تاپیک پرسش وپاسخ وسوالات نرم افزاری هایتکz1

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
باسلام وتشکر.:dast:.
قبلا دسگاه رابردم خونه دوستم وبادیش وال ان بی دوستم هم امتحان کردم مشکل برقراربود.:eek:k:......
من خودم نیزبه تیونرمشکوکم...
جالبه که 2دسگاه همین مشکل دارند:busted_red:..
بازهم اگه راه حلی به ذهنتون اومدمحبت کنید.
بازهم ممنون:dast:

دوست عزیز این مشکل شایعه مربوط به تغذیه رسیور و در بعضی رسیورها مانند استارست 550 این مشکل داشتم که با تعمیر تغذیه مشکل رفت شد موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad0551

ahmad0551

کاربر
2006-10-07
47
30
دوست عزیز این مشکل شایعه مربوط به تغذیه رسیور و در بعضی رسیورها مانند استارست 550 این مشکل داشتم که با تعمیر تغذیه مشکل رفت شد موفق باشید

باسلام.وتشکر..
علی آقامحبت کن ساده تروکامل ترتوضیح بفرما...:dast:
1چه قطعه ای بایدتعمیریاعوض بشه (تغذیه ریسیورکدومشه).:busted_red:..
2چه قدری خرج داره..:051:.

ahmad0551

کاربر
2006-10-07
47
30
باسلام.
کابل رابط بین 2برددسگاراجداکردم.
(کابل راازسوکت جداکردم) درحقیقت ارتباطشون قطع شد.:eek:k:..
ولی بازکنترل خوب کارنمیکردوهمون مشکل قبل راداشت:sadwalk:...
کابل دیش که به تیونرaوصل میشدراجداکردم دیدم کنترل بدون مشکل کارمیکنه..:eek:ky:.
ممنون ازکمکتون:dast:

oleed

کاربر
2009-07-04
6
1
51
مشكور ررررررررررررررررررررررررررررررررررر

sasha z1

کاربر
2009-06-13
10
6
38
با سلام از دوستان خواهش میکنم اخرین وضعیت شیرینگ را همراه با لیست کانالهایی که باز است اعلام کننند با تشکر

sasha z1

کاربر
2009-06-13
10
6
38
هیچ کسی اینجا جواب ادم را نمیده؟

با سلام اقا هیچ کس نیست جوتب کاربرا را بده اخرین اعلام وضعیت برای 2ماه پیش است اگر مدیران بخش نمیتوانند سایت را اپدیت کنند این بخش حذف شود تا باعث هدر رفتن وقت کاربران نشود

tajik49

کاربر
2009-09-01
1
0
45
با سلام
من یک رسیور های تک z1دارم چطور میتوانم کانالهای شو تایم وهات برد رو باز کنم .کابل و نرم افزار رو چطور تهیه کنم. ممنون

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
ایا دستگاه هایتک زد 1 هم میتونه کانالهای شرینگ رو مثل میکرو باکس باز کنه یا نه الیته بدون دستگاه میکرو وسایر وسایل جانبی مثل دانگل وای5 چون این دستگاه هم دوتیونره میباشد وبا وصل ال ان بی ودیش اضافه به تیونر بی ابا این کار انجام شدنی است یا اینکه دیگه این دستگاه به درد نمی خورد ممنون

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
ایا دستگاه هایتک زد 1 هم میتونه کانالهای شرینگ رو مثل میکرو باکس باز کنه یا نه الیته بدون دستگاه میکرو وسایر وسایل جانبی مثل دانگل وای5 چون این دستگاه هم دوتیونره میباشد وبا وصل ال ان بی ودیش اضافه به تیونر بی ابا این کار انجام شدنی است یا اینکه دیگه این دستگاه به درد نمی خورد ممنون

m-20-10

کاربر
2009-10-04
1
0
44
در خواست کمک

سلام
ببخشید من با سرچ وارد فروم شما شدم ازتون ممنونم
شبکه ی سه چند ساعته که قطع شده( رسیور هایتک) بقیه شبکه ها هست هر کاری کردم باز نمیشه مینویسه کانال کد گذاری شده
ممنون میشم کمک کنید
مرسی

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
راهنمائی

لطفا جواب دهید :sadwalk:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: oleed

koorosh aria

کاربر
2009-11-02
2
0
45
فلش کردن هایتک زد2

دوستانمن یک ریسیور هایتک زد2 دارم به اشتباه برنامه دادم ودیگه سیگنال نمیدهوارور میده یک چند تا عددد وحروف شنیدم باید فلش بشه خواهش میکنم به من بگید چه جوری باید این کار رو بکنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستانمن یک ریسیور هایتک زد2 دارم به اشتباه برنامه دادم ودیگه سیگنال نمیدهوارور میده یک چند تا عددد وحروف شنیدم باید فلش بشه خواهش میکنم به من بگید چه جوری باید این کار رو بکنم
بادرود دوست گرامی
چون این رسیور اصلی نیست ومن دو جورش را دیدم مشکی ونقره ای بگویید از کدام نوع است؟
رسیور اشتباه اپگرید شد یعنی چی چه فایلی زدی؟

koorosh aria

کاربر
2009-11-02
2
0
45
با درود دوباره ریسیور مشکی دارم ومنظورم این که ورژن دیگه که مربوط به این دستگاه نبوده ریختم دستگاه سیگنال نمیده ویک ارور روی صفحه ریسیور.اروری از چند عدد وحروف می آید باسپاس از شما

ronaldo_rafe

کاربر
2009-01-16
2
0
35
[دوستان بنده برنامه تونر بي هايتك z1معمولي را هر كاري كردم تزريق نشد بهد به تونر A زدم قبول كرد حالا ريسيور 8888 مياره لطفا برنامه اورجينا ل وبرنامه جديد را بگزاريد وراهنماهي هم كنيدتونر بي قبول نكرد دستگاه نو است يكبار فرشند باز كرده بود شايد من بلد نباشم ممنون ميشم چون امانت است

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
[دوستان بنده برنامه تونر بي هايتك z1معمولي را هر كاري كردم تزريق نشد بهد به تونر A زدم قبول كرد حالا ريسيور 8888 مياره لطفا برنامه اورجينا ل وبرنامه جديد را بگزاريد وراهنماهي هم كنيدتونر بي قبول نكرد دستگاه نو است يكبار فرشند باز كرده بود شايد من بلد نباشم ممنون ميشم چون امانت است
با درود دوست گرامی
شاهکار کردین ورسیور را خراب کردی!
راه باقی مانده این است که فلشA را با جیتگ یا پروگرامر بازسازی کنید یعنی اول باید اطلاعات اشتباه پاک شود وبعد با فایل فلش صحیح پر شود تا دستگاه بالا بیاد.
این اپگرید معمولی نیست ونیاز به تجربه دارد بهتر است اگر اشنایی ندارید کار را خراب تر نکنید در ضمن دستگاه هایتکz1 دیگه خریداری نداره چون با دانگل وای5 هم فعلا کانال باز نمیکنه:eek:k:

jikar

کاربر
2009-05-08
6
15
46
نحوه کارکرد با هاتکz1؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با درود لطفا نحوه کارکرد و گرفتن دیتا را برای هایتکz1توضیح دهید!!!!!!!!!!!!!!!!

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود لطفا نحوه کارکرد و گرفتن دیتا را برای هایتکz1توضیح دهید!!!!!!!!!!!!!!!!
با درود دوست گرامی
این دستگاه برای دیتا ناز به کابلی به نام Y5 داره و7ماه پیش کابل وارد بازار شده والان هم مدتی هست که شیرینگ ان قطع شده وبنظر من اگه کابل ندارید خریدن ان اصلا به صرف نیست چون احتمالا کارش تمومه:eek:k:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا