Ramenf1359
کاربر
- 2010-08-17
- 1
- 0
سلام به دوستان من x95 usb دارم دو مسیر هاتبرد و یوتل ست رو دارم رو هاتبرد w9 رو ندارم و رو یوتل چند شبکه ترکیه دارم که باز نمیشه ورژن پچ دستگاه۱.۹۱
اتفاقا من هم همین مشکل را دارم.دستگاه قبلی ام 190دی سوپر بود و حالا که x97-titaniumخریده ام تله تکست برای شبکه سه نه از روی کنترل تلویزیون و نه از روی کنترل رسیور عمل نمی کندو کلمات مبهم ظاهر می شود. آیا راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟:sadwalk:با سلام
دوست عزيز هيچ شبکه اي تله تکست فارسي ندارد. به غير از irib3 . اگر دستگاه با فونت فارسي مشکل دارد و بد نوشته ميشود روي کانال مربوطه رفته و دکمه تله تکست از روي کنترل تلويزيون بزنيد و از تله تکست تلويزيون روي شبکه هايي که داراي تله تکست هستند استفاده کنيد.صفحه به خوبي توسط تلويزيون خوانده ميشود و بسيار بهتر هست.k:
سلام
من رسیور X97 Titanium دارم و اونو به ورژن 1.73 آپگرید کردم اما نمیتوم کانال هارو Lock کنم.
موقع Lock کردن ازم میخواد که رمز 4 رقمی رو وارد کنم اما تا سه رقم بیشتر نمیگیره و بعدش فیلد مربوطه پاک میشه . هر چند بار هم که اینکارو تکرار میکنم باز هم تا سه رقم بیشتر پر نمیشه .
خواهشا اگه کسی میدونه باید چکار کرد راهنماییم کنه .
با درود بسیار میخواستم نحوه وارد کردن کد دستی شبکه 3 را بدانم . سپاسگذارم
:sadwalk:
آقا کسی نمیدونه این مشکل چجوری حل میشه ؟!؟!؟
با درودبا سلام
رسیور من x97 usb هست که تازه خریدم موقع پخش فوتبال از کانال3 این شبکه احتیاج به کد داره که من با زدن دکمه صفر وارد منوی cw میشم و اون رو تو ردیف اول وارد میکنم و درست میشه ولی وقتی کانال رو عوض میکنم و دوباره میام رو شبکه3 کد از بین میره و باید دوباره وارد کنم
میخواستم 2 تا سوال بپرسم :
1.چطوری این مشکل رو حل کنم؟
2.آیا این رسیور جایی برای وارد کردن کد بیس نداره؟
ضمنا پچ رسیور فکر میکنم 1.69 باشه چون تازه خریدمش و دست بهش نزدم
دستگاه را رست فکتوری کنید و از یک پچ دیگر استفاده کنید
سلام.ضمن تشكر لطفا" بفرماييد پچ و نرم افزار هايي كه براي x95تيتانيوم ارئه شده روي x95قديمي ميشود نصب كرد
با سلام رسیور من x97usb-titaniumاست. بعد از اینکه تصویری ضبط شد در هنگام پخش به صورت خش دار پخش می شود.به نظر شما مشکل از کجاست؟ دستگاه با آخرین ورژن 1.73آپگرید شده است!
سلام من می خوام کانال های ntv spor , idman ,ntv رو روی ماهواره ترکست باز کنم چیکار باید بکنم رسیورم x97 titanum هست با پاک کردن آن ها و سرچ مجدد کارتیشون کردم ولی دررست نشد لطفا راهنمایی کنید؟
:s13:ky::dast:من دنبال برنامه ای برای باز کردن کد کانالهای مدل x95usb می گردم آیا کسی این برنامه رو داره؟میخوام کانال سایروز رو هم باز کنه