تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیرتعمیراتی استارست 190,x60,x5,x3,x50,220,3300 در این تاپیک مطرح شود

as2005

کاربر
2009-04-28
10
13
54
با عرض سلام ... آیا رسیور 190D super توانایی باز کردن کانالهای سایروس ( فرکانس 12111 ) را داره یا خیر ؟ ..... لطفآ اگه توانایی داره .... برنامه یا سافتکم یا کد دستی رو معرفی و اعلام بفرمایید .. با تشکر ...

wanener

کاربر
2010-11-22
3
4
درود
دوست عزیز اگه از سویچ استفاده میکنید
ال ان بی رو مستقیما به رسیور وصل کنید
با یه رسیور دیگه امتحان کنید
اگه مشکل داشت یا دیش تنظیم نیست یا ال ان بی مشکل داره

خیر

مشکل از سویچ نیست چون مستقیما هم این مشکل وجود داره
مشکل از ال ان بی نیست چون دو سوزنه هست و روی هر دو سوزن مشکلی وجود نداره ( با توجه به اینکه یکی از سوزن ها به کامپیوتر وصله و روی سیستم مشکلی وجود نداره بنابر این مشکل از سیگنال هم نیست

اگر اشتباه نکنم من گفتم که روی یک سری از کانال های خاص مشک وجود داره و همچنین سیگنا کم .و زیاد میشه در واقع میپره

نظری دارید ؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
خیر

مشکل از سویچ نیست چون مستقیما هم این مشکل وجود داره
مشکل از ال ان بی نیست چون دو سوزنه هست و روی هر دو سوزن مشکلی وجود نداره ( با توجه به اینکه یکی از سوزن ها به کامپیوتر وصله و روی سیستم مشکلی وجود نداره بنابر این مشکل از سیگنال هم نیست

اگر اشتباه نکنم من گفتم که روی یک سری از کانال های خاص مشک وجود داره و همچنین سیگنا کم .و زیاد میشه در واقع میپره

نظری دارید ؟

دوست گرامی این که خیلی واضحه مشکل از ال ان بی است . ال ان بی قدرت در یافت و خروج کل سیگنال دریافتی رو. نداره و این امر هم باعث این میشه که سیگنال های با فرکانس ضعیف بعد از کمی مکث و یا همان لحظه اول با افت مواجه شوند . از مارک مرغوب استفاده کنید تا چنین مشکلی پیش نیاد .

آخرین ویرایش:

as2005

کاربر
2009-04-28
10
13
54

دوباره

با عرض سلام ... آیا رسیور 190D super توانایی باز کردن کانالهای سایروس ( فرکانس 12111 ) را داره یا خیر ؟ ..... لطفآ اگه توانایی داره .... برنامه یا سافتکم یا کد دستی رو معرفی و اعلام بفرمایید .. با تشکر ...

mohsen_r

کاربر
2009-04-13
1
1
مشکل در رسیور استارست مدل x30

دوست عزیز پایین تیونر ترانزیستر سه پایه به شماره lm317را تعویز کن درست می شود

pouyaplanet

کاربر
2010-08-08
176
473
44
سلام.پچی که واسه x60 گذاشتین دانلود نمیشه یعنی اصلا به جایی وصل نمیشه.میشه لطف کنین یه پچ خوب که اذیت نکنه برامون بذارین.ممنون میشم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام

دوباره

سلام.پچی که واسه x60 گذاشتین دانلود نمیشه یعنی اصلا به جایی وصل نمیشه.میشه لطف کنین یه پچ خوب که اذیت نکنه برامون بذارین.ممنون میشم
درسته آخرين لينك اكسپاير شده چون در سايت آپ نشده

نرم افزارهاي کارخانه اي استارست Starsat 190-30CU-X3-C5-C50-C55-X60

MAMOTI

کاربر
2010-10-09
26
92
46
باسلام.جناب من یک ریسیورx50cu دستم رسیده که هر چند وقت یک بار خود به خود بعد از خاموش وروشن شدن کل کانالهاش پاک میشه.لطفا راهنمایی ام کنید ایرادش چیه.باسپاس از زحمات شما:dast:

MAMOTI

کاربر
2010-10-09
26
92
46
کمک کنید!

باسلام.جناب من یک ریسیورx50cu دستم رسیده که هر چند وقت یک بار خود به خود بعد از خاموش وروشن شدن کل کانالهاش پاک میشه.لطفا راهنمایی ام کنید ایرادش چیه.باسپاس از زحمات شما:dast:
کسی جواب مارو نمیده؟ خواهشا یکی کمک کنه. متشکرم

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با درود
دوست گرامی ذخیره سازی کانال برروی فلش انجام میشود واگر دستگاه شما بعد از خاموش کردن ودوباره روشن شدن کانالها را از دست میدهد فلش رسیور خراب شده وباید با یک فلش سالم تعویض کنید.:eek:k:

MAMOTI

کاربر
2010-10-09
26
92
46
با درود
دوست گرامی ذخیره سازی کانال برروی فلش انجام میشود واگر دستگاه شما بعد از خاموش کردن ودوباره روشن شدن کانالها را از دست میدهد فلش رسیور خراب شده وباید با یک فلش سالم تعویض کنید.:eek:k:
شهرام عزیز دست گلت درد نکنه:s13:

mohamad 100

Banned
2010-12-11
58
77
باسلام از دوستان من يك دستگاه 220دارم روشن ميكنم مياد بالا بعد روي تصوير مياد بعد دوره ريست ميشه وپشت سر هم تكرار ميشه ممنون ميشم كمك كنيد مال چي ميتون باشه تيونرم داوردم درست نشد:in_love::in_love::in_love:

radfard

کاربر
2007-07-09
75
141
باسلام از دوستان من يك دستگاه 220دارم روشن ميكنم مياد بالا بعد روي تصوير مياد بعد دوره ريست ميشه وپشت سر هم تكرار ميشه ممنون ميشم كمك كنيد مال چي ميتون باشه تيونرم داوردم درست نشد:in_love::in_love::in_love:
سیمی که از دیش اومده اتصالی داره
شما سیم رو از پشت رسیور جدا کنید وببینید درست میشه

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935

سیمی که از دیش اومده اتصالی داره
شما سیم رو از پشت رسیور جدا کنید وببینید درست میشه

وصل نيست سيم ماهواره
با درود
اگر با آپگريد مشكل شكا برطرف نشد دستگاه ايراد سخت افزاري داره وبحث تعميرات به اين تاپيك مربوط نميشود بهتره به تعميركارمراجعه كنيد.
موارد تعميرات وسخت افزاري فقط در بخش هاي تخصصي سايت مخصوص كاربران ويژه ميباشد

ALI.RISIVER

کنترل و ناظر ارشد کل سایت
2006-10-03
2,649
21,150
نرم افزارهای سری 190 استارست که دارای پردازنده از نوع nec می باشند با دانگلها هیچ مدل سازگاری ندارند قبلا این مشکل به دفعات به برنامه نویسان شرکت استارست اطلاع دادیم که اعلام شد به دلیل عدم ساپورت پردازنده از پروتکل twin و حتی برای x60 هم که دارای همین نوع پردازنده نرم افزار برای ساپورت دانگل ارسال شد که کارایی لازم را ندارد پیشنهاد می کنم رسیور دیگری تهیه کنید

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
تاپيك بي خود بازنكنيد

از زماني كه دانگل توي بازار امده مدت زيادي ميگذرد وبارها توضيح داده شده سياست شركتها فروش محصولاتشان هست وكنار زدن توليدات قديمي
باز شما بي توجه تاپيك باز ميكنيد براي پرسش تكراري!
به احترام علي اقا كه پاسخ دادند اخطار نميگيريد والا بخاطر عدم توجه اخطار كاربري دريافت ميكرديد.

بالا