mahbob22711
کاربر
- 2008-04-19
- 2
- 0
كاون 200z
برنامه هاي مربوط به كاون 200z را در اين تاپيك بزاريد
برنامه هاي مربوط به كاون 200z را در اين تاپيك بزاريد
سلام دوست عزيز شما اگر از قسمت پاور كاملا مطمعن هستيد و اگر ولتها ي خروجي بانوشته هاي ولتهاي روي مدار مطابقت داشته باشد . اين نوع دستگاه را بااينكه همه مراحل جي تك راهم بخوبي انجام دهيد باز جواب نمي دهد وحتما بايد ايسي فلش رابيرون پروگرام نماييد .موفق باشيدبا سلام يه 220 با سخت افزار 1a دارم موقعي که به برق ميزني روي lcd هيچ چيزي نمايشداده نميشه فقط يه لحظه TV عکس العمل نشون ميده هيچ برنامه اي روهم قبول نميکنهولتاژهاي پاور بدون بار همه زيادند و ولتاژ 5.5 از همه زيادتر ولي زير بار همهدرستند قطعات روي پاور رو يکي يکي چک کردم (خازنها و دیودها( همه درست نشون مي داد رشته خودم هم الكترونيك . اين اشكال موقعي كه مي خواستم اون تبديل به ساني9030 كنم پس از تزريق
Convert boot(9030)مخصوص ساني 9030 رخ داد يعني پس اتمام تزريق قبل از زدن Fresh SUNNY AT9030FTA دستگاه را از برق خارج كردم و ديگه دستگاه روشن نشد(قبل هم از اين تبديل استفاده كرده بودم و با موقعيت به ساني تبديل شده بود البته بعد از زدن بوت كانورت بلافاصله فرش ان را زده بودم و ديگه از برق پريز و خارج نكرده بودم ) حالا ديگه Iran kup 238i NEC_EE را هم نمشناسه البته دو نوع كابل جيتك مخصوص سري nec را هم مطابق نقشه درست كردم وجاهايكه روي برد كاون بايد براي جيتك لازم بود لحيم كاري كردم ولي موفق به جيتك هم نشدم و تنها در هر دو تنها كابل و ميشناسه و پيام زير رو ميده
[0] Initializing giveio driver
[0] => Detecting device/flash
[2] Detecting ByteBlaster cable: Port=378, TCK=0, TMS=1, TDI=6, TDO=7
[0] ByteBlaster cable detected
[2] JtagDriver::InitDevice: CPU_CONFIG_ADDRESS(10000000) = 0
[2] No config data found, attempting to enable target device
[2] JtagDriver::InitDevice: CPU_CONFIG_ADDRESS(10000000) = 0
[0] Cannot detect hardware chip
[0] Cannot initialize target device
[0] <= Finished
لطفا راهنمايي كنيد ايراد از كجاست پاور يا فلش ممنون
با سلام خدمت مدیران
دستگاه من kaon 200 می باشد که با پچ های از نوع BM-1000FTA_HW-16[1].80.91 کد های جدید اعمال می گردد دو سوال دارم:
1) آیا دستگاه من قابل تغییر به دستگاهی که پچ های دیگر را قبول کند می باشد؟
2) اخیرا" از روی این سایت پچ مربوط AB sat را دریافت کردم
BM-1000FTA_HW-16[1].80.91-ABSAT OK.23.06.2008 by napster اما نمی توانم این کانالها را باز کنم، پس از بار کردن پچ کار خواصی باید کرد؟