تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به دوستان

چند روز پیش یکی از دوستانم از من درخواست کرد که برم رسیورشونو ببینم و اونو آپدیت کنم و کانال های فرانسه رو براش باز کنم action . tf1. dorcel . رسیور اون star sat x50 cu usb بود . منم که اصلا از رسیور star sat سر در نمی ارم . رفتم یه خورده دستکاری کردم . درست نکردم هیچ زدم خراب کاری هم کردم . اونا sirius هم دارن که الان بعد از خراب کاری من کانالهای romantica . travel . pb . pg مینویسه سیگنال کد شده و کانال بالا نمی آد .

از دوستان خواهش می کنم کمک کنن منو که 1 - براش رسیور رو آپدیت کنم و جدیدترین پچ و سافتکم رو براش بزنم که کانال های فرانسه( 11681) باز بشه

2 - کانال های romantic , pb , pg هم درست بشه

تو بخش star sat سایت هرچی پچ و سافتکم بود رو گرفتم زدم اما درست نشد

خواهش میکنم مخصوصا از کابران ویژه سایت
رسیور star sat x 50 cu usb

:eek:k::eek:k:
با درود
دوست گرامی این رسیور توانایی باز کردن کانالهای وایکسس2.6 یا همان پکیج بیس را نداره اخرین نرم افزار ان هم بتاریخ 25.3.2010 در بخش موجوده
برای کانالهای جهت سایروس هم بعد از زدن نرم افزار روی کانال رفته 0 را بزنید منوی کد ظاهر میشود دکمه ابی را بزنید کدها ریست بشود.
اگر باز شد که نیاز به اپدیت کدها ندارید والا باید k.data برای این سری توسط کابل ورایانه منتقل کنید:eek:k:

behrouz_se60

کاربر
2010-10-09
2
7
سلام خسته نباشید
من قبلا تو رسیور 200 کار میکردم که تا حد زیادی تسلط دارم اما یکی از دوستانم رسیور ایکس 50 یو اس بی داره و می خواد کانال Animaux باز کنه ولی نمی دونه.من هم 2 سال است که کار با رسیور کنار گذاشتم و حالا من تحقیق کردم در سایت
http://www.lyngsat.com/packages/bishb.html

نگاه کردم که ویااکسس 2.5 . 3 . 4 هست و همینطور مدیاگارد 2
دوستم گفت یکی اومده فایلش ریخته و باز شده حالا نمیدونه بگه که چطوری انجام داده.من هم سوال دارم
1- فایل که پروگرام میشه با یو اس بی هست یا باید با کابل com ؟ اگه با یو اس بی میشه چرا آموزش پیدا نمی کنم ؟
2- فایل softcam با یو اس بی میشه ؟ باید پسوند فایل key باشه ؟
3- رسیور x50 منوی وارد کردن کد دستی با چه دکمه ای باز میشه ؟
4-در پست آخر گفته شده k.data این چیه ؟

با تقدیم احترام

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
سلام خسته نباشید
من قبلا تو رسیور 200 کار میکردم که تا حد زیادی تسلط دارم اما یکی از دوستانم رسیور ایکس 50 یو اس بی داره و می خواد کانال animaux باز کنه ولی نمی دونه.من هم 2 سال است که کار با رسیور کنار گذاشتم و حالا من تحقیق کردم در سایت
http://www.lyngsat.com/packages/bishb.html

نگاه کردم که ویااکسس 2.5 . 3 . 4 هست و همینطور مدیاگارد 2
دوستم گفت یکی اومده فایلش ریخته و باز شده حالا نمیدونه بگه که چطوری انجام داده.من هم سوال دارم
1- فایل که پروگرام میشه با یو اس بی هست یا باید با کابل com ؟ اگه با یو اس بی میشه چرا آموزش پیدا نمی کنم ؟
2- فایل softcam با یو اس بی میشه ؟ باید پسوند فایل key باشه ؟
3- رسیور x50 منوی وارد کردن کد دستی با چه دکمه ای باز میشه ؟
4-در پست آخر گفته شده k.data این چیه ؟

با تقدیم احترام
درود
دوست عزیز این رسیور دیگرساپورت نرم افزاری نمیشه
و نرم افزاری برای باز گشایی این پکیج برای این سری رسیور ارائه نشده است

behrouz_se60

کاربر
2010-10-09
2
7
درود
دوست عزیز این رسیور دیگرساپورت نرم افزاری نمیشه
و نرم افزاری برای باز گشایی این پکیج برای این سری رسیور ارائه نشده است

الان با دوستم تماس گرفتم گفت الان باز هست و در خانه زن برادرش دیده است.حالا شما می فرمایید موجود نیست پکیج انیماکس نیاز به نرم افزار دارد یا کد ؟
جواب سوالات دیگر ؟

آخرین ویرایش:

mahmood-sat

Banned
2009-09-02
202
988
الان با دوستم تماس گرفتم گفت الان باز هست و در خانه زن برادرش دیده است.حالا شما می فرمایید موجود نیست پکیج انیماکس نیاز به نرم افزار دارد یا کد ؟
جواب سوالات دیگر ؟
درود
دوست عزیز شما یه سر به تاپیک زیر بزنید
باز شدن کانال های BIS & ART&JSC sports بروی مدلهای از رده خارج شده 190-220-3300-X3-X5-X50-X30
در ضمن بگم که رسیورتون رو باید تبدیل کنید
همه چیز در مورد تبدیل رسیورهای استارست به اینتراستار - اکولینک - مدیااستار- Drake Plus900 و بالعکس

NEWCELL

کاربر افتخاری
2010-06-25
455
747
46
سلام خسته نباشيد اياكاري براي اين بازيهاي x50 ميشه كرد اخه ما چند تا شيطون داريم همش ميخوان بازي كنند ممنون

arman_aref2002

کاربر
2010-10-12
1
2
با عرض سلام خدمت دوستان
من یک عضو جدید هستم و اطلاعات زیادی در مورد ماهواره و رسیور ندارم
جدیدا یک رسیور گرفتم و از بی اطلاعی مدل sr-x3d گرفتم که تازه فهمیدم خارج از رده هست و آپدیت براش عرضه نمیشه
حالا مطالبی در سایت خوندم راجع به تبدیل این مدل به گلدن استار dsr-8001
سئوالم اینه که آیا آپدیتی برای dsr-8001 عرضه میشه؟ و اگر عرضه میشه در کجا و کدوم سایت ؟ و اصلا این تبدیل چه سودی داره؟
آیا من راهی برای باز کردن کانالهای پولی دارم؟ و یا اینکه باید کاملا بیخیالش بشم؟
پیشاپیش تشکر میکنم

هادیان

کاربر
2010-10-11
16
17
47
با سلام
من یک پچ جدید برای ایکس 60 می خواهم که اشکالات بیلیند و ... را رفع کند
با تشکر فراوان

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با عرض سلام خدمت دوستان
من یک عضو جدید هستم و اطلاعات زیادی در مورد ماهواره و رسیور ندارم
جدیدا یک رسیور گرفتم و از بی اطلاعی مدل sr-x3d گرفتم که تازه فهمیدم خارج از رده هست و آپدیت براش عرضه نمیشه
حالا مطالبی در سایت خوندم راجع به تبدیل این مدل به گلدن استار dsr-8001
سئوالم اینه که آیا آپدیتی برای dsr-8001 عرضه میشه؟ و اگر عرضه میشه در کجا و کدوم سایت ؟ و اصلا این تبدیل چه سودی داره؟
آیا من راهی برای باز کردن کانالهای پولی دارم؟ و یا اینکه باید کاملا بیخیالش بشم؟
پیشاپیش تشکر میکنم

با سلام
من یک پچ جدید برای ایکس 60 می خواهم که اشکالات بیلیند و ... را رفع کند
با تشکر فراوان
با درود
دوستان گرامی متاسفانه هر2 دستگاه از رده ساپورت خارج شده اند وپچ جدیدی برایشان ارایه نشده که بتواند کانالی بازکنه یا با دانگل کار بدهد:sadwalk:

ahmad_1035

کاربر
2006-10-28
15
27
190دی سوپر

باسلام خدمت دوستان من 190دی سوپر دارم سیگنال دهی ان خیلی عالیه ولی تنها مشکلی که دارد این است که موقع سرچ کردن پیغام قفل است رامیزند و هیچ کانالی رو پر نمیکند.
دوستان اگه راه حلی دارند لطف کنند ارائه بفرمایند .با تشکر
:051:

sami2009

کاربر
2009-05-29
34
89
34
باسلام خدمت دوستان من 190دی سوپر دارم سیگنال دهی ان خیلی عالیه ولی تنها مشکلی که دارد این است که موقع سرچ کردن پیغام قفل است رامیزند و هیچ کانالی رو پر نمیکند.

با دورد

دوست عزيز ببين ماهواره را درست انتخاب كـــــردي

در ضمن ميتوني رسيور را يك ريست كني بد دوباره سرچ گني :s13:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
همانطور كه دوستمون توضيح دادريست فكتوري كنيد درست نشد يكبار برنامه اخرش را از بخش بگيريد وآپگريد انجام بدهيد احتمال داره با نرم افزار بالا نياد چون فلش مورد داره اگر بالا امد باز هم پيام قفل بودن كانالها را داد ايسي فلش خراب هست وبايد تعويض شود:eek:k:

gashtel

کاربر
2010-09-23
4
3
36
سلام
من رسیور x50 دارم امروز دیش کانالهای استانی روی اینتلست را تنظیم کردم ولی فقط پکیج irib رو واسم میگیره و هر کاری میکنم بقیه کانالهای استانی رو واسم نمیاره کلا روی بقیه فرکانسها سیگنال نداره
از تنظیم دقیق دیش هم اطمینان کامل دارم حتی رسیور رو رسیت کامل کردم ولی فایده نداشت
اگه میشه منو راهنمایی کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام
من رسیور x50 دارم امروز دیش کانالهای استانی روی اینتلست را تنظیم کردم ولی فقط پکیج irib رو واسم میگیره و هر کاری میکنم بقیه کانالهای استانی رو واسم نمیاره کلا روی بقیه فرکانسها سیگنال نداره
از تنظیم دقیق دیش هم اطمینان کامل دارم حتی رسیور رو رسیت کامل کردم ولی فایده نداشت
اگه میشه منو راهنمایی کنید
با درود
دوست گرامی ساعت lnb روی6 باشه گزینه جستجوی شبکه را هم فعال کنید خودش باید همه شبکه ها را سرچ کنه.
تنظیم روی11555 زیاد ملاک نیست چون این فرکانس خیلی قوی هست بقیه را تنظیم کنید مثلا11093

gashtel

کاربر
2010-09-23
4
3
36
سلام
من یک رسیور x50 دارم چند وقته که هروقت خاموشش میکنم وقتی روشن میشه میبینم که ریسیت کامل شده و به تنظیمات اولیه کارخانه برگشته
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید

iraj917

کاربر
2008-04-19
61
358
سلام
من یک رسیور x50 دارم چند وقته که هروقت خاموشش میکنم وقتی روشن میشه میبینم که ریسیت کامل شده و به تنظیمات اولیه کارخانه برگشته
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
سلام : اول بااخرين برنامه درسايت پروگرامش كنيد اگر باز هم اين كار تكرار شد بايد ايسي فلش بايك ايسي پرگرام شده تعويض شود ( نه ايسي خودش پرگرام شود:eek:ky:)

بالا