تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

AKS2511

کاربر
2009-05-31
94
295
39
سلام من اونقدر از رسیور چیزی بارم نیست :دی
می خواستم شبکه های کارتی را بازکنم
مدل رسیور (star sat (sr-x190d ultra

-کابل com هم دارم :دی
دوست گرامی رسیورت را عوض کن ورسیور جدید بخر واز نرم افزارهای که دوستان در سایت قرار میدهند برای باز کردن کانالهای کارتی استفاده کن

kamii

کاربر
2008-08-28
170
307
سلام و عرض خسته نباشی به دوستان زحمت کش
میخواستم طریقه باز کردن شبکه سه رو روی رسیور استارست 190 سوپر رو توضیح دهید
راستش من خودم سامسونگ وایکس 95 دارم .
برای باز کردن رسیور یکی از دوستان خواستم
ببخشید مثل دوست قبلی لطفا نگید که برید یک رسیور جدید بخرید اگه راهی برای باز کردن ان هست لطفا راهنمایی کنید
بازم از همه زحماتتون تشکر میکنم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
سلام و عرض خسته نباشی به دوستان زحمت کش
میخواستم طریقه باز کردن شبکه سه رو روی رسیور استارست 190 سوپر رو توضیح دهید
راستش من خودم سامسونگ وایکس 95 دارم .
برای باز کردن رسیور یکی از دوستان خواستم
ببخشید مثل دوست قبلی لطفا نگید که برید یک رسیور جدید بخرید اگه راهی برای باز کردن ان هست لطفا راهنمایی کنید
بازم از همه زحماتتون تشکر میکنم
با درود
دوست گرامی نرم افزارهای اخری روی دستگاه باشد
روی کانال 3 رفته منورا زده بعد دکمه قرمز
یک سری ارقام ظاهر میشود
1111113311111133
وارد کرده ودر اخرتایید کنید با امکانات روی صفحه
کانال باز میشود:eek:k:

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
مشکل در استارست مدل 190d

با سلام و خسته نباشید
ماهواره استارست سیگنالها خیلی ضعیف گرفته می شود در موقع search کانال گرفته می شود ولی تصاویر با کیفیت بد و شطرنجی و نوار کیفیت دائم بین 30 و 40 کم و زیاد می شود و رنگی و سیاه و سفید می شود. لطفا" راهنمایی بفرمایید.:s13:

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و خسته نباشید
ماهواره استارست سیگنالها خیلی ضعیف گرفته می شود در موقع search کانال گرفته می شود ولی تصاویر با کیفیت بد و شطرنجی و نوار کیفیت دائم بین 30 و 40 کم و زیاد می شود و رنگی و سیاه و سفید می شود. لطفا" راهنمایی بفرمایید.:s13:
با درود
کاربرگرامی این چه رسم پرسش مطرح کردن هست؟
مدل دستگاه چی هست؟
یکمرتبه اینجوری شده؟
اپگرید کردیدخراب شد؟
ایا همسایه ها بارازیت دارند؟
ساعت اولیه صبح 7-8 تصویر سالمه؟:eek:k:

Ebrahim2008

کاربر
2008-06-23
64
123
مشکل در استارست مدل 190d

با سلام و تشکر
مدل دستگاه 190Dsuper می باشد دستگاه اپگرید نشده است و دیش هم تنظیم است بطوریکه با یک دستگاه دیگر خوب است لطفا" راهنمایی بفرمایید.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام و تشکر
مدل دستگاه 190Dsuper می باشد دستگاه اپگرید نشده است و دیش هم تنظیم است بطوریکه با یک دستگاه دیگر خوب است لطفا" راهنمایی بفرمایید.
با درود
دوست گرامی مشکل میتواند از خرابی پاور یا کهنه شدن تیونر وخرابی در ان باشد.
اگر به تعمیرات وارد هستید موارد را چک کنید اگر سررشته ندارید به تعمیرکار مراجعه کنید:eek:k:

farzadwin7

کاربر
2010-06-15
15
85
كمك در مورد اين مدل دستگاه

با سلام خدمت همه اساتيد :

من يه سوال دارم كه مي دونم براتون خسته كننده است خواهش مي كنم جواب بديد ...
بعد قانون را هم رعايت كنيد يعني يكي سوال مي پرسه همه جواب مي دند ....

__________________________________________________ ________________________

چند تا سوال دارم با شماره جواب بديد : (كامل تزين صورتي كه مي تونيد)

من يه ريسيور مدل x190 d super (كره اي) دارم كه فكر كنم آپديتش مال سال 2006 باشه ...

1- چه وسايلي نياز دارم براي آپديت و ......

2- چه نرم افزار هايي نياز دارم ؟؟* (خواهشم اينه كه برام بزاريد)

3- راهنمايي كنيد كه چجوري اينو آپديت كنم ..... *(من تازه كار تازه كارم هيچ اصطلاحي را بلد نيستم )

3- اين كد هايي كه مي زنند يا كي ديتا مي گند را بايد چجوري استفاده كرد ؟؟ (هيچ اطلاعاتي ندارم توضيح كامل)

4- اصطلاحاتي كه من نياز دارم را برام توضيح بديد .....

5- چند در صد احتمال داره دستگاه خراب بشه تو آپديت و ...... (يا راهي هست كه تضميني باشه خراب نشه ؟)

6- دانگ چيه ؟؟

خواهش مي كنم تايي براتون امكان داره آموزش را تصويري بزاريد ...... (البته ببخشيد ها من يه خورده تو دوران دايناسور ها هستم ها)

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام خدمت همه اساتيد :

من يه سوال دارم كه مي دونم براتون خسته كننده است خواهش مي كنم جواب بديد ...
بعد قانون را هم رعايت كنيد يعني يكي سوال مي پرسه همه جواب مي دند ....

__________________________________________________ ________________________

چند تا سوال دارم با شماره جواب بديد : (كامل تزين صورتي كه مي تونيد)

من يه ريسيور مدل x190 d super (كره اي) دارم كه فكر كنم آپديتش مال سال 2006 باشه ...

1- چه وسايلي نياز دارم براي آپديت و ......

2- چه نرم افزار هايي نياز دارم ؟؟* (خواهشم اينه كه برام بزاريد)

3- راهنمايي كنيد كه چجوري اينو آپديت كنم ..... *(من تازه كار تازه كارم هيچ اصطلاحي را بلد نيستم )

3- اين كد هايي كه مي زنند يا كي ديتا مي گند را بايد چجوري استفاده كرد ؟؟ (هيچ اطلاعاتي ندارم توضيح كامل)

4- اصطلاحاتي كه من نياز دارم را برام توضيح بديد .....

5- چند در صد احتمال داره دستگاه خراب بشه تو آپديت و ...... (يا راهي هست كه تضميني باشه خراب نشه ؟)

6- دانگ چيه ؟؟

خواهش مي كنم تايي براتون امكان داره آموزش را تصويري بزاريد ...... (البته ببخشيد ها من يه خورده تو دوران دايناسور ها هستم ها)
با درود دوست گرامي
دستگاه شما ارزش اپگريدكردن نداره چون هيچ كانالي را باز نخواهدكردوبا دانگل هم قابل استفاده نيست
خيلي به خودتون زحمت داديد اين همه سوال بپرسيد ولي متاسفانه اين دستگاه همان سال2006 تا2008 كاربرد وپشتيباني داشت.
الان هم اگر اخرين نرم افزار 4.2.2008
كه در بخش موجوداست بريزيد فقط شبكه 3 هنگام فوتبال كدميشود را ميتوانيدداشته باشيد
اگر بدنبال كانال باز كردن يا استفاده از شيرينگ دانگل هستيد در اسرع وقت رسيور خودتان را تعويض كنيد
البته سابقه هم داره كه بخاطر نرم افزار كدشبكه 3 دستگاه قديمي اپگريد شده وفلش پرونده است يك خرج هم روي دست صاحبش گذاشته:busted_red:

amppuya

کاربر
2006-10-21
69
87
مديريت محترم با سلام
بذل محبت كنيد آخرين پچ رسيور ايكس 230 يو اس پي دار را كه كانالهاي پكيج بيس تيوي را باز كنه را بگزاريد
متشكرم ...

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
مديريت محترم با سلام
بذل محبت كنيد آخرين پچ رسيور ايكس 230 يو اس پي دار را كه كانالهاي پكيج بيس تيوي را باز كنه را بگزاريد
متشكرم ...
با درود
دوست گرامی اگر منظور شماsr-x230 usb
استارست هست که میتوانید از پچ 95 استارست استفاده کنید هر2یکی هستند ودر بخش موجوده:eek:k:

farzadwin7

کاربر
2010-06-15
15
85
تو را خدا قسم مي دم اينو جواب بديد و يا مديران عزيز اينو پاك نكنيد .......
من آموزش كد دهي x 190 d super را خوندم ولي هيچي نفهميدم خواهش مي كنم يكي بره بخونه با زبان ساده تر (تصويري بشه خيلي ممنون) به من توضيح بده ......
خواهش مي كنم .... (مطالب را كامل و با فاصله و تا جايي كه شد تصويري بزاريد)
هر كس بلده بگه چون واقعا نياز دارم منو ارجاء نديد جاي ديگه خواهش مي كنم .....

TiestoSat

کنترل سايت
2009-07-05
2,742
14,917
تو را خدا قسم مي دم اينو جواب بديد و يا مديران عزيز اينو پاك نكنيد .......
من آموزش كد دهي x 190 d super را خوندم ولي هيچي نفهميدم خواهش مي كنم يكي بره بخونه با زبان ساده تر (تصويري بشه خيلي ممنون) به من توضيح بده ......
خواهش مي كنم .... (مطالب را كامل و با فاصله و تا جايي كه شد تصويري بزاريد)
هر كس بلده بگه چون واقعا نياز دارم منو ارجاء نديد جاي ديگه خواهش مي كنم .....

دوست عزيز بارها شما اين سوال رو هرجا که رسيديد پرسيديد و جواب هم گرفتيد. اين رسيور خيلي قديمي هست از سال 2008 تا کنون ساپورت نميشود حتي اگر موفق به کد دهي دستي به اين رسيور هم شويد کانالي باز نخواهد کرد برنامه اي هم که براي آن در کار نيست بهتر هست اگر ميتونيد يک رسيور جديد تهيه کنيد اينقدر روي اين دستگاه حساس نباشيد چون هيچ قابليتي ندارد . حتي قابليت اتصال به دانگل هم ندارد.

اينبار هم من پرسش شما رو انتقال دادم به اين قسمت ولي دوست عزيز لطفا ديگه اين سوال رو تکرار نکنيد اگر هم مجدد در هر ضمينه اي سوالي داشتيد فقط در تاپيک هاي پرسش و پاسخ .

آخرین ویرایش:

mani_f_n

کاربر
2010-01-03
7
2
با سلام به دوستان
نمی دونم جای این سوال اینجا هست یا نه ولی اگه کسی مدونه لطفا کمک کنه.
من جهت هاتبرد را گرفتم ولی بعضی از فرکانسها نوسان دارن، کس میدونه علت چی می تونه باشه؟
با تشکر

a1q1z1

کاربر
2009-10-26
18
9
34
سلام رسیور من x95 usb هست ولی با سافتکم کانالهای مربوطه باز نمیشن در ضمن من یه دانگل y4 gold هم دارم میشه بدلیل دانگل باشه لطفا راهنمایی کنین

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام به دوستان
نمی دونم جای این سوال اینجا هست یا نه ولی اگه کسی مدونه لطفا کمک کنه.
من جهت هاتبرد را گرفتم ولی بعضی از فرکانسها نوسان دارن، کس میدونه علت چی می تونه باشه؟
با تشکر
با درود
اینمورد بخاطر امواج مزاحم یا بارازیت هست که اینروزها شاید80% ساختمانها یا محله ها درگیر هستند
سلام رسیور من x95 usb هست ولی با سافتکم کانالهای مربوطه باز نمیشن در ضمن من یه دانگل y4 gold هم دارم میشه بدلیل دانگل باشه لطفا راهنمایی کنین
دستگاه شما با ورژن آخر نرم افزار 1.7.2010 فرکانس های 11681و12692هاتبرد را باز میکند وسافتکم کانال بخصوصی برای مدت طولانی باز نمیکند شاید برای چند ساعت از زمان انتشار اعتبار بیشتر نداشته باشد:eek:k:

mhp370

کاربر
2008-01-30
1
0
سلام
من می خواستم بدونم
کانال اکشن روی x50 باز میشه یا خیراگه باز میشه با چه ورژنی؟
با تشکر

babak-sham

کاربر
2009-10-02
2
0
با عرض سلام و خسته نباشيد ل طريقه بك آپ گرفتن از كانالهاي رسيور استارسx30 را ميخواستم بدونم اگر جاي مطرح كردن اين سوال در اين تاپيك نيست لطفا آدس تاپيكي كه بايد اين سوال را مطرح كنم بدهيد چون هر چي گشتم پيدا نكرد.
متشكرم

بالا