوب امتحان كنيد

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
تیتانیوم

با سلام و خسته نباشید به دوستان
من از وقتی نرم افزار 1.59 را به دستگاه 97 تیتانیوم ریختم وقتی لیست کانالها را میارم و دکمه a-z را می زنم ریسور هنگ می کنه. از دوستان کسی می دونه اشکالش چیه؟
با تشکر

درسته دستگاه با زدن اين دكمه هنگ ميكنه
اين اشكال در برنامه و پچ دستگاه
معمولن با آمدن پچ جديدتر حل ميشه

vahidelectra

کاربر
2010-07-06
20
34
40
آقا رسیور قبلیم iclass9696 تقلبی بود با اینحال نه با دانگل و نه با ضبط هیچ مشکلی نداشت اما این رسیور خیلی با دانگل همخونی نداره گذشته از این از زمانی که خریدم ورژن148 رو ریختم روش و ورژن بالا تر دکمه های i+9 که لیست واسه دانگل میده رو نمیداد و مجبور شدم همون 148 رو بریزم در هر صورت مشکل ضبطی که در بالا گفتم زمانیه که رو کانالهایی که توسط دانگل باز میشن اصلا چیزی ضبط نمیکنه با بقیه کانالها که آزاد هستن و مجانی مشکلی نداره همونطور که گفتم با 9696 به راحتی ضبط میکردم ولی این دیگه نوبرشه بخدا!!!!

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: j@v@d

vahidelectra

کاربر
2010-07-06
20
34
40
این ورژن 1.59 که قرار گرفته تو تاپیکه مربوطه :آیا با دانگل همخونی داره یعنی دکمه های i+9 کار میکنن؟ درصورت مثبت بودن جواب آیا مشکل ضبط کانالهای کارتی رفع شده یا خیر ؟
خیلی خیلی ممنون

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
این ورژن 1.59 که قرار گرفته تو تاپیکه مربوطه :آیا با دانگل همخونی داره یعنی دکمه های i+9 کار میکنن؟ درصورت مثبت بودن جواب آیا مشکل ضبط کانالهای کارتی رفع شده یا خیر ؟
خیلی خیلی ممنون

اره دوست عزیز با همون اولین برنامه این منوهای مخفی فعال شدند. نرم افزار ارائه شده جهت رفع این مشکلات بود .

vahidelectra

کاربر
2010-07-06
20
34
40
اره دوست عزیز با همون اولین برنامه این منوهای مخفی فعال شدند. نرم افزار ارائه شده جهت رفع این مشکلات بود .
منظورتون چیه با همون اولین برنامه ...من گفتم 1.48 ریخته بودم کار میکرد ولی 1.58 ریختم منوی مخفی سریال پورت کار نکرد در ضمن رو همین 1.48 امکان بک آپ گیری از کانالها و نرم افزار وجود نداره به خاطر همینه انقدر حساسیت دارم چون دفعه پیش که به 1.58 تغییر دادم همه کانالها پرید و همه چی از اول بایستی شروع میشد با تشکر از شما (راستی مشکل ضبط کردن کانالهای کارتی حل شدن یا خیر؟)

amir_80

کاربر
2010-06-05
2
4
33
سلام به همه دوستان
من چند تا سوال دارم که میخوام یکی جواب بده

من تازگیا یه رسیور starsat x97 usb premium خریدم (البته اگه اسمشو درست تایپ کرده باشم) ولی متاسفانه کاملآ در امور ماهواره مبتدی هستم و وقتی اومدم تو سایت هر جا که رفتم همه حرفه ای حرف میزدن و کلی حالم گرفته و اعصابم داغون شد

حالا میخوام اگه میشه یکی از اساتید به سوالام مفصل توضیح بده

1. میخوام بودنم واسه باز کردنم کانالهای قفل شده چیکار باید بکنم؟اخه چند جا دیدم که گفته بود باید کارت dvb بخرید که اونم چیزی حدود 100 هزار تومن واسم اب میخوره.میخوام بدونم روشی هست که بدون هزینه بتونم این شبکه ها رو ببینم؟؟؟

2.یارو که اومد ماهواره رو واسم نصب کرد گفت 25 هزار تومن میگیره و واسم اپدیت(بعضی اوقات هم میگفت اپگرید) میکنه ؟؟؟میخوام بدونم اصلآ این اپدیت یا اپگرید چی هست و به چه دردی میخوره؟؟؟با چه وسیله ای این کار رو انجام میده؟خلاصه یه توضیحی بدید

3.بعضی جاها دیدم نوشته فلان پلاگین مورد نیازه؟؟این پلاگین چی هست و به درد چه کاری میخوره؟؟و پلاگین روی رسیور نصب میشه؟؟

4.واسه نصب یه برنامه خاص بر روی رسیور چه جور عمل میکنن؟؟رسیور رو به کامپیوتر وصل میکنن یا به وسیله برنامه رو میریزن رو رسیور؟؟؟

5. یه توضیحی در مورد دانگل میخوام.اینکه دانگل چی هست و به چه دردی میخوره؟؟؟

فعلآ دیگه چیزی تو ذهنم نیست ولی ممنون میشم اگه یه نفر با تفصیل سوالامو جواب بده باور کنید اعصابم داغون شد
مرسی

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: arash3400

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
دوست گرامي ضمن خوش آمد گويي به شما تمام مواردي که گفتيد به صورت مقالات آموزشي و توضيحات کامل در بخش هاي مربوطه موجود است فقط بايد کمي جستجو و مطالعه کنيد.

اما در مورد اون نصاب که گفته 25000 تمان براي آپگريد دريافت ميکند !!! راستش فقط در ايران ميشه اين موارد نادر را مشاهده کرد هزينه دريافتي بابت اين کار خيلي کمتر هست و اين موضوع کلاهبرداري محسوب ميشود .:busted_red:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا