باسلام .... سال نو مبارک...نرم افزاری هست که Starsat SR-x5d رو به SR-5D Ultra یا به SR-50D تبدیل کنه میشه برام آپلود کنید... باتشکر...
help me pleas
کسی میدونه استارست x60 کارت الجزیره بهش میخوره یا نه ؟
یا باید حتما با ماژور باشه
سلام :لطفا"لودر وروش آپگرید رسیور sr-5d رو برام بگذارید مرسیk:با درود دوستان گرامي
نرم افزار رسمي براي استارستهاي 190-X5D-X50-X30
هر دو مدل الترا ويو اس بي بتاريخ 25.3.2010 دوستان نرم افزار را تست كنيد احتمالا بايد براي استفاده از دانگل گزينه اي اضافه شده باشد من هيچ مدلي دستم نيست چك كنم
دوستان براي 190 الترا وX5D usb از نرم افزار X5D ultra استفاده كنيد
سلام دوستان :لطفا آموزش آپگرید ولودر رسیور sr-x5d رو برام بگذارید .از لطف تمامی دوستان سپاسگزارم
با دروددوست گرامیبا سلام خدمت دوستان
من یک ریسیور x30 دارم هنگام پخش برنامه دستگاه پیغام داده و خاموش میگردد.
لطفا راهنمایی نمایید.
با درودبا سلام خدمت دوستان
من يك دستگاه ريسيور x50 ultra دارم وقتي كليد پاور رو ميزنم دستگاه روشن ميشه ولي به طور مكرر ريسيور ريست ميشه .اين هم براي توضيح بدم كه دستگاه آپگريد ميشه و برنامه رو قبول ميكنه ولي ريست ميشه و فقط جلوي پنل دستگاه به مدت 5 ثانيه علامت ---- ظاهر ميشه
باسلام
كسي نبود جواب سئوال منو بده.
یک دستگاه رسیور استارست 190 d سو پر است که به تنظیمات کارخانه ای هم میزنیم باز دوباره کانالها وجود دارند و پاک نمیشوند و زمانی هم که میخواهیم با پچ دیگری ابگرید کنم error flash write میزند و فایل بوت و غیره را هم فبول نمیکند و خواستم جیتک کنم اما جیتک هم نمیشود حالا به نظر شما من برای حل مشکل چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
بادرود دوست گراميباسلام خدمت اساتید محترم
ایا راهی هست که بشه دانگلها روروی دستگاه x60 usbبدون فریز تماشاکرد
اخه هربرنامه ایی روکه تست میکنم هیچکدوم درست جواب نمیده وهمه کانالهای مورد استفاده بادانگل شدیدا فریز دارند
با درود دوست گرامیسلام دوستان من یک استار ست x50ساده دارم قدرت سیگنال از کیفیت کمتره سیم رو هم چک کردم مشکل نداشت باریشیور دیگه خوبه لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام
من دنبال فايل آپگريد استارست مدل x60 هستم
ممنون مي شم اگه بنده رو راهنمايي كنيد
بابت فايل آپگريد ممنون،تو يه جايي خوندم اگه فايل آپگريد ور*ژنش قديمي باشه بعد از آپگريد ريسيور ريستار مي شه و بالا نمي ياد مي خواستم ببينم اين موضوع صحت داره يا نه؟
و اينكه براي باز كردن كانال هاي كارتي هات برد بايد چي كار كنم؟
ممنون از راهنمايي تون