mohamad2006
کاربر
- 2010-04-11
- 1
- 0
- 39
سلام
من میخواستم بپرسم که چه جوری میشه به x60 سافتکم وارد کرد چه از طریق usb چه از طریق کابل
ممنون.
من میخواستم بپرسم که چه جوری میشه به x60 سافتکم وارد کرد چه از طریق usb چه از طریق کابل
ممنون.
با درودسلام.رسیور x60 دارم.به دانگل جواب نمیده.تو توضیحات گفتین.menu.system seting.tv set up اما این گزینه اخر که باید ان شه نداره.پروگرامشم اخرین ورزنیه که اومد.لطفا راهنماییم کنین
سلام.
من میخام کانال گیم وان را برای رسیور 190 super که به گلدن اینتر استار تبدیلش کردم باز کنم.
چطوری میشه بازش کرد؟
در ضمن الان 2 ساله پچی برا این مدل نیومده.
راهی نداره کانال های بسته شده رو باز کرد؟
با سلام
من رسیورsrx30 cu usbدارم نرم افزار برج3روبهش زدم رسیور آپدیت شد ولی usbرسیور من از کار افتاد و حتی گزینهupdate form usb نیز از گزینه رسیور من حذف کگردید لطفآ راهنمایی کنید.
سلامبا سلام خدمت دوستان
ببخشید اگر جای اشتباهی سوال می کنم .من می خواستم بدونم ایا در حال حاضر می شه کانال های مثل animux , x x را روی هاتبرد با رسیور x50 باز کرد؟ً!و برای این کار احتیاج به چه فایلی دارم ؟
ممنون میشم من را راهنمایی کنید.
با درودسلام من X50 usb دارم..ميخواستم بدونم چطوري با usb...سافتكم روش نصب ميشه...آيا اينطوريه كه سافتكم رو بدون هيچ پوشه اي رو فلش مموري ميريزيم بعدش به دستگاه ميزنيم و ok ميكنيم؟
سلام.دوستان من میخواستم بدونم که چطور میتونم کانالهایی که تو ریسیورم چیدم و سیو کنم مثل همین فایل کانالهای چیده شده که تو انجمن هست.ریسیورم x50 کابل اتصال به کامپیوترشم دارم.ممنون
مثل اينكه به زبان فارسي روان توضيح دادم كه فايل كد را بايد با لودر بريزيدسلام shahram عزيز از پاسخت...اگه X50 USB با لودر آپگريد ميشه پس پورت usb واسه چي داره....
جدا از اين من خودم پچ جديدشو كه مال 03/2010 با usb روش انتقال دادم...اگه ميشه بيشتر راهنمايي كنيد...ممنون
:busted_red:شما بهتره اينكار را نكنيد چون نرم افزاري براي دستگاه شما از 2.4.2008سلام
من یه استار ست 190 دی سوپر دارم آخرین آپگریدش واسه 2007 هستش.الان میخوام آپگریدش کنم
1.ساخت کابل رو میخوام
2.فایلش رو از کجا بیارم
3.چجوری باید انجام بدم
در ضمن : من تاحالا این کار رو انجام ندادم