تاپیک پرسش وپاسخ درباره رسیور SR-X 95-97 titanum

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

vahidelectra

کاربر
2010-07-06
20
34
40
آقا انقدر بنده گیر کردم تو مشکلات این رسیور (مخصوصا با دانگل) که قیدشو زدیمو یه ای کلاس خریدیم خداییش خیلی دستگاه بیخودی بود خداحافظ تیتانیوم (با تشکر از همه البته این یه نظر شخصی و تجربه بنده با این دستگاه بوده شاید شما راضی باشید )

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
آقا انقدر بنده گیر کردم تو مشکلات این رسیور (مخصوصا با دانگل) که قیدشو زدیمو یه ای کلاس خریدیم خداییش خیلی دستگاه بیخودی بود خداحافظ تیتانیوم (با تشکر از همه البته این یه نظر شخصی و تجربه بنده با این دستگاه بوده شاید شما راضی باشید )

درود

اين دستگاه تازه وارد بازار شده طبيعي هست که مشکلات نرم افزاري در اوايل کار مشاهده شوند با مرور زمان در ورژن هاي بعدي رفع خواهند شد. ايکلاس هم مشکلات خود دارد.

vahidelectra

کاربر
2010-07-06
20
34
40
درود

اين دستگاه تازه وارد بازار شده طبيعي هست که مشکلات نرم افزاري در اوايل کار مشاهده شوند با مرور زمان در ورژن هاي بعدي رفع خواهند شد. ايکلاس هم مشکلات خود دارد.
کاملا با نظر شما موافقم همینطور گفتم که این نظر شخصیه در هرصورت شما هر دستگاهی که مد نظرتون باشه مشکلات خودشو داره قبول دارم ولی از بین چند دستگاهی که طی 3 ماه تست کردم خداییش آی کلاس نسبتا از همه بهتر جواب داده(شما این تصمیم مارو بزار رو عجول بودن:blow:) و اینکه معلوم نیست تا کی این ایرادات میخواست برطرف نشه و خودتون دیگه استادید در رابطه با احتمال ساپورت نکردن تیم شیرینگ میکروباکس و مشکلات زیاد همین تیتانیوم که از جمله اونها ضبط نکردن کانالهای کارتی بود.

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: j@v@d

island

کاربر
2008-07-19
3
6
سلام.بااستارسات 95تیتانیوم درضبط کانالهای کارتی با فلش مشکل داردولی با95 قبلی چنین مشکلی نبود از دوستان خواهشان مرا راهنمای کنید.تشکر

• Like

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
برای وارد کردن کد های bissوقتی.*infoمیزنم پنجره تنظیمات رنگ میاد دستگاه x97 «وع دوم
لطفا راهنمایی کنید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
برای وارد کردن کد های bissوقتی.*infoمیزنم پنجره تنظیمات رنگ میاد دستگاه x97 «وع دوم
لطفا راهنمایی کنید

با سلام

دستگاه با آخرين ورژن نرم افزار آپديت کنيد. روي کانال کارتي دکمه i+ 0 را بزنيد (بعد از زدن i خيلي سريع و قبل از اينکه که کادر آبي پايين صفحه برود دکمه 0 را بزنيد) جدول کددهي biss باز خواهد شد.

• Like

bivafa87

عضو فعال
2007-11-21
187
882
سلام .یه اهنگ از قسمت رادیو از رسیور x97 TITANIUM ضبط کردم حالا میخام این موسقی رو به فرمت mp3 تبدیل کنم هم برای گوشی و هم برای فلش ماشین ایا برنامه ای هست . تشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام .یه اهنگ از قسمت رادیو از رسیور x97 TITANIUM ضبط کردم حالا میخام این موسقی رو به فرمت mp3 تبدیل کنم هم برای گوشی و هم برای فلش ماشین ایا برنامه ای هست . تشکر

با سلام

دوست عزيز از بسياري کانورتر هاي موجود ميتوانيد استفاده کنيد چون فايل با فرمت ts ظبط

شده بايد از نرم افزارهاي تبديل ويديو به mp3 استفاده کنيد . برنامه هايي مثل فايل کم حجم

زير که براتون گذاشتم اين قابليت را دارند ميتوانيد دانلود کنيد:

دانلود

آخرین ویرایش:

ghoghnoos52

Banned
2007-07-28
5
8
من دستگاهمو با ورزن 1.59 آپگرید میکردم که یهو از پشت دستگاه رو خاموش کردم و بعد که روشن کردم فقط مینویسه bootودیگه بالا نمیاد لطفا راهنمايي کنيد

bivafa87

عضو فعال
2007-11-21
187
882

فرمت MPG ضبط میکنه

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام .یه اهنگ از قسمت رادیو از رسیور x97 titanium ضبط کردم حالا میخام این موسقی رو به فرمت mp3 تبدیل کنم هم برای گوشی و هم برای فلش ماشین ایا برنامه ای هست . تشکر

فرمت mpg ضبط میکنه

فرقي نميکنه دوست عزيز. کل فرمت هاي صدا و تصوير را ساپورت ميکند.

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
فع مشكل عدم تصوير 95,97 titinum بعد اپگريد با usb

سلام

دوستان عزيز ي كه رسيور هاي خودشون رو از طريق usb ابگريد كردن و بعد از اپگريد ديگه رسيورشون بالا نيومده

و تصوير ندارن و روي پنل رسيور شون اعداد 148 يا 159 و... مياد به روش زير عمل كنيد تا رسيورتون رو دوباره

راش بندازين :

ابتدا لودر و فايل پايين رو دانلود كنيد بعد كابل rs232 رو به رسيور و كامپيوتر وصل كنيد لودر رو اجرا كنيد و فايلي رو

كه براتون گذاشتم انتخاب كنيد حالا دكمه پاور رسيور رو نگه داريد و رسيور رو از كليد پشت روشن كنيد ميبينيد كه

رسيور در حالت بوت ميمونه حالا دكمه پاور رو رها كنيد و روي گزينه start لودر كليك كنيد رسيور شروع به برنامه

ريزي ميكنه صبر كنيد تا مراحل اپگريد بطور كامل تموم بشه و كلمه end روي پنل رسيور ظاهر بشه كار تمومه

حالا رسيور رو يكبار از كليد پشت خاموش و روشن كنيد و از ديدن كانالها لذت ببريد

موفق باشيد

aftab

کاربر
2006-10-04
237
530
سلام

سلام

دوستان عزيز ي كه رسيور هاي خودشون رو از طريق usb ابگريد كردن و بعد از اپگريد ديگه رسيورشون بالا نيومده

و تصوير ندارن و روي پنل رسيور شون اعداد 148 يا 159 و... مياد به روش زير عمل كنيد تا رسيورتون رو دوباره

راش بندازين :

ابتدا لودر و فايل پايين رو دانلود كنيد بعد كابل rs232 رو به رسيور و كامپيوتر وصل كنيد لودر رو اجرا كنيد و فايلي رو

كه براتون گذاشتم انتخاب كنيد حالا دكمه پاور رسيور رو نگه داريد و رسيور رو از كليد پشت روشن كنيد ميبينيد كه

رسيور در حالت بوت ميمونه حالا دكمه پاور رو رها كنيد و روي گزينه start لودر كليك كنيد رسيور شروع به برنامه

ريزي ميكنه صبر كنيد تا مراحل اپگريد بطور كامل تموم بشه و كلمه end روي پنل رسيور ظاهر بشه كار تمومه

حالا رسيور رو يكبار از كليد پشت خاموش و روشن كنيد و از ديدن كانالها لذت ببريد

موفق باشيد
دوستان عزيز متاسفانه نتونستم فايلها رو پيوست كنم ولي لينك فايلها در سايت هست و براتون ميزارم :
لودر :

Upgrade Tools 97 titan.rar (674.9

فايل :

SR-X95USB_TITANIUM_SR-X97USB_TITANIUM_SR-X9797USB__V1[1].52_2010-06-03.rar (1.51

موفق باشيد

32529

Banned
2009-05-16
10
9
وستان آیا این رسیور قابلیت پخش کانال های hd رو هم داره ؟ آخه روش نوشته hd ready

• Like

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
وستان آیا این رسیور قابلیت پخش کانال های hd رو هم داره ؟ آخه روش نوشته hd ready

نه دوست عزيز اين رسيورها توانايي پخش كانالهاي hd را ندارند فقط تصوير كانالهاي معمولي را توسط يک مبدل به پورت hd مي فرستند! کيفيت تصوير معمولي ميباشد HD READY فقط يک تبليغ براي فروش بيشتر اين محصول هست .

آخرین ویرایش:

malek150

کاربر
2008-04-09
1
0
با سلام
آیا هنوز راه حلی برای مشکل کنترل این مدلها با lcd های lg , سامسونگ پیداشده است؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
آیا هنوز راه حلی برای مشکل کنترل این مدلها با lcd های lg , سامسونگ پیداشده است؟
با درود
دوست گرامی کسی راه حلی نمی تواند بدهد مگر توی نرم افزارشان تصحیح کنند برای رسیور
اگر کنترل رسیور روی تلویزیون قاطی کنه که کاریش نمیشود کرد:sadwalk:

پدرام.

کاربر
2009-05-18
4
3
49
البته فكر كنم مشكل ايشون مشكل كنترل ال سي دي سامسونگ با اين دستگاه باشه ..... چون من دقيقا همين مشكل رو دارم يعني براي كم يا زياد كردن صداي تلويزيون كانال رسيور جابجا مي شود ..
با آپگريت نرم افزار ( همين ورژن 1.52 كه بالا گذاشتيد ) فكر مي كنيد مشكل حل بشه ؟

• Like
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا