تاپیک پرسش وپاسخ درباره رسیور SR-X 95-97 titanum

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

bivafa87

عضو فعال
2007-11-21
187
882
سلام . برنامه جدید رو روی رسیور TITINUM X97 ریختم . وقتی در لیست تمامی کانال ها هستم کلید های کانال زیاد و کم کن درسته ولی وقتی داخل fav هستم بعکس عمل میکنند . اگر می خواهی از شبکه 1 به 2 بری باید کلید پایین رو بزنی . همچنین بر عکس
2 . ساعت رو نمیشه درست تنظیم کرد اگر دستی تنظیم کنی وقتی بر گشت میکنی اون ساعت اتو ماتیک رو نشون میده هر کاری کردم درست نمیشه. اگر خواسته باشی فیلم ضبط کنی ساعت قاطی میکنه . کسی میدونه راه حل چیه

رسیت فکتوری هم کردم

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام . برنامه جدید رو روی رسیور TITINUM X97 ریختم . وقتی در لیست تمامی کانال ها هستم کلید های کانال زیاد و کم کن درسته ولی وقتی داخل fav هستم بعکس عمل میکنند . اگر می خواهی از شبکه 1 به 2 بری باید کلید پایین رو بزنی . همچنین بر عکس
2 . ساعت رو نمیشه درست تنظیم کرد اگر دستی تنظیم کنی وقتی بر گشت میکنی اون ساعت اتو ماتیک رو نشون میده هر کاری کردم درست نمیشه. اگر خواسته باشی فیلم ضبط کنی ساعت قاطی میکنه . کسی میدونه راه حل چیه

رسیت فکتوری هم کردم

با درود

کاملا درست ميفرماييد دوست گرامي. تمام اين مشکلات که گفتيد همه مربوط به نرم افزارهاي اخير ميباشند. چون دستگاه جديدي هست مشکلاتي در اوايل کار دارد به مرور با ارائه نرم افزار هاي بعدي رفع خواهند شد فعلا چاره اي نيست بايد صبر کنيد.
:eek:k:

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام من می خوام کانال های ntv spor , idman ,ntv رو روی ماهواره ترکست باز کنم چیکار باید بکنم رسیورم x97 titanum هست با پاک کردن آن ها و سرچ مجدد کارتیشون کردم ولی دررست نشد لطفا راهنمایی کنید؟

دوست عزيز کانالهايي که گفتيد از سيستم کد گذاري biss استفاده ميکنند از بخش سيستم هاي کد گذاري همين سايت کدها را دريافت کنيد و بصورت دستي در منو کد دهي و در قسمت biss وارد کنيد (يا روي کانال مربوطه i + صفر بزنيد و در کادر مربوطه به دقت وارد کنيد). در صورت باز نشدن کانال مشکل نرم افزاري.

scorpion666

کاربر
2010-07-28
14
7
34
دوست عزيز کانالهايي که گفتيد از سيستم کد گذاري biss استفاده ميکنند از بخش سيستم هاي کد گذاري همين سايت کدها را دريافت کنيد و بصورت دستي در منو کد دهي و در قسمت biss وارد کنيد (يا روي کانال مربوطه i + صفر بزنيد و در کادر مربوطه به دقت وارد کنيد). در صورت باز نشدن کانال مشکل نرم افزاري.

مدیر عزیز می دونم کدها در منوی کد دهی وجود داره اما باز نمی شه با تعویض پچ هم مشکل حل نشد چیکار کنم؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
مدیر عزیز می دونم کدها در منوی کد دهی وجود داره اما باز نمی شه با تعویض پچ هم مشکل حل نشد چیکار کنم؟

در اينصورت اگر کليدها درست معرفي شده اند و کانالهايي که گفتيد باز نميشود جزو يکي ديگر از مشکلات نرم افزار هست که دستگاه قابليت ديکود برخي کليد هاي biss ندارد . همه اين مشکلات بايد به پچ نويس منتقل تا رفع شوند.:eek:k:

scorpion666

کاربر
2010-07-28
14
7
34
اگر رسیورت x97 titanium هست جهت ترکستم داری به دادم برس!!

دوستان عزیز من با این رسیور نمی تونم کانال های ntv spor , idman رو زمان پخش فوتبال باز کنم کسی هست که تونسته باشه این کارو بکنه لطفا راهنمایی کنه ممنون

ali18018

کاربر
2010-08-13
2
0
با عرض سلام
لطفا جديدترين نرم افزار آپگريد استارست x97-95 به ايميل من ارسال كنيد.
خيلي از لطف شما سپاسگذارم.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان عزیز من با این رسیور نمی تونم کانال های ntv spor , idman رو زمان پخش فوتبال باز کنم کسی هست که تونسته باشه این کارو بکنه لطفا راهنمایی کنه ممنون

با عرض سلام
لطفا جديدترين نرم افزار آپگريد استارست x97-95 به ايميل من ارسال كنيد.
خيلي از لطف شما سپاسگذارم.

تذكر:
دوستاني كه چشمشان ضعيف است لطفا عينك خودشان را قبل از ارسال پست بزنند چون ارسال بافونت به اين درشتي فضاي زيادي را ميگيرد وخلاف قوانين ارسال ميباشد:busted_red:
قرار دادن شماره تماس وآدرس در متن پست خلاف است ودر هيچ فورومي كسي براي كاربر نرم افزار ايميل نميكند خودتان از تاپيك هاي موجود دربخش نرم افزار مورد نياز را دانلود كنيد

m6788

کاربر
2010-08-10
10
9
37
سلام دوستان
میخواستم x97 titanium بخرم برای lcd 42 اینچ . ولی وقتی این تاپیک رو خوندم منصرف شدم مثل اینکه خیلی مشکل داره حالا بنظرتون همین رو بگیرم یا iclass 9696 hd . حتما میخوام کابل hdmi داشته باشه.
با تشکر

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام دوستان
میخواستم x97 titanium بخرم برای lcd 42 اینچ . ولی وقتی این تاپیک رو خوندم منصرف شدم مثل اینکه خیلی مشکل داره حالا بنظرتون همین رو بگیرم یا iclass 9696 hd . حتما میخوام کابل hdmi داشته باشه.
با تشکر

دوست عزيز هيچکدام به درد نميخورند . X97 که HD نيست ICLASS هم بسيار جنس بدرد نخور و آشغالي هست. اگر قصد خريد رسيور HD داريد جنس بهتري تهيه کنيد. به هيچ وجه خريد محصولات ICLASS من خودم توصيه نميکنم. در مورد X97 هم فقط يک رسيور معمولي هست.:eek:k:

hondol

کاربر
2010-08-16
3
6
با سلام خدمت اساتید محترم
به تازگی X97 titanum گرفتم میخواستم بپرسم کد بیس رو چطوری میتونم بهش بدم؟ i + 0 رو میزنم کار نمیکنه.
آخرین آپدیت رو هم ریختم.

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
با سلام خدمت اساتید محترم
به تازگی X97 titanum گرفتم میخواستم بپرسم کد بیس رو چطوری میتونم بهش بدم؟ i + 0 رو میزنم کار نمیکنه.
آخرین آپدیت رو هم ریختم.

دوست عزیز پچ جدید کدهای بیس رو داره و نیاز نیست به صورت دستی وارد کنید
ممکن که پچ فعال نباشد برای فعال کردن پچ وارد منو بشید و دکمه mute را با عدد 999 بزنید تا بر روی صفحه enable ظاهر شود

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: hondol

asddsa

کاربر
2008-03-08
1
0
با سلام خدمت دوستان گرامی من x97 دارم هر موقع که از روی هاتبرد برم روی عربست دستگاه هنگ میکنه یعنی عوض کردن کانالها خیلی خیلی کند میشه ولی هر وقت از روی کانال خاصی مثلا france 0برم روی عربست مشکلی پیش نمیاد لطفا راهنمایی کنید

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
با سلام خدمت دوستان گرامی من x97 دارم هر موقع که از روی هاتبرد برم روی عربست دستگاه هنگ میکنه یعنی عوض کردن کانالها خیلی خیلی کند میشه ولی هر وقت از روی کانال خاصی مثلا france 0برم روی عربست مشکلی پیش نمیاد لطفا راهنمایی کنید

با درود

اين مشکل در سري معمولي x97 و x95 هم وجود دارد و مربوط به نرم افزار اخير هست .
معمولا با يک ريستارت از پشت دستگاه برطرف ميشود. سعي کنيد زياد دستگاه به برق وصل نباشد و حتما مواقعي که استفاده نميکنيد از پشت دستگاه خاموش کنيد. هرچه مدت زماني که دستگاه روي استاند باي باشد بيشتر شود سرعت هم کند تر ميشود.

البته بهتر هست که يکبار ريست فاکتوري کنيد و از اول کانال يابي.:eek:k:

ghoghnoos52

Banned
2007-07-28
5
8
سلام
من رسیور استارست x97 titanium دارم ورژن پچش هم 1.73 هست ولی تلتکست فارسی نداره یعنی فقط بعضی قسمت های منو فارسی هست و بعضی قسمتهای دیگه اینطوری نیست ایا برنامه ای وجود داره که درش این مشکل حل شده باشه؟

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
سلام
من رسیور استارست x97 titanium دارم ورژن پچش هم 1.73 هست ولی تلتکست فارسی نداره یعنی فقط بعضی قسمت های منو فارسی هست و بعضی قسمتهای دیگه اینطوری نیست ایا برنامه ای وجود داره که درش این مشکل حل شده باشه؟

با سلام

دوست عزيز هيچ شبکه اي تله تکست فارسي ندارد. به غير از irib3 . اگر دستگاه با فونت فارسي مشکل دارد و بد نوشته ميشود روي کانال مربوطه رفته و دکمه تله تکست از روي کنترل تلويزيون بزنيد و از تله تکست تلويزيون روي شبکه هايي که داراي تله تکست هستند استفاده کنيد.صفحه به خوبي توسط تلويزيون خوانده ميشود و بسيار بهتر هست.:eek:k:

asemon

مدیر بازنشسته
2009-10-06
1,116
1,245
63
سلام میخواستم بگم من x97 دارم خیلی وقط هم هست که اپگریدش نکردم ولی یک ما بیشتره که اکثر کانالهام بازه

hooman79108

کاربر
2010-04-04
3
0
سلام
من رسیور X97 Titanium دارم و اونو به ورژن 1.73 آپگرید کردم اما نمیتوم کانال هارو Lock کنم.
موقع Lock کردن ازم میخواد که رمز 4 رقمی رو وارد کنم اما تا سه رقم بیشتر نمیگیره و بعدش فیلد مربوطه پاک میشه . هر چند بار هم که اینکارو تکرار میکنم باز هم تا سه رقم بیشتر پر نمیشه .
خواهشا اگه کسی میدونه باید چکار کرد راهنماییم کنه .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا