میشه بیشتر توضیح بدین چی کار کنم؟ من بسیار مبتدی هستمبا لودر ورايانه همان نرم افزار را منتقل كنيد بايد درست بشود
دستگاه شمامدت زيادي نرم افزار نخورده بوده است با فلش آپگريد كرديد بهم ريختهk:
میشه بیشتر توضیح بدین چی کار کنم؟ من بسیار مبتدی هستمبا لودر ورايانه همان نرم افزار را منتقل كنيد بايد درست بشود
دستگاه شمامدت زيادي نرم افزار نخورده بوده است با فلش آپگريد كرديد بهم ريختهk:
باسلام خدمت دوست عزیز سرفیشهای پشت ریسیور وسر النبی راچک کن صددر صد افشونهای کنار سم به مغزی وسط سیم اتصالی کرده اونهارا درست کن ودستگاه را بااخرین برنامه ابدیتیش کن مشکلت رفع میشه باسپاس؟؟ در حد تجربه!با سلام من به یه مشکلی برخوردم 190 سوپر استارست پیغام ال ان بی یک میده و زود خاموش میکنه کمک کنید در مورد این مشکل :dast:
با سلام.
من تخصصی از ماهواره ندارم.
فقط چند سوال و درخواست داشتم که ممنون میشم دوستان پاسخ کامل بدند:
- آپگرید کردن رسیور چه تاثیری و مزیتی داره؟
- جدیدترین آپگرید رسیور استارست مدل x50cu usb رو لطف کنید و برام در همین تاپیک قرار داده و نحوه آپگرید کردن رو هم توضیح بدید.
- 1 ماه پیش که نصاب اومد و ماهواره ما رو تنظیم کرد یک سری کد زد که میشد همه فوتبال های خارجی (لیگ قهرمانان، جام جهانی و...) رو دید، اما قبلا به محض اینکه فوتبال شروع میشود کانال 3 که فوتبال رو میذاشت قطع میشد. این کد رو کجا باید زد و کدش چی هست؟ (الان دیگه فوتبال ها نشون داده نمیشن)
- آیا راهی داره در ماهواره یوتل ست ************** ها کم یا قطع بشن؟
با تشکر و سپاس فراوان از تمامی دوستان
با سلام.
من تخصصی از ماهواره ندارم.
فقط چند سوال و درخواست داشتم که ممنون میشم دوستان پاسخ کامل بدند:
- آپگرید کردن رسیور چه تاثیری و مزیتی داره؟
- جدیدترین آپگرید رسیور استارست مدل x50cu usb رو لطف کنید و برام در همین تاپیک قرار داده و نحوه آپگرید کردن رو هم توضیح بدید.
- 1 ماه پیش که نصاب اومد و ماهواره ما رو تنظیم کرد یک سری کد زد که میشد همه فوتبال های خارجی (لیگ قهرمانان، جام جهانی و...) رو دید، اما قبلا به محض اینکه فوتبال شروع میشود کانال 3 که فوتبال رو میذاشت قطع میشد. این کد رو کجا باید زد و کدش چی هست؟ (الان دیگه فوتبال ها نشون داده نمیشن)
- آیا راهی داره در ماهواره یوتل ست ************** ها کم یا قطع بشن؟
با تشکر و سپاس فراوان از تمامی دوستان
x50 usb دارم
با همین پج های که تو سایت بود اپگریدش کردم
ولی ریست که شد روی صفحه ال ای دی ریسیور فقط 4 تا خط بالا پایین میکنه و فلش هم دیگه جواب نمیده. چی کار باید بکنم؟؟؟
راهی هست بدون اتصال به کامپیوتر حل بشه مشکلش؟
با سلام
رسیورx50 دارم . در طول یک هفته
۳ بار کانال ها پاک شده، البته اینو بگم تازه دیش موتور دار گذاشتم. ولی قبلا هم کانالا هر چند وقت یکبار پاک میشد.
علتش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.
با درود دوست گراميرسیور من هم همین مدله و چند وقت یه بار همه کانال ها پاک می شن و باید دوباره سرچ کنم راه حلی پیدا نکردم ممنون میشم اگه راهی پیدا کردی به ما هم بگی
بادرودسلام آقا كسي ميتونه در مورد ريسيور ايكس60 به من كمك كنه؟
براي باز كردن كانالها اولين كار چيه؟
باتشكر