کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام
رسیور استارست x96 م جستجوی دستی کانال نداره
آیا میشه کاریش کرد؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام
رسیور استارست x96 م جستجوی دستی کانال نداره
آیا میشه کاریش کرد؟
کسی نیست جواب ما رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرکانس دستی نمیشه وارد کرد فقط فرکانس های میشه داد که در سمت راست توی لیستش موجود باشه،دگمه های رنگی مثل ایکس 5 هم کارایی ندارهاين دستگاه با هر دو منو جستجوي دستي داره
با منو شبيه ايكس 5 قتي وارد منوميشيد با يكي از دكمه هاي رنگي
الان به دستگاه دسترسي ندارم ولي داره
اول منو بعد گزینه cas رو انتخاب کن بعد گزینه اول رو انتخاب کن وارد منوی کد دهی میشویدكسي ميدونه كد هاي مخفي توي starsat x96usb كدومها هستند منظورم همون منو مخفي توي اين رسيوره ممنون لطفا راهنمايي كنيد
دوستان لطفا نحوه آپگرد x98hdmiرو اگه كسي ميدونه بگه چون اين دستگاه ورودي r-s232نداره
و با usbهم نميشه آپگرد كرد لطفا يكي كمك كنه. من نميدونم شركت استارست اين چه دستگاه
مزخرفيه كه توليد كرده.باتشكر[/QUOT
از طریق usb اول وارد انتقال داده ها شوید و گزینه دانلود از usb رو انتخاب کنید فقط از این طریق میشه اپگرید کرد
دوستان عزیز
من به تازگی یک x98usb خریداری کردم تنها مشکلم در ضبط و پخش است آنهم اینکه هر چه ضبط می کنم در کامپیوترم به صورت کاملا شطرنجی و و بدون تصویر می باشد در حالیکه در خود رسیور براحتی پخش می شود مشکل از چیست؟ در ضمن با اخرین ورژن که آقای tiesto گذاشتند آپگریت کرده ام اما با مدیاپلایر و هر برنامه دیگر پخش می کند اما به صورت کاملا شطرنجی . دوستان راهنمایی لازم را بنمایند و اگر ممکن است برای این مدل رسیوریعنیx98usb اموزش ضبط و پخش را ارائه نمایند. در ضمن ضبط 2 دقیقه تصیویر مثلا از شبکه ای مانند الجزیره اسپورت حدود 80 مگا بایت فضا اشغال می کند ایا در این مدت ضبط اینقدر اشغال فضا نرمال است آیا مکان ندار برای ضبط کردن فضای کمتری اشغال شود؟
من به تازگی x98usb خریداری کردم تنها اشکال آن وقتی کانال عوض می کنم در همان لحظه اول روی شبکه ای که می رود آن کانال 1 یا 2 ثانیه ایی فریز می شود و تصویر می ایستد و بعد دیگر مشکلی ندارد می خواستم علت آن چیست؟
من به تازگی x98usb خریداری کردم تنها اشکال آن وقتی کانال عوض می کنم در همان لحظه اول روی شبکه ای که می رود آن کانال 1 یا 2 ثانیه ایی فریز می شود و تصویر می ایستد و بعد دیگر مشکلی ندارد می خواستم علت آن چیست؟
بابا این سئوال سئوال منم هست یکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــیبا سلام خدمت اساتید
دوستان در این مدل ریسیور کجا می توان موقعیت جغرافیایی برای گزینه usals وارد کرد چون هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم.
ممنون