shihan
مدیر بازنشسته
- 2007-07-20
- 635
- 3,596
- 49
سلام.
من رسیور x5d usb دارم . چطور می تونم آپگریدش کنم؟
دوست عزیز:
همانند پست شماره 179 یا 186 در صفحات قبلی عمل کن
موفق باشید
سلام.
من رسیور x5d usb دارم . چطور می تونم آپگریدش کنم؟
دوست عزیز:سلام من رسيور x50 usb دارم چه طوري ميتونم آپ گريدش كنم؟
سلام
من ریسور استارست sr-x150d plus دارم ولی مدتی است که درموقعی که میخوام کانال عوض کنم و یا تو برنامه هاش برم هنک میکنه و خودش خاموش و روشن می شه و بعضی وقتها حتی روشن هم نمی شه و باید از پشت ریسور خاموش و روشنش کنم .
حتی یه فن در داخل و یه فن هم خارج ریسور گذاشتم ولی باز هم فایده ای ندارد .
خواهشمندم مرا راهنمائی کنید
zadfar2000@yahoo.com
لودر x97 را از كجا بايد گرفت راهنمايي ميخواهم
در تاپیک اخرین پچهای استارست سری190 موجود است . البته مدت زیادی است که پچ جدید برای این مدلها از سوی شرکت استارست نیومده اما شما میتوانید رسیور خود را به اینتراستار تبدیلش کنید و از اخرین پچهای اینتراستار استفاده کنید.salam mishe barname jadid x30cu usb ro bezarid mamnon misham
دانگل که وصل بشود تست میکنم خبرش را خواهم داد.سلام بعضی ها می گفتن پچ جدید میتونه دانگل رو ساپورت کنه ؟؟
اقا سلام مي توانيد بگوييد که دانگل چي است:s13:دانگل که وصل بشود تست میکنم خبرش را خواهم داد.
یه دستگاه فسقلي و كوچولو هست .. که دارای تینور..فلش .و.. مانند رسیور است یه آداپتور..برای اتصال به برق دارد به کابل rs23 هم جهت اتصال به پشت رسیور دارد این دانگل ....مانند رسیور آپگرید میشود و سافتور مخصوص خودش را دارد برای راه اندازی آن کافیست یه دیش w6 تنظیم کنید یه کابل جدا به داخل طبقه کشیده کابل به تینور این دانگل متصل میشود و کابل rs23 هم پشت رسیور وصل میشود .اقا سلام مي توانيد بگوييد که دانگل چي است:s13:
دوست عزیزم من امتحان کردم ارور ورژن دادآخرین پچ گلدن اینتراستار مدل dsr-8001-pr-s برای رسیورهای استارست مدل های sr-x5d وsr-x3d و sr-x190d-super
dsr8001pr-s-02.05.09.zip (1,2 mb)
ky:
اول به من بگو ايا اول رسيورت را به اينتراستار تبديل كردي يا نه؟دوست عزیزم من امتحان کردم ارور ورژن داد
چک کن لطفاً
اين پچها را پس از تبديل كردن رسيور به اينتراستار ميتوانيد استفاده كنيد و در حال حاضر تنها خاصيت ان عوض شدن و شيك شدن منو ميباشدمعذرت میخوام منظورم این بودش:
آخرین پچ گلدن اینتراستار مدل gi-s770-cr-xpeed برای رسیورهای استارست مدل های sr-x50cu-usb ، sr-x50cu-ultra ، sr-x30cu-ultra و sr-x30cu-usb .
gi-s770-cr-xpeed_29/04/2009