سلام منx50cu را با لب تاب آپگرید کنم ولی بعد از اتصال هیچ اتفاقی نیفتاد و چون من بعدش مجبور شدم رسیور رو خاموش کنم بعد از روشن کردن دیگه هیچی نمیاد و فقط یه صفحه سیاه میبینم.کسی میتونه به من کمک کنه که حالا باید چکار کنم؟
می توان وصل کرد در صورتی که ال ام بی دو سوزنه اشته باشیsalam
باتشكر از زحمات شما سوال من اينه كه ميشه دو دستگاه رسيور استارست 550d وx60 به يك ديش وصل كرد.
ریسیور را یم بار دیگر اپگرید کنسلام منx50cu را با لب تاب آپگرید کنم ولی بعد از اتصال هیچ اتفاقی نیفتاد و چون من بعدش مجبور شدم رسیور رو خاموش کنم بعد از روشن کردن دیگه هیچی نمیاد و فقط یه صفحه سیاه میبینم.کسی میتونه به من کمک کنه که حالا باید چکار کنم؟
فایل بوت رو بزن سپس با یک پیچ قدیمی اپگرید کن
با سلام و احترام : من استار ست 190 دی سوپر دارم که مشخصات نرم افزاری آن بشرح زیر است :
Main version:1/76g9c5m1s3[r5536] boot version:1/42
data version:26 last update: 4/6/2007
لطفا چون من مبتدی هستم با جزئیات دقیق مرا راهنمایی کنید که:
1- اگر قابل آپگرید هست چگونه آنرا آپگرید کنم و اگر قابلیت آپگرید ندارد چه راهی را پیشنهاد میکنید؟
2- اگر ممکن است جدیدترین نرم افزارهای لازم برای اینکار را نیز بگذارید.
3- لطفا بگویید که آیا میتوان از طریق کامپیوتر کانالها را ویرایش کرد؟
با سلام ببخشید من قبلا یک سئوال پرسیده بودم کامل نبود من یک رسیور دارم فقط فرکانس شبکه های استانی رو می گیره چون دو تا دیش دارم و هاتبرد رو اصلا نمیگیره حتی مستقیم هم دیش هاتبرد رو به رسیور وصل کردم نمیگیره دیش هاتبرد صد در صد تنظیمه چون با دستگاه دیگری امتحان کردم لطفا راهنمائی کنید کدام قطعه میتونه خراب باشه
در غیر اینصوت دستگاه شما باید حتما ای سی فلش تعویض شودمنظورتون اینه که فایل بوت رو با قسمت boot only روی دستگاه بریزم و بهدش یه پچ قدیمی...؟!
اگه اینجوریه این کار رو کردم ولی نشد، یعنی اصلا فایل بوت رو نگرفت!!!
دوستان دستگاه sr-x50cu موجود میباشد که به اشتباه نرم افزار دستگاه دیگه ای با منو عمودی به تاریخ 14.5.2007 خورده که گزینه تحت عنوان مبدلهای مشترک {خشاب}به اون اضافه شده حالا مربوط به کدوم دستگاه استارست هست نمیدونم.لذا در حال حاضر هیچ نرم افزاری چه پچ یا بوت و غیره رو دستگاه قبول نمیکنه و مشکل اساسی اون دیر اومدن تصویر کانالها بعد چند دقیقه هست.لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید