درود
دوست عزیز اگه از سویچ استفاده میکنید
ال ان بی رو مستقیما به رسیور وصل کنید
با یه رسیور دیگه امتحان کنید
اگه مشکل داشت یا دیش تنظیم نیست یا ال ان بی مشکل داره
خیر
مشکل از سویچ نیست چون مستقیما هم این مشکل وجود داره
مشکل از ال ان بی نیست چون دو سوزنه هست و روی هر دو سوزن مشکلی وجود نداره ( با توجه به اینکه یکی از سوزن ها به کامپیوتر وصله و روی سیستم مشکلی وجود نداره بنابر این مشکل از سیگنال هم نیست
اگر اشتباه نکنم من گفتم که روی یک سری از کانال های خاص مشک وجود داره و همچنین سیگنا کم .و زیاد میشه در واقع میپره
نظری دارید ؟
دوباره
با عرض سلام ... آیا رسیور 190D super توانایی باز کردن کانالهای سایروس ( فرکانس 12111 ) را داره یا خیر ؟ ..... لطفآ اگه توانایی داره .... برنامه یا سافتکم یا کد دستی رو معرفی و اعلام بفرمایید .. با تشکر ...
درسته آخرين لينك اكسپاير شده چون در سايت آپ نشدهسلام.پچی که واسه x60 گذاشتین دانلود نمیشه یعنی اصلا به جایی وصل نمیشه.میشه لطف کنین یه پچ خوب که اذیت نکنه برامون بذارین.ممنون میشم
کسی جواب مارو نمیده؟ خواهشا یکی کمک کنه. متشکرمباسلام.جناب من یک ریسیورx50cu دستم رسیده که هر چند وقت یک بار خود به خود بعد از خاموش وروشن شدن کل کانالهاش پاک میشه.لطفا راهنمایی ام کنید ایرادش چیه.باسپاس از زحمات شما:dast:
با درودباسلام.جناب من یک ریسیورx50cu دستم رسیده که هر چند وقت یک بار خود به خود بعد از خاموش وروشن شدن کل کانالهاش پاک میشه.لطفا راهنمایی ام کنید ایرادش چیه.باسپاس از زحمات شما:dast:
شهرام عزیز دست گلت درد نکنه:s13:با درود
دوست گرامی ذخیره سازی کانال برروی فلش انجام میشود واگر دستگاه شما بعد از خاموش کردن ودوباره روشن شدن کانالها را از دست میدهد فلش رسیور خراب شده وباید با یک فلش سالم تعویض کنید.k:
سیمی که از دیش اومده اتصالی دارهباسلام از دوستان من يك دستگاه 220دارم روشن ميكنم مياد بالا بعد روي تصوير مياد بعد دوره ريست ميشه وپشت سر هم تكرار ميشه ممنون ميشم كمك كنيد مال چي ميتون باشه تيونرم داوردم درست نشد:in_love::in_love::in_love:
یکبار از یک نرم افزار قدیمی استفاده کنیدوصل نيست سيم ماهواره
باسلام از دوستان من يك دستگاه 220دارم روشن ميكنم مياد بالا بعد روي تصوير مياد بعد دوره ريست ميشه وپشت سر هم تكرار ميشه ممنون ميشم كمك كنيد مال چي ميتون باشه تيونرم داوردم درست نشد:in_love::in_love::in_love:
سیمی که از دیش اومده اتصالی داره
شما سیم رو از پشت رسیور جدا کنید وببینید درست میشه
با درودوصل نيست سيم ماهواره