اگر با نرم افزار نشد باید جیتگ کنیبا سلام خدمت تمامي عزيزان من دستگاه استارست ايكس 5 رابه گلدن استارتبديل كردم نرم افزار گلدن استار رو دوباره به استارست 190 برگرداندم حالا نرم افزارش 190 دي سوپر مي باشد الان هر كاري ميكنم نمي تونم دستگاه رو به ايكس 5 دي بر گردوندم لطفا منوراهنمايي كنين.
در سایت موجود می باشد می توانی دانلود کنیپیچ قدیمی استارست 190چینی برایم بگذارید مرسی
سلام رسيور روي on ريست ميشه برنامه قبول ميكنه چند برنامه هم امتحان كردم درست نشد محبت كنيد راهنمائي كنيد ممنون ميشم اگر چه من تا به حال هر چه سوال روي اين سايت كردم كسي جواب نداده
سلام رسيور روي on ريست ميشه برنامه قبول ميكنه چند برنامه هم امتحان كردم درست نشد محبت كنيد راهنمائي كنيد ممنون ميشم اگر چه من تا به حال هر چه سوال روي اين سايت كردم كسي جواب نداده
با سلام دوستان 190dوقتی کی دیتا میریزم پلست باز میشه ولی بعد از رفتن برق باز نمیشه با توجه به این که کد پلست چند وقته که تغییر نمی کنه. دوستان راهنمایی کنید .. باتشکر
با سلام دستگاه من استارست 190 است خود به خود چهار خط روی پنل ظاهر شد برنامه ریختم دیگه بالا نیومد
ایا مشکل من نرم افزاریه یا سخت افزار
من میخواستم کانالهای ماهواره سایروس را با دستگاخ x60 باز کنم و از اخرین اپدیت استفاده کردم ولی نشد اگر کسی اطلاعاتی در این مورد دارد من را راهنمایی کند ممنون