سلام بر همگی.میبخشید.اگه کسی میتونه جوابم رو بده.بنظر من مسئله عجیبی هست.دیگه کمی کمی دارم به رسیور شک میکنم که اصلی باشه. لطفا یکی کمک کنه.خیلی ممنون:sadwalk:
فكر كنم ورزن 1.64 ورزن اولي دستگاه است شما از ورزنهاي بالاتر استفاده كنيد مشكل حل ميشود
سلام بر همگی.میبخشید.اگه کسی میتونه جوابم رو بده.بنظر من مسئله عجیبی هست.دیگه کمی کمی دارم به رسیور شک میکنم که اصلی باشه. لطفا یکی کمک کنه.خیلی ممنون:sadwalk:
درود ۳ تا رسیور 99 mega هستش که وقتی زبانش رو به فارسی تغییر میدی تا زمانی که رسیور روشن هستش مشکلی نداره اما به محض اینکه رسیور رو خاموش و دوباره روشن بکنی مجددا زبانش به انگلیسی تغییر میکنه میخاستم بدونم واسه اینکه همیشه زبانش فارسی بشه باید چیکار بکنم در ضمن موقع پخش فوتبال از شبکه ۳ کانال بسته میشه واسه رفع این مشکل باید چه کدی و چه جوری واسه همیشه باز میشه؟؟
ممنون
جواب سوال رو نمیدید ؟ :s13:
سلامسلام خدمت دوستان
من آموزش آپگرید رسیور x99 usb mega رو میخوام تایپیکی تو سایت با این عنوان نبود میشه راهنماییم کنیدکه با usb و کامپیوتر چطوری میشه این کار رو انجام داد
درخواست لودر و پچ برای برطرف کردن بوت در 230mega برنامه اشتباه واریز کردم فقط روی بوت ایستاده
استارست 99مگا دارم برنامه رو اشتباهی دادم فقط چراغ قرمز روشن میشه باید چکار کنم
استارست 99مگا دارم برنامه رو اشتباهی دادم فقط چراغ قرمز روشن میشه باید چکار کنم
باسلام به تمامی دوستان محترم.
یه لطف کنید هر چه سریعتر پچ کارخونه ای استارستx99 megaرو برام بزارید.خیلی متشکرمk:
آموزش فلش کردن رسیور استارست مدلx95-x97 megaباسلام به تمامی دوستان محترم.
یه لطف کنید هر چه سریعتر پچ کارخونه ای استارستx99 megaرو برام بزارید.خیلی متشکرمk: