تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

miladff

کاربر
2010-08-14
4
1
35
x50 usb دارم
با همین پج های که تو سایت بود اپگریدش کردم
ولی ریست که شد روی صفحه ال ای دی ریسیور فقط 4 تا خط بالا پایین میکنه و فلش هم دیگه جواب نمیده. چی کار باید بکنم؟؟؟
راهی هست بدون اتصال به کامپیوتر حل بشه مشکلش؟

ngn_tl

کاربر
2009-10-28
13
9
32
با سلام من به یه مشکلی برخوردم 190 سوپر استارست پیغام ال ان بی یک میده و زود خاموش میکنه کمک کنید در مورد این مشکل :dast:
باسلام خدمت دوست عزیز سرفیشهای پشت ریسیور وسر النبی راچک کن صددر صد افشونهای کنار سم به مغزی وسط سیم اتصالی کرده اونهارا درست کن ودستگاه را بااخرین برنامه ابدیتیش کن مشکلت رفع میشه باسپاس؟؟ در حد تجربه!

ngn_tl

کاربر
2009-10-28
13
9
32
باسلام ایا نرم افزاری برای ریسیور ex60usb وجودداره برای باز کردن کانالهای کارتی باسپاس

jojox50

کاربر
2010-08-15
1
0
34
::: آپگرید کردن رسیور x50cu usb

با سلام.
من تخصصی از ماهواره ندارم.
فقط چند سوال و درخواست داشتم که ممنون میشم دوستان پاسخ کامل بدند:
- آپگرید کردن رسیور چه تاثیری و مزیتی داره؟
- جدیدترین آپگرید رسیور استارست مدل x50cu usb رو لطف کنید و برام در همین تاپیک قرار داده و نحوه آپگرید کردن رو هم توضیح بدید.
- 1 ماه پیش که نصاب اومد و ماهواره ما رو تنظیم کرد یک سری کد زد که میشد همه فوتبال های خارجی (لیگ قهرمانان، جام جهانی و...) رو دید، اما قبلا به محض اینکه فوتبال شروع میشود کانال 3 که فوتبال رو میذاشت قطع میشد. این کد رو کجا باید زد و کدش چی هست؟ (الان دیگه فوتبال ها نشون داده نمیشن)
- آیا راهی داره در ماهواره یوتل ست ************** ها کم یا قطع بشن؟

با تشکر و سپاس فراوان از تمامی دوستان

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام.
- جدیدترین آپگرید رسیور استارست مدل x50cu usb رو لطف کنید و برام در همین تاپیک قرار داده و نحوه آپگرید کردن رو هم توضیح بدید.
- 1 ماه پیش که نصاب اومد و ماهواره ما رو تنظیم کرد یک سری کد زد که میشد همه فوتبال های خارجی (لیگ قهرمانان، جام جهانی و...) رو دید، اما قبلا به محض اینکه فوتبال شروع میشود کانال 3 که فوتبال رو میذاشت قطع میشد. این کد رو کجا باید زد و کدش چی هست؟ (الان دیگه فوتبال ها نشون داده نمیشن)

نکاتی در باره تصویر در تصویر PIP
بعد زدن دکمه pip تصویر کوچکی از کانال بعدی بر روی صحفه می آید حال باز زدن فقط یکبار دکمه f1 می توانید تصویر کوچک را جا به جا کنید واگر f1را دوبار بزنید مي توانيد اندازه تصویر کوچک را تغيير دهيد.حال اگر f1را 3بار بزنيد تصوير در تصوير به طور مساوي ميشود توجه داشته باشيد در اين حالت با زدن دکمه f1وبا دکمهاي ولوم اندازه تصوير در تصوير مساوي راتغيير دهيد.با دکمهf2مي توانيد کانالpipرا عوض کنيد.براي خروج ازf3استفاده کنيد.

با استفاده از دکمه f4 بدون داشتن فلش مموری می توانید حدود 12 الی 35 ثانیه از برنامه در حال پخش را ظبط کنید برای استپ از همان f4 استفاده شود.

طریقه نمایش عکس از usb /فلش را به دستگاه بزیند وبترتیب زیر عمل کنید
menu-system setting-list of usb /لیستی از فایلهای jpgنمایش داده میشود که بر روی یکی از آنها اوکی کنیدوبعد عکسها را مثل کانال عوض کنید.در ضمن میتوانید با دکمه قرمز عکسهای دلخواه را انتخاب ویا با دکمه آبی تمامی عکسها را انتخاب وبا زدن اوکی به حالت slide show در آورید.برای استپ از اوکی استفاده کنید.

آخرین ویرایش:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
با سلام.

آپگرید از طریق usb برای مدلهای x5-x50-x30 usb

سلام

آپگرید از طریق usb
پچ جدید را بر روی فلش بریزید توجه داشته باشید فقط پچ داخل فولدر نباشد.پس وصل فلش به دستگاه پیغامی ظاهر میشود که نام پچ در آن است که در عکس اول مشاهد می کنید بر روی آن اوکی را بزنید تا نوار شروع به پر کردن کند پس از اتمام پیامی ظاهر میشود برای ریست دستگاه اوکی را بزنید دستگاه خاموش و دوباره روشن می شود و به این ترتیب رسیور آپگرید میشود.

موفق باشید

Negar_76

کاربر
2010-08-08
2
0
مشکل در رسیورx50

با سلام
رسیورx50 دارم . در طول یک هفته
۳ بار کانال ها پاک شده، البته اینو بگم تازه دیش موتور دار گذاشتم. ولی قبلا هم کانالا هر چند وقت یکبار پاک میشد.
علتش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.

amppuya

کاربر
2006-10-21
69
87
با سلام خدمت مديريت محترم
عرضي داشتم
جسارتا هرچي گشتم برنامه و سافتكم جهت باز كردن كانالهاي پكيج بيس تيوي براي دو رسيور استارسات 230 پي وي آر و رسيوراستارسات 30سي يو پي وي آر را پيدا نكردم .
ميتونيد بذل محبت كنيد من را در اين خصوص راهنمايي كنيد ممنون ميشوم.
متشكرم

hamid_121

مدیر بازنشسته
2010-07-25
1,206
8,538
x50 usb دارم
با همین پج های که تو سایت بود اپگریدش کردم
ولی ریست که شد روی صفحه ال ای دی ریسیور فقط 4 تا خط بالا پایین میکنه و فلش هم دیگه جواب نمیده. چی کار باید بکنم؟؟؟
راهی هست بدون اتصال به کامپیوتر حل بشه مشکلش؟

متاسفانه اپدیتی که واسه رسیورهای استارست سری usbاومده
واسه همه همچین مشکلی رو ایجاد کرده
دوست عزیز شما از طریق کابل لیست کانال اماده
واسش بریزی مشکلت حل میشه
فقط دقت کن که دیگه به تنظیم کارخونه نزنی که باز اینجوری میشه
من چندین رسیور رو اینجوری درست کردم

majidhe

کاربر
2010-01-10
47
83
با سلام
رسیورx50 دارم . در طول یک هفته
۳ بار کانال ها پاک شده، البته اینو بگم تازه دیش موتور دار گذاشتم. ولی قبلا هم کانالا هر چند وقت یکبار پاک میشد.
علتش چیه؟ لطفا راهنماییم کنید.

رسیور من هم همین مدله و چند وقت یه بار همه کانال ها پاک می شن و باید دوباره سرچ کنم راه حلی پیدا نکردم ممنون میشم اگه راهی پیدا کردی به ما هم بگی

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
رسیور من هم همین مدله و چند وقت یه بار همه کانال ها پاک می شن و باید دوباره سرچ کنم راه حلی پیدا نکردم ممنون میشم اگه راهی پیدا کردی به ما هم بگی
با درود دوست گرامي
سعي كنيد به هيچ وجه دستگاه را ازكليد پاور پشت دستگاه خاموش نكنيد فقط كنترل براي خاموش كردن استفاده شود.
اگر بازهم كانال پاك شود فلش دستگاه اسيب ديده بايد تعويض بشود:eek:k:

OMID-FX

کاربر
2009-09-20
8
6
سلام دوستان

----------------

من یک رسیور استارست ایکس 5 دارم الان مدتی هست که وقتی دستگاه را روشن میکنم ریست فکتوری میشود

heidary

معاونت انجمن
2007-05-13
1,041
5,818
این عیب از نرم برنامه دستگاه میتواند باشد و یا تغذیه دستگاه شما خازنهای آن نشتی دارد که باید تعویض گردد

Negar_76

کاربر
2010-08-08
2
0
پاک شدن کانال ها در استارستx50

[/size][/color][/quote]
دستگاه رو با کنترل خاموش میکنم، فقط پوزیشنر رو شبها از پریز جدا میکنم.
فکر میکنید علتش این باشه؟

ali40

کاربر
2010-08-19
2
0
44
ريسيور x60

سلام آقا كسي ميتونه در مورد ريسيور ايكس60 به من كمك كنه؟
براي باز كردن كانالها اولين كار چيه؟
باتشكر

1184611

Banned
2010-08-19
2
0
مشکل x5d

در استارست x5چگونه یک ماهواره را در لیست sat پاک کنم که از لیست کلی ماهوارهها حذف نشود در منو در نصب پاک کردن کلا اسم ماهواره حذف شد مجبور شدم ریست فکتوری کنم لطفا توضیح دهید متشکرم
تذکرجدی:
برای یک پرسش نباید تاپیک باز کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

ali40

کاربر
2010-08-19
2
0
44
باتشكر

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
باتشكر
بادرود
دوست گرامی این دستگاه از ساپورت کارخانه خارج شده ومتاسفانه نرم افزار جدیدی ندارد واخرین نرم افزار خودش هم درست وحسابی با دانگل کار نمی کند.
این دستگاه برای باز کذدن کانالهای کارتی اصلا گزینه خوبی نیست:sadwalk:

shovan

کاربر
2010-08-16
4
0
39
سلام از دوستان کسی میدونه چطور وبا چه لودری سافتکم های روزانه رو به رسیور 190d super انتقال بدم

بالا