تاپیک پرسش وپاسخ وسوالات نرم افزاری هایتکz1

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kisiya

کاربر
2009-11-07
3
0
55
دوستان سلام تورو خدا کمک کنید ببینید الان در رسیور هایتک زد وان کانال ورزشی جدید اذربایجان به نام idman رو باز نمیکنه با کدبیس وفری میشناسه چه کار کنم دررسیور استارست x95 این مشکل با stbeditor حل میشه وکانالو با یک تیک به پولی تبدیل میکنه ایا اینهم همچین نرم افزاری داره

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوستان سلام تورو خدا کمک کنید ببینید الان در رسیور هایتک زد وان کانال ورزشی جدید اذربایجان به نام idman رو باز نمیکنه با کدبیس وفری میشناسه چه کار کنم دررسیور استارست x95 این مشکل با stbeditor حل میشه وکانالو با یک تیک به پولی تبدیل میکنه ایا اینهم همچین نرم افزاری داره
با درود دوست گرامی
این دو رسیور از 2رده غیر قابل مقایسه با هم هستند ودستگاه هایتک مدتهاست از ساپورت خارج شده ونرم افزار برای مدلهای مشابه هم فقط برای فروش دانگل Y5 بود:sadwalk:

آخرین ویرایش:

kisiya

کاربر
2009-11-07
3
0
55
سلام مشکلی عجیب در هایتک زد یک بعد از اینکه من تونستم در ماهواره یوتلست دبلیو 4 کانال لیدر اذربایجان که با بیس کد شده باز کنم منتها باز میکنه وصدا وتصویر گیر داره علتش چیه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام مشکلی عجیب در هایتک زد یک بعد از اینکه من تونستم در ماهواره یوتلست دبلیو 4 کانال لیدر اذربایجان که با بیس کد شده باز کنم منتها باز میکنه وصدا وتصویر گیر داره علتش چیه
با درود دوست گرامی
این ایراد میتواند از فرستنده باشد

دوست گرامی
قبلا هم اعلام کردیم که وردباکس یک کلاه برداری بزرگ بوده وازکل ساپورت خارج شده ومتاسفانه با هیچ دستگاهی هم بجزوردباکس بلک وهایتک وZ1 هم خانواده نیستند:eek:k:

micro

کاربر
2007-01-01
38
13
چراکسی به سوال من توجه نمیکنه برنامه وردبوکس سیلور چی شد میاد یانه لطفاجواب بدید مرسی

اخطار:
توجه به پستهای این تاپیک نمیکنید ودوباره پرسش مطرح میکنید!
پست قبلی پاسخ شما داده شده است:busted_red:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

fadai

کاربر
2006-11-08
2
1
بنده هايتك 9500دارم با برنامه هاي جديد براي شرينگ ولي بعد از زدن برنامه هروقت دستگاه را ازبرق مي كشم ويكي دوساعت خاموش است وان را روشن مي كنم دستگاه ريست شده است علت چيست . با تشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
بنده هايتك 9500دارم با برنامه هاي جديد براي شرينگ ولي بعد از زدن برنامه هروقت دستگاه را ازبرق مي كشم ويكي دوساعت خاموش است وان را روشن مي كنم دستگاه ريست شده است علت چيست . با تشكر
با درود دوست گرامی
منظور شما ازریست شدن این هست که کانالها پاک میشوند؟
باید دوباره کانالیابی کنید.
اگر از روی کنترل خاموش کنید کانالهاپاک نمیشود؟

mohandes

عضو جدید
2006-11-29
86
609
با سلام ایا هایتک زد1 باز هم عمل شرینگ رو انجام میده یا واسه همیشه از رده خارج شده وتیونر بی هیچ خاصیتی نداره ممنون

afr130

کاربر
2009-06-21
156
342
با سلام من يك عدد دستگاه هايتك 9500 دارم كه براي استفاده از ان برنامه استارست 3200 را رويش ريخته ام .
كنترل دستگاه خراب شده است مخواهم ببينم چه كنترلي به اين دستگاه ميخورد چون كه كنترل ين دستگاه گيرم نيامد .
و در ضمن ايا بعد كه برنامه اش را عوض كردم با اين كنترل نيز كار ميدهد ؟با تشكر از همگي شما

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام ایا هایتک زد1 باز هم عمل شرینگ رو انجام میده یا واسه همیشه از رده خارج شده وتیونر بی هیچ خاصیتی نداره ممنون
با درود كاربرگرامي
درحال حاضر دانگلي بنام بلك براي استفاده با2 تيونره هايتك ميتوانيد تهيه كنيد ولي شيرينگ اختصاصي تيونر 2ان مدتهاست تعطيله!
با سلام من يك عدد دستگاه هايتك 9500 دارم كه براي استفاده از ان برنامه استارست 3200 را رويش ريخته ام .
كنترل دستگاه خراب شده است مخواهم ببينم چه كنترلي به اين دستگاه ميخورد چون كه كنترل ين دستگاه گيرم نيامد .
و در ضمن ايا بعد كه برنامه اش را عوض كردم با اين كنترل نيز كار ميدهد ؟با تشكر از همگي شما
شما هم ميتوانيد از كنترل دستگاه 550-650 استارست استفاده كنيد اكثر دكمه هاي ان مشابه هست:eek:k:

kamran_ir3at_70

کاربر
2009-06-14
97
88
33
با سلام.میخواستم بدونم اولا" دانگل هایتیک سوپر تا کی اعتبار داره؟
ثانیا" ایا این دانگل کانالهای supersport را باز میکنه؟
با تشکر

ka2000

کاربر
2009-11-09
3
2
45
درخواست کمک

با سلام
من رسیور ht9500 دارم و مدتی است که وقتی داخل پریز برق میزنمش روشن نمیشه باید چند بار این کار رو بکنم تا روشن بشه وقتی هم که روشن میشه مدام ریست میکنه خواهشن کمک کنید

aymish

کاربر
2008-04-10
3
0
با سلام خدمت اساتید محترم
من یک رسیور Hitech_X-1_PVR خریداری کردم لطفا برنامه تیونر 2 برام بزارید یا بفرمایید از کجا تهییه کنم
برای دیدن جام جهانی میخوام خواهش میکنم من را راهنمایی کنید
aymish

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
Hitech X1 pvr super

با سلام خدمت اساتید محترم
من یک رسیورHite ch_X-1_PVRx خریداری کردم لطفا برنامه تیونر 2 برام بزارید یا بفرمایید از کجا تهییه کنم
برای دیدن جام جهانی میخوام خواهش میکنم من را راهنمایی کنید
aymish
با درود
دوست گرامی این نرم افزارها برای 2تیونر پیدا کردم دقت کنید مشخصات رسیور شما همین باشد ونتیجه را اعلام کنید:eek:k:

پیوست‌ها

aymish

کاربر
2008-04-10
3
0
دوست عزیزم سلام
از زحمتی که کشیدی بی نهایت سپاسگزارم
ولی این رسیور برنامه با پسوند dzp قبول میکنه نه پسوند bin
میخواستم ببینم میشه این رسیور را به رسیور کاسپر 2 تیونر تبدیل کرد یا نه؟
پیشاپیش از شما تشکر میکنم
aymish

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
دوست عزیزم سلام
از زحمتی که کشیدی بی نهایت سپاسگزارم
ولی این رسیور برنامه با پسوند dzp قبول میکنه نه پسوند bin
میخواستم ببینم میشه این رسیور را به رسیور کاسپر 2 تیونر تبدیل کرد یا نه؟
پیشاپیش از شما تشکر میکنم
aymish
با درود دوست گرامی
مثل اینکه نرم افزارهای قبلی مربوط به نوع سوبر بوده ودستگاه شما معمولی هست
لودر ونرم افزار پیدا کردم ولی فعلا این سیستم منتظر نرم افزار جدید میباشد

پیوست‌ها

aymish

کاربر
2008-04-10
3
0
با سلام خدمت اساتید
من برنامه هایتک x-1_pvr رو میخوام لطف کنید من رو راهنمایی کنید
با تشکر
AYMISH

saleh_iraq

کاربر
2010-01-26
2
0
سلام
من ميخوام يه رسيور دو تیونره بگیرم ولی نمیدونم هایتک بگیرم یا freebox4 ؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا