تاپیک پرسش وپاسخ وسوالات نرم افزاری هایتکz1

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

SAHELP

کاربر
2006-12-10
6
6
با سلام خدمت تمامي دوستان و اساتيد
يکي از دوستان بنده يک رسيور هايتک زد1 به من داده که براش تعمير کنم.
ايرادش هم به گفته خودش اينه که به دليل قطع شدن برق و وصل شدن مجدد آن دستگاه ديگه روشن نشده.
از شما خواهش مي کنم خيلي فوري مرا راهنمايي کنيد که ايرادش رو برطرف کنم فقط به صورت جامع راهنمايي کنيد
با تشکر فراوان از تمامي اساتيد محترم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
با سلام خدمت تمامي دوستان و اساتيد
يکي از دوستان بنده يک رسيور هايتک زد1 به من داده که براش تعمير کنم.
ايرادش هم به گفته خودش اينه که به دليل قطع شدن برق و وصل شدن مجدد آن دستگاه ديگه روشن نشده.
از شما خواهش مي کنم خيلي فوري مرا راهنمايي کنيد که ايرادش رو برطرف کنم فقط به صورت جامع راهنمايي کنيد
با تشکر فراوان از تمامي اساتيد محترم

دوست عزیز مشکل از قسمت تغذیه رسیوراست فیوز و همچنین دیودها را چک کنید موفق باشید

SAHELP

کاربر
2006-12-10
6
6
رفع مشکل

با سلام خدمت شما Ali-reciver

با تشکر از راهنمایی شما ولی ایراد از خازن 10 ولت 220میکرو
فاراد بود که بعد از چک کردن کامل پاور فهمیدم که ایراد از کجاست و تعویض کردم . و الان هم که دارم این تاپیک رو میزنم رسیور روشنه .
ولی باز هم از شما تشکر میکنم به خاطر راهنماییت.متشکرم

:(:(:(:(:(

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: azizsat

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
ali jan komak fori

رسیور hitech z1 دارم نرم افزار ورزن 379 دادم الان از کار افتاده و lcd جلوش کار نمی کنه چیکار کنم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
رسیور hitech z1 دارم نرم افزار ورزن 379 دادم الان از کار افتاده و lcd جلوش کار نمی کنه چیکار کنم

دوست عزیز مشکل خاصی نیست پچ مربوط به هایتک z1 را استفاده کنید مشکل حل می شود برای این دستگاه می توانید از پچ غیر رسمی استارست 3200 استفاده کنید موفق باشید

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
کمک در مورد پچ غیر رسمی 3200

دوست عزیز مشکل خاصی نیست پچ مربوط به هایتک z1 را استفاده کنید مشکل حل می شود برای این دستگاه می توانید از پچ غیر رسمی استارست 3200 استفاده کنید موفق باشید

لطفا اگه ممکنه بگید این پچ از کجا گیر بیارم تو سایت که نبود

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
لطفا اگه ممکنه بگید این پچ از کجا گیر بیارم تو سایت که نبود

دوست عزیز می توانید از لینک زیر دانلود فرمایید البته پنل جلو 8888 می شود ولی قابلیت بازگشایی کانالهای کارتی را دارد پچ خود دستگاه این قابلیت را ندارد موفق باشید

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
علی جان کمک در مورد پچ غیر رسمی 3200

تو سایت که نبود اگه ممکنه برام بزار

mehdi2005_ma

کاربر
2008-01-01
1
0
سلام. ریسیور من z1 چند روزه که روی اکثر کانالهایش شطرنجی می شه. هم کانالهای معمولی و هم کانالهای شرینگ و با دستگاه دیگه که تست کردم فهمیدم مشکل از دستگاه است. سطح گیرندگی بالا است و نوسان نیز در آن مشاهده نمی شود. ولی بیشتر کاناتها یا شطرنجی می شه و هر یکی دو دقیقه ای یکبار تصویر می ره و بر می گرده

ALIRK

کاربر
2006-10-04
30
44
سلام. ریسیور من z1 چند روزه که روی اکثر کانالهایش شطرنجی می شه. هم کانالهای معمولی و هم کانالهای شرینگ و با دستگاه دیگه که تست کردم فهمیدم مشکل از دستگاه است. سطح گیرندگی بالا است و نوسان نیز در آن مشاهده نمی شود. ولی بیشتر کاناتها یا شطرنجی می شه و هر یکی دو دقیقه ای یکبار تصویر می ره و بر می گرده
اولین کار در این مدل باید منبع تغذیه را چک کنید چون این مدل زیاد داغ میکنه
بعد از چک کردن کار و سالم بودن ترانزیستورهای SMD را کنار LM317 را چک کنید
در مورد تغذیه باید بگم که ممکنه نوسات برقی داشته باشید

ahmad2570

کاربر
2006-11-17
28
98
z1

با سلام به همه دوستان امیدوارم که حال همتون خوب باشه از اینکه میخام کمی وقتتون رو بگیرم عذر میخام مسئله ای که امروز میخام راجع به اون صحبت کنم تقریبآ برمیگرده به اصول کار تعمیرات در ابتدا و اولین موردی که ما باید بدونیم اینه که دستگاهی که جهت تعمیر پیش ما اوردن چه ایرادی داره و راحت ترین راه برای این کار پرسیدن از خود صاحب دستگاه هست حتمآ براتون عجیبه که منظور من چیه با خودتون میگید که اگه اون بنده خدا میدونست که پیش من نمیومد ولی نه این چنین نیست چرا که یک رسیور میتونه به دهها علت پیش پا افتاده ایراد پیدا کنه حالا میریم سراغ این ایرادها 1- اولین عیب که میتونه در هر رسیوری پیش بیاد نوسانات برق هست که میتونه باعث اسیبهای خیلی ساده و در بعضی موارد خیلی جدی به رسیور بزنه حال میرسیم به مواردی که با نوسانات برق پیش میا د اولین مورد سوختن فیوزی هست که روی پاور هست در این مورد با به برق زدن دستگاه هیچ عکسالعملی رو نه در روی ال سی دی دستگاه ونه بر روی تویزیون مشاهده میکنیم که میشه با ولت گیری از خروجیهای پاور هم متوجه این مسئله شد دومین مسئله سوختن خازن ها و دیود های روی پاور است که در این مورد به چند طریق میشه متوجه این مسئله قبل از باز کردن دستگاه شد مثلآ نوشته های روی ال سی دی میاد و قطع میشه یا اینکه از خروجی Av یک پالس چند ثانیه ای میاد وقطع میشه به صورتیکه تصویر Tv برای چند ثانیه سیاه میشه و دوباره قطع میشه راه دیگه هم خروج یک ولت چند ثانیه ای از خروجی ال ان بی رسیوره که اون رو هم با وصل کردن فایندر به خروجی ال ان بی میشه سریعآ فهمید خوب حالا عیب رو فهمیدیم مهم رفع عیبه پس از باز کردن دستگاه روی پاور دنبال خازنهای باد کرده و دیود ها و مقاومتهای سوخته بگردید 2- قسمت دوم مسئله برمیگرده به رسیوری که سیگنال نداره یا داره ولی سرچ نمیکنه در این مورد باید دید که از سیم دو تکه استفاده نشده یا این که سیم ال ان بی برای مدتی با هم کنتاک نکرده در این صورت سریعآ فایندر رو به خروجی ال ان بی وصل کنید در صورتی که بر ق نداشت یک ترانزیستور اس ام دی روی تیونر هست که اولین قطعه بعد از خروجی ال است که سوخته ولی اگر خروجی شما برق داشت و سرچ نکرد در ابتدا با یک ابگرید ساده مشکلتونو حل کنید چنانچه باز هم مشکل داشت رسیور رو جی تک کنید و اگر باز هم حل نشد تیونر رو عوض کنید 3- مشکل دیگه که میشه با پرسیدن از صاحب دستگاه حل کرد ابگرید اشتباه است که در این مورد هم ال سی دی دستگاه هیچ چیز نمیاد ولی هم خروجی ولت ال ان بی هست و هم خروجی Av دارای سیگنالی هست که تصویر تی وی رو عوض میکنه در این مورد هم با یک جی تک ساده حل میشه فقط در رسیور هایی که پردازنده اونها قابلیت استفاده از ابزار جی تک رو ندارن مجبور به کندن ایسی فلش و پروگرام کردن اون میشیم خوب دوستان تا اینجا به سه مورد اشاره کردم که امیدوارم به درد دوستان بخوره انشاالله در جلسه بع سعی میکنم به مسائل دیگه که برای خودم پیش اومده و تونستم حل کنم بپردازم به امید روزهای خوش برای شما خداحافظ

ayub456

Banned
2006-11-25
16
4
با سلام ایا شرینگ هایتک 9500سی ا با برنامه پیدا میشود چند ماه تاریخ دارد از کجا پیدا میشود

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
با سلام ایا شرینگ هایتک 9500سی ا با برنامه پیدا میشود چند ماه تاریخ دارد از کجا پیدا میشود

دوست عزیز شیرینگ جدیدا توسط دانگل جدیدy2 قابل دریافت است و مدت 9 ماه قرار شده با این دانگل شیرینگ جواب دهد و فعلا که با این دانگل شیرینگ در رسیورهای دو تیونره دریافت می شود موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: ahmad0551

amin reza

Banned
2007-05-15
349
1,640
پاسخ

سلام دوست عزیز برو به سایت

www.satdw.com

برنامه رو 3200 **** را دانلود کن

موفق باشی :ُّـ :)

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
تو سایت که نبود اگه ممکنه برام بزار

دوست عزیز پچ مربوط به استارست 3200 را از لینک زیر دانلود فرمایید لازم به ذکر است پچ مدلهای 3500-3200-3100 که مجدد در تاریخ 15/10/2007 ارائه شد همان ابتدا تست شد قابلیت بازگشایی پکیج tps را نداشت شما امتحان کنید اگر مشکل داشت اعلام کنید تا پچ دیگری آماده کنم موفق باشید

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rgg

rgg

کاربر
2007-11-10
85
174
مشکل دانلود

دوست عزیز پچ مربوط به استارست 3200 را از لینک زیر دانلود فرمایید لازم به ذکر است پچ مدلهای 3500-3200-3100 که مجدد در تاریخ 15/10/2007 ارائه شد همان ابتدا تست شد قابلیت بازگشایی پکیج tps را نداشت شما امتحان کنید اگر مشکل داشت اعلام کنید تا پچ دیگری آماده کنم موفق باشید

سلام دوست گرامی متاسفانه هر کاری میکنم دانلود نمیشه همش ارورمیده فکر کنم لینک مشکل داشته باشه لطفا یه بررسی بفرمایید
ممنون و سپاسگزارم

ALI.RISIVER

2006-10-03
2,649
21,150
سلام دوست گرامی متاسفانه هر کاری میکنم دانلود نمیشه همش ارورمیده فکر کنم لینک مشکل داشته باشه لطفا یه بررسی بفرمایید
ممنون و سپاسگزارم

دوست عزیز به دلیل مشکل ف ی ل ترینگ بعضی از صفحات سایت مدیریت کلماتی را که باعث این مشکل شدند را در انجمن غیر فعال کرده وجای کلمه علامت ******زده می شود حالا لینک پچ به این صورت باید باشد شما جای * گزینه s-uperرا تایپ کنید البته - ما بین s,u را نگذارید موفق باشید
s-uper

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rgg

raef

کاربر
2007-11-10
9
4
من این نرم افزارها رو که به دستگاهم میدادم دستگاه بعد از حدودا 40ثانیه هنگ میکرد و خاموش میشد

در حالی که وقتی ورژن 313و314 رو به دستگاه میدم هیچ مشکلی پیدا نمیکنه
من بروی دو تا دستگاه دیگه دوستام که مثل دستگاه خودم هایتک زد وان هست رو امتحان کردم
دستگاه دوستام هم همین دو ورژن 313و 314 رو قبول میکرد

به نظر شما مشکل دستگاه من چیه من میخواستم با ورژنهای بالاتر پکج پلست و تی پی اس بر روی دستگاهم باز بشه و چرا این دستگاه ورزن 313و314 رو میگیره و ورژنهای بالاتر رو که میگیره بعد از 40ثانیه هنگ میکنه؟

raef

کاربر
2007-11-10
9
4
من این نرم افزارها رو که به دستگاهم میدادم دستگاه بعد از حدودا 40ثانیه هنگ میکرد و خاموش میشد

در حالی که وقتی ورژن 313و314 رو به دستگاه میدم هیچ مشکلی پیدا نمیکنه
من بروی دو تا دستگاه دیگه دوستام که مثل دستگاه خودم هایتک زد وان هست رو امتحان کردم
دستگاه دوستام هم همین دو ورژن 313و 314 رو قبول میکرد

به نظر شما مشکل دستگاه من چیه من میخواستم با ورژنهای بالاتر پکج پلست و تی پی اس بر روی دستگاهم باز بشه و چرا این دستگاه ورزن 313و314 رو میگیره و ورژنهای بالاتر رو که میگیره بعد از 40ثانیه هنگ میکنه؟
در ضمن علی اقا من نمیخوام شرینگم قطع بشه چون من با ورژن 313و 314 برای شرینگ مشکلی ندارم فقط میخوام عیب دستگاه رو بدونم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا