MAMOTI
کاربر
- 2010-10-09
- 26
- 92
- 46
دوست عزیز سلام باتشکر از راهنمایی شما!من قبلا جدیدترین نرم افزار رو از همین بخش گرفتم وریختم تو دستگاه ولی کانالهای سایروس باز نشد :dast:شما اخرین نرم افزار رو بریز همه چی حل میشه ودیگه نیازی به سافتکم هم نیست
دوست عزیز سلام باتشکر از راهنمایی شما!من قبلا جدیدترین نرم افزار رو از همین بخش گرفتم وریختم تو دستگاه ولی کانالهای سایروس باز نشد :dast:شما اخرین نرم افزار رو بریز همه چی حل میشه ودیگه نیازی به سافتکم هم نیست
قربون دهنت برم من.من هم دقیقا همین کارها رو کردم.ولی نه کانالهای سایروس باز شدن.نه منوی کد دهی داخل لیست منوییم در قسمت سیستم ستاپ اضافه شد.رمز دستیش هم بلد نیستم.لطفا راهنمایی بفرمایید.:051:دوست عزیز سلام باتشکر از راهنمایی شما!من قبلا جدیدترین نرم افزار رو از همین بخش گرفتم وریختم تو دستگاه ولی کانالهای سایروس باز نشد :dast:
با درودباسلام
ما هر جا این سوال رو میزاریم مدیران پاک میکنند قبلش ببخشید که این تایپک رو اینجا زدم میدونم بر خلافه مقرراته .
یکی نیست کمی کمک کنه گیر کردیم موندیم به خدا
حدود ده تا ایکس97 یو اس بی شش تاش خرابه که چهار تاش سری مگا است و اکبند ایجوریند!!!!!!! کنترل هنگ میکنه یکیش هم هنگ میکنه و هم بعضی مواقع سیگنال نداره! مشتریها پس اوردند و کلافه شدیم!!!
چند تا برنامه مختلف با کابل و یو اس بی زدم ریست کردم نشده.
دوستان راهی برام نمونده باید ایسی رو پروگرام کنم شاید درست بشه که زیاد هزینه داره!
راه دیگه ای است؟؟؟؟؟
دوستاني كه از 99 مگا با برنامه جديد استفاده ميكنند آيا مشكل هنگ و صفحه سبز را دارند؟؟؟؟
ضمنن دوستان موفق به استفاده از دانگل شدند:IRSATa30:
من با نرم افزار جدید نه مشکل هنگ دارم نه مشکل صفحه سبزدوستاني كه از 99 مگا با برنامه جديد استفاده ميكنند آيا مشكل هنگ و صفحه سبز را دارند؟؟؟؟
ضمنن دوستان موفق به استفاده از دانگل شدند:irsata30:
سلام بر همگی دوستان.علالخصوص استاد آرش عزیز.
از دوستان خواهش دارم یک نفر طریقه وارد شدن به منوی کددهی استارست x99megaرو شرح بده.خیلی معطلش هستم.استاد آرش اگه شما هم اطلاعی دارید لطفا پاسخ بدید.خیلی متشکرمky:
با سلام
97مگا دارم فقط چراغ قرمز جلو روشن است. کارهایی که انجام دادم تست برد پاور که روی دستگاه دیگر هم تست کردم سالم است وتیونر نیز اب نخورده با این کارها مشکل حل نشده قسمت کارت خور ویو اس بی نیز جدا کردم مشکل باقی است لطفا راهنمایی کنید.
با درود
آقا آرش گل بنده کاری رو که شما در تاپیک قبلی گذاشتید رو به دوستان پیشنهاد نمیکنم . مدل آیسی فلشهای به کار رفته طبق توضیحات با هم فرق دارند برای مدل 97 gx 6107 , مدل 99 gx 6108 و جدای از اون منوی هر دو مدل بسیار با هم متفاوت هستند پس مطمئنا از نظر نرم افزاری متفاوت هستند .
دستگاه نیز فلش شد اما مشکل چراغ قرمز بودن حل نشد واگر نرم افزار ولودر خاصی دارد قرار دهید ممنونم
ب اتشکر با یک فایل دیگر هم فلش کردم باز روشن نشد واحتمال می دهم رعدو برق زده ومشکل سی پی یو داشته باشد با تشکر از راهنمایی همه دوستان ان را بسته وبه مشتری دادم.
سلام
بهترين ورژن نرم افزارايكس 97 مگا چيه؟
با تشكر