yousef_a25
عضو فعال
- 2006-11-26
- 158
- 1,315
دوستان من هم همین مشکل رو دارم تمام کارهایی که گفتید انجام دادم ولی گزینه توین پروتوکل رو نیافتم وقتی دکمه منو سپس قطع صدا و سپس 999 میزنم دو گزینه میاد و خبری از توین نیست ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
اپگرید کردم ولی کانالهای سایروس باز نمیشه ایا سافتکمی چیزی نداره این 97 مگا؟
سلام خدمت دوستان
ببخشید علت نشناختن سوییچ در دستگاه x97 mega چیست ولی دیشگردان رو قبول میکنه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
باسلام لطفا نهوه حذف ماهواره در 99 استپپusb megaتوضيح دهيد ممنون
سلام من یه دستگاه اکبند 97 مگا خریدمه اما مشکل سیگنال داره به نظر شما مشکلش سخت افزاریه یا نرم افزاری ممنون میشم کمکم کنید
مرسی دوست عزیز یه 230مگا هم اکبنده بود بازش کردم نیم ساعت کار میکنه بعد خاموش میشه بعد گیر میکنه روی بوت چراغ سبز روشن میمونه از چیه اینم نرم افزاریه ممنونم
سلام .تو رو خدا یکی جواب من رو بده.عجله دارم خیلی متشکرم:dast:با سلام.
نمیدونم چرا تو این بخش هیچ کس درباره استارست x99mega بحثی رو به میون نیوورده.تو هیچ سایتی هم نتونستم اطلاعات خوبی ازش بدست بیارم.حالا یه زحمت واسه دوستان دارم.اگه میتونید طریقه باز کردن منوی کد دهی دستی در این رسیور رو برام توضیح بدید.هرجوری امتحان کردم منوش نیومد.لطفا زودی کمکم کنید.خیلی متشکرم:sadwalk:
با سلامسلام .تو رو خدا یکی جواب من رو بده.عجله دارم خیلی متشکرم:dast:
با سلام
menu -->system setup --> manual key
سلام دوست عزیز کنترل کردم.متاسفانه مسیری رو که گفتید مربوط به رسیورx97هستش.لطفا کسی اگه میتونه منو راهنمایی بفرمایه.خیلی متشکرمسلام و تشکر فراوان از شما دوست عزیز که محبت کردید جوابم رو دادید.ولی یه سوال دیگه داشتم.آیا شما مطمئن هستید که این مسیر مربوط به منوی کددهی دستی رسیور بنده هست؟رسیورم استارستx99 mega هست.آخه تا اونجا که یاد دارم همچین گزینه ای در صفحهsystem setupوجود نداشته.البته حالا چک میکنم.ولی بعید میدونم باشه.احتمال میدم شما دقیقا متوجه مدل رسیورم نشدید.این جدید ترین مدل استارست هست.باز هم متشکرمky:
سلام دوست منسلام دوست عزیز کنترل کردم.متاسفانه مسیری رو که گفتید مربوط به رسیورx97هستش.لطفا کسی اگه میتونه منو راهنمایی بفرمایه.خیلی متشکرم
با سلامباسلام ودرود: ازدوستان ومدیران محترم تقاضا دارم یک سافتکم برای باز شدن کانالهای سایروس د ر این بخش برایم بگذارند که بدجوری گیرم.باسپاس فراوان:sadwalk::sadwalk::sadwalk: مدل ریسیور:x99usb mega
شما اخرین نرم افزار رو بریز همه چی حل میشه ودیگه نیازی به سافتکم هم نیستباسلام ودرود: ازدوستان ومدیران محترم تقاضا دارم یک سافتکم برای باز شدن کانالهای سایروس د ر این بخش برایم بگذارند که بدجوری گیرم.باسپاس فراوان:sadwalk::sadwalk::sadwalk: مدل ریسیور:x99usb mega