تاپیک پرسش وپاسخ ومشکلات غیر سخت افزاری سریmega استارست

mohkoh

کاربر
2010-07-09
16
105
44
سلام .تو رو خدا یکی جواب من رو بده.عجله دارم خیلی متشکرم:dast:
دوست عزيز تا اونجايي كه من ميدونم جعبه كدها و منوي كد دهي در هر دستگاه اي زماني باز ميشود كه دستگاه يك بار آپگريد شده باشد . متاسفانه من 99مگا ندارم ولي اين روش رو اجرا كن مربوط به 97 است ببين جواب ميده البته حتما بايد دستگاه در روش اول آپگريد شده باشه .
منو + نصب دستگاه يا manuall key + stb setting
يا اينكه روي يك كانال كه با كد باز ميشود مثلا در جهت هاتبرد روي كانال جام جمها فركانس 12437 رفته وكليد تركيبي info و 3 را براي باز شدن جعبه كدها بزنيد.

---------------------

روش دوم روي همان كانال رفته و كليدهاي info و صفر را بزنيد در صفحه ايي كه باز ميشه كليد سبز براي كدهاي 32 تايي و قرمز براي 16 تايي ميباشد .

در سري مگا بعد از روش اول عملا روش دوم نمايان ميشود يعني بعد از زدن كليدهاي تركيبي
ميتوان كد دهي دستي را با كليد قرمز انجام داد.
موفق باشيد

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام بر همگی دوستان.علالخصوص استاد آرش عزیز.
از دوستان خواهش دارم یک نفر طریقه وارد شدن به منوی کددهی استارست x99megaرو شرح بده.خیلی معطلش هستم.استاد آرش اگه شما هم اطلاعی دارید لطفا پاسخ بدید.خیلی متشکرم:eek:ky:

دوست عزيز تا اونجايي كه من ميدونم جعبه كدها و منوي كد دهي در هر دستگاه اي زماني باز ميشود كه دستگاه يك بار آپگريد شده باشد . متاسفانه من 99مگا ندارم ولي اين روش رو اجرا كن مربوط به 97 است ببين جواب ميده البته حتما بايد دستگاه در روش اول آپگريد شده باشه .
منو + نصب دستگاه يا manuall key + stb setting
يا اينكه روي يك كانال كه با كد باز ميشود مثلا در جهت هاتبرد روي كانال جام جمها فركانس 12437 رفته وكليد تركيبي info و 3 را براي باز شدن جعبه كدها بزنيد.

---------------------

روش دوم روي همان كانال رفته و كليدهاي info و صفر را بزنيد در صفحه ايي كه باز ميشه كليد سبز براي كدهاي 32 تايي و قرمز براي 16 تايي ميباشد .

در سري مگا بعد از روش اول عملا روش دوم نمايان ميشود يعني بعد از زدن كليدهاي تركيبي
ميتوان كد دهي دستي را با كليد قرمز انجام داد.
موفق باشيد

با سلام .

راحترین جدول منوی کد دستی در همه ریسیور ها مربوط به استارست 99 mega میباشد .

منو -->> تنظیمات -->> key .

میبینید که جدول کل کدها در اختیارتون میزاره و میتونید که با ابزاری که در پایین پنجره قرار داره کد ها رو دستکاری کنید .

البته قابل ذکر است که در هر یک ا نرم افزارهای جدید کدها نیز بروز میشوند شما بهتر است که آخرین نرم افزار را ازانجمن دانلود و تزریق کنید .

آخرین ویرایش:

mohamedreza

کاربر
2007-08-15
18
44
سلام عزیز معمولا اخرین ورژن جهت باگ پچهای قبلی می اید.

یکبار با آخرین پچ آپدیت کنید و سپس ریست فکتوری کنید.

ومنتظر پچ بعدی باشید ...

سایت مخصوص دستگاه شما .

http://www.starx-sat.com/farsy/index.html
سلام
من دستگاه رو با ورژن1.18اپديت كردم ولي مشكلي كه بوجود امد اينكه وقتي دكمه تله تكست رو ميزنم كنترل و پنل جلو هنگ ميكنه و بايد از كليد پشت دستگاه خاموش كنم تا درست بشه در حالي كه در ورژن 1.07 اوريجينال خود دستگاه اين مشكل وجود نداشت.
با تشكر

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با سلام .

راحترین جدول منوی کد دستی در همه ریسیور ها مربوط به استارست 99 mega میباشد .

منو -->> تنظیمات -->> key .

میبینید که جدول کل کدها در اختیارتون میزاره و میتونید که با ابزاری که در پایین پنجره قرار داره کد ها رو دستکاری کنید .

البته قابل ذکر است که در هر یک ا نرم افزارهای جدید کدها نیز بروز میشوند شما بهتر است که آخرین نرم افزار را ازانجمن دانلود و تزریق کنید .
با عرض سلام وتشکر فراوان از کلیه اساتید زحمت کش سایت محبوبم وهمچنین جناب mohkohکه لطف کردن پاسخ سوالم رو دادند.ولی باید به عرض همگیتون برسونم که تمام این روشهایی که فرمودین رو امتحان کردم.ولی جوابگو نبودن.من این رسیور رو با ورژن1.16آپدیت کردم ولی خبری از باز شدن کانالهای سایروس نشد.منظورم کانال رمانتیکا هست.حتی منوی کددهی هم که با نام manual keyدر منوی اصلی رسیور هست. ظاهر نشد.انواع دکمه های info+...رو هم امتحان کردم.ولی اصلا همچین صفحه ای باز نمیشه.یه بار هم سافتکم x97megaرو بهش تزریق کردم که فایده ای نداشت.دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.این تنها مشکل من نیست.چند نفر هم شنیدم که به این درد مبتلا هستن.الان واسه رفیقم یه x97titaniumخریدم.اون هم منوی کددهی نداره.ولی تا حالا اقدامی براش نکردم.لطفا اگه راه دیگه ای برای این دو رسیور به ذهنتون میاد لطفا بیان کنید.باز هم متشکرم.:sadwalk:

hossein13

کاربر افتخاری
2010-04-21
550
2,153
با عرض سلام وتشکر فراوان از کلیه اساتید زحمت کش سایت محبوبم وهمچنین جناب mohkohکه لطف کردن پاسخ سوالم رو دادند.ولی باید به عرض همگیتون برسونم که تمام این روشهایی که فرمودین رو امتحان کردم.ولی جوابگو نبودن.من این رسیور رو با ورژن1.16آپدیت کردم ولی خبری از باز شدن کانالهای سایروس نشد.منظورم کانال رمانتیکا هست.حتی منوی کددهی هم که با نام manual keyدر منوی اصلی رسیور هست. ظاهر نشد.انواع دکمه های info+...رو هم امتحان کردم.ولی اصلا همچین صفحه ای باز نمیشه.یه بار هم سافتکم x97megaرو بهش تزریق کردم که فایده ای نداشت.دیگه واقعا نمیدونم باید چیکار کنم.این تنها مشکل من نیست.چند نفر هم شنیدم که به این درد مبتلا هستن.الان واسه رفیقم یه x97titaniumخریدم.اون هم منوی کددهی نداره.ولی تا حالا اقدامی براش نکردم.لطفا اگه راه دیگه ای برای این دو رسیور به ذهنتون میاد لطفا بیان کنید.باز هم متشکرم.:sadwalk:
سلام بر همگی.میبخشید.اگه کسی میتونه جوابم رو بده.بنظر من مسئله عجیبی هست.دیگه کمی کمی دارم به رسیور شک میکنم که اصلی باشه. لطفا یکی کمک کنه.خیلی ممنون:sadwalk:

toghrol2002

کنترل سایت
2007-06-25
4,297
20,917
سلام بر همگی.میبخشید.اگه کسی میتونه جوابم رو بده.بنظر من مسئله عجیبی هست.دیگه کمی کمی دارم به رسیور شک میکنم که اصلی باشه. لطفا یکی کمک کنه.خیلی ممنون:sadwalk:

سلام عزيز

دوست عزیز اگر براي شبكه 3 نياز شما هست . شما یکبار رسیور رو پرگرام کنید شبکه 3 باز میشود در غير اين صورت روي كانال 3 در حالي كه اطلاعات كانال پايين صفحه نمايش داده ميشه دكمه ي 0 رو بزن و كد زير رو وارد كن و در آخر ok كنيد

از سافكم زير استفاده كن .
1111113311111133

پیوست‌ها

آخرین ویرایش:

zimax45

کاربر
2008-06-18
88
367
سلام خدمت همه دوستان
من یک رسیور 99 mega دارم وقتی اپگرید میکنم بوت نمیشه حتما باید اونو یک بارفلش کنم تا بالا بیاد چند تا ورژن هم امتحان کردم همین جور بوده ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید که بگین مشکل از کجاست

radin_88

کاربر
2010-01-15
96
188
منم همين مشكل رو دارم . هيچ برنامه اي رو قبول نميكنه . با فلش ميشه ريخت ولي دستگاه بوت نميشه
sr-x99 usb mega

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44
سلام به همه دوستان گل

منم همين مشكل رو دارم . هيچ برنامه اي رو قبول نميكنه . با فلش ميشه ريخت ولي دستگاه بوت نميشه
sr-x99 usb mega

سلام خدمت همه دوستان
من یک رسیور 99 mega دارم وقتی اپگرید میکنم بوت نمیشه حتما باید اونو یک بارفلش کنم تا بالا بیاد چند تا ورژن هم امتحان کردم همین جور بوده ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید که بگین مشکل از کجاست
دوستان اين رسيور در 2 ورژن وارد ايران شده و يكيش خيلي مشكل داره مخصوصن مشكل هنگ
براي راحت شدن از مشكلات از فايل 97 مگا استفاده كنيد با usb
دستگاه به 97 مگا تبديل ميشود با همان منو
بعد تبديل دستگاه فقط با كنترل سري 97 كار ميكند كه با قيمت كمي در بازار موجود است

radin_88

کاربر
2010-01-15
96
188
دوستان اين رسيور در 2 ورژن وارد ايران شده و يكيش خيلي مشكل داره مخصوصن مشكل هنگ

براي راحت شدن از مشكلات از فايل 97 مگا استفاده كنيد با usb
دستگاه به 97 مگا تبديل ميشود با همان منو
بعد تبديل دستگاه فقط با كنترل سري 97 كار ميكند كه با قيمت كمي در بازار موجود است

سلام
از كجا بايد بفهميم كه ورژن دستگاه ما چيه

tajiran

کاربر
2011-03-31
6
15
سلام من یک رسیور x99usb mega خریداری کرده ام
بعضی از کانال ها برای من نمایش داده نمیشود ولی برای پسر عمویم که x98 دارد نمایش داده میشود؟
میخواستم با استفاده از فلش رسیور را ارتقا بدهم چکار باید بکنم؟

zirak salas

مدیر بازنشسته
2009-05-09
950
6,188
سلام من یک رسیور x99usb mega خریداری کرده ام
بعضی از کانال ها برای من نمایش داده نمیشود ولی برای پسر عمویم که x98 دارد نمایش داده میشود؟
میخواستم با استفاده از فلش رسیور را ارتقا بدهم چکار باید بکنم؟

دوست عزیز مثلا چه کانالهایی ، مدل 98 هیچ مزیتی نسبت به 97 مگا نداره تازه مدل شما بسیار بهتر است .
فلش رو به دستگاه وصل کنید همین که فلش رو شناسایی کرد دکمه آبی روی کنترل را فشار دهید روی فایل نرم مافزار ok را بزیند تا پیغام اجازه دریافت نرم افزار ظاهر شود .

tajiran

کاربر
2011-03-31
6
15
کسی نیست جواب من را بدهد؟
من دوست دارم در مورد رسیور و دیش اطلاعاتم را بالا ببرم مثلا Softcam چیه یا دانگل آیا مقاله ای یا تاپیکی در این سایت در مورد اینگونه مباحث هست؟

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
44

SaMaN IRSAT

کاربر
2011-03-23
11
9
درود ۳ تا رسیور 99 mega هستش که وقتی زبانش رو به فارسی تغییر میدی تا زمانی که رسیور روشن هستش مشکلی نداره اما به محض اینکه رسیور رو خاموش و دوباره روشن بکنی مجددا زبانش به انگلیسی تغییر میکنه میخاستم بدونم واسه اینکه همیشه زبانش فارسی بشه باید چیکار بکنم در ضمن موقع پخش فوتبال از شبکه ۳ کانال بسته میشه واسه رفع این مشکل باید چه کدی و چه جوری واسه همیشه باز میشه؟؟
ممنون

بالا