تاپیک پرسش وپاسخ وکلیه نکات درباره کارتهایdvb

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
vplug با قابليت

این بخش مدیر نداره مسئول نداره که کسی پاسخ گو نیست ؟؟؟
سلام
محتویات فایل رو در پوشه plugin که در پوشه اصلی برنامه پلیرتون هست کپی کنید
برنامه های پلیر منظورم پراگ دی وی بی یا مای تیاتر و یا دریم دی وی بی هست نه برنامه ای که در سیدی خود کارتتتون هست ..
در پراگ دی وی بی میتونید در همون پوشه اصلی برنامه کپیش کنید .. کار می کنه ..
دقت کنید در بین فایل ها softcam .key رو در پوشه اصلی برنامه کپی کنید .. بهتره ..
بهتره سافتکم رو همیشه به روز نگه دارید و هر چند وقت یکبار جدیدش رو دانلود کنید و جایگزین کنید .
حال اگر برنامه پلیر رو باز کنید و به منوی plugins برید پلاگین رو میبینید در منو و میتونید فعالش کنید و از برنامه های کانال های کارتی هک شده استفاده کنید

vplug با قابليت باز كردن bis بصورت اتو همراه سافت كم كامل

vplug.zip دانلود

mostafa1sj

کاربر
2009-08-09
3
0
با سلام.من درایور کارت ریسیورم را گم کردم .لطفا برای دانلودش کمکم کنید . کارتم sky star2است

mostafa1sj

کاربر
2009-08-09
3
0
گم کردن درایور sky star2

با سلام من درایور کارت ریسیورم را گم کردم .لطفا در صورت موجود برای تو سایت بزارید.
ممنون:in_love::sadwalk::sadwalk:

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
سلام.

من یه کارت دی وی بی skystart 2tv گرفتم حالا دیش و ال ان بی و کارت رو تنظیم کردم یعنی وصل کردم اما دی وی بی وی ویر هیچی نمیاره برای اینکه تنظیمات درست نرم افزار رو انجام بدم چیکار کنم کلا مشکل از کجاست

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
اگر وارد نيستيد براي بار اول از يك نصاب كمك بگيريد

سلام.

من یه کارت دی وی بی skystart 2tv گرفتم حالا دیش و ال ان بی و کارت رو تنظیم کردم یعنی وصل کردم اما دی وی بی وی ویر هیچی نمیاره برای اینکه تنظیمات درست نرم افزار رو انجام بدم چیکار کنم کلا مشکل از کجاست
1 نصب درايو كارت
2 نصب برنامه پلير مناسب مانند پروگ يا دي وي بي دريم براي دانلود در سايت موجود ميباشد !
3 استارت كارت و درايو در قسمت آبشن برنامه پلير انتخاب skystar2
تنظيمات دايسك سوييچ و انتخاب اسم ماهواره

4 نصب ديش و سيم
5 كانال يابي
اگر وارد نيستيد براي بار اول از يك نصاب كمك بگيريد
هزينه زيادي نيست و ارزششو داره

uu44oo

کاربر
2010-07-12
1
1
26
كمك فوري

سلام
من یک کارت اسکای استار 2 دارم که ناگهان از کار افتاد یعنی سیگنال میدهد ولی کانالی سرچ نمي كند
حتي در دانلود آفلاين هم هيچ فايلي دانلود نميكند
عیب آن مربوط به تنظيمات و ويندوز وديش وال ان بي نمی باشد زیرا با کارت مشابه امتحان کردم وجواب داده ولی با کارت من جواب نمی دهد
با تشكر

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
اگر با كارت ورژن مشابه جواب گرفتيد ايراد سخت افزاريه

سلام
اگر با كارت ورژن مشابه جواب گرفتيد ايراد سخت افزاريه
ولي اگر كارتها دو ورژن متفاوت هست ايراد از درايو و ويندوز ميباشد
براي اطمينان درايو جديد را نصب كنيد
معموان ايراد تيونر و يا 2 دايود و خازن در وسط حاشيه بيروني كارت ميباشد

sofi

کاربر
2009-03-12
7
6
با سلام
من دی وی بی دارم پکیج بیس رو که هک شده باز می کنم به جز xxl مشکل کجاست؟

abolfazl.rahime

کاربر
2010-07-09
28
28
33
ارش جان میشه بی خودی تشکر کردن رو بذاری کنار تشکر فقط مخصوص ماست که تو جواب می دی نه ما که میپرسیم

ddavod

Banned
2007-07-06
57
124
من میخوام سوییچ 8 تایی نصب کنم

دوستان من اسکایستار usb دارمو خوب بیشتر از 8 جهت دارم میخوام ببینم ایا راهی دارم که بتونم از سوییچر 8 تایی استفاده کنم چون من بیشتر از 4 جهت دارم

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
سلام به همه دوستان

دوستان من اسکایستار usb دارمو خوب بیشتر از 8 جهت دارم میخوام ببینم ایا راهی دارم که بتونم از سوییچر 8 تایی استفاده کنم چون من بیشتر از 4 جهت دارم

در برنامه پروگ دي وي بي و دي وي بي دريم
به راحتي ميتونيد از سوييچ 1-8 استفاده كنيد
در قسمت تنضيمات سوييچ

mehdif200

کاربر
2010-07-27
2
4
40
سلام
من یه کارت sky view2 دارم که هر کاری میکنم فقط پورت 1 سوییچ رو میشناسه پلیر هم dvb dream1.3 هستش در ضمن تنضیمات رو از قسمت diseq setting روی گزینه آخر تنظیم میکنم و برای ماهواره ها port رو تعریف میکنم که نمیشه و فقط port 1 رو میشناسه.

arash3400

کنترل
2009-03-26
9,700
37,570
45
dvb dream1.3

سلام
من یه کارت sky view2 دارم که هر کاری میکنم فقط پورت 1 سوییچ رو میشناسه پلیر هم dvb dream1.3 هستش در ضمن تنضیمات رو از قسمت diseq setting روی گزینه آخر تنظیم میکنم و برای ماهواره ها port رو تعریف میکنم که نمیشه و فقط port 1 رو میشناسه.
از dvb dream1.4استفاده كنيد
با يك سوييچ ديگر امتحان كنيد
.و در آخر ممكن است به دليل مرغوب نبودن سيم ..........

yousef_boy

Banned
2010-08-14
2
0
براي اولين بار در ايران سرويس اينترنتي دانلود فايلهاي مورد نياز شما بصورت آفلاين

براي اولين بار در ايران سرويس اينترنتي دانلود فايلهاي مورد نياز شما
بصورت آفلاين با اختيار و انتخاب خودتان

که براي اولين بار توسط تيم برنامه نويسي هوشمند ما ابداع گرديد Fastget روش جديد

روش کار بدليل شکل ميباشد که ابتدا شما بايد عضو سايت شويد - عضويت رايگان است
براي عضويت در سايت اينجـا کليک کنيد

پس از اينکه عضو سايت شديد به شما 50 مگابايت اعتبار هديه تعلق ميگيريد
که شما از اين اعتبار هديه ميتوانيد تستي انجام دهيد و با امکانات سايت آشنا شويد

در بخش درخواست دانلود شما ميتوانيد لينک فايلي که قصد دانلود کردن آن را در کادر مربوطه وارد کنيد
توجه داشته باشيد بايد لينک مستقيم به اين بخش بدهيد

به شما بازديده کننده محترم اعلام ميکنيم در اين روش هزينه فايلهاي دانلودي شما بسيار پايين ميباشد
و ديگر نيازي نيست شما اکانت خريداري کنيد
شما براي هر گيگابايت فقط 2800 تومان پرداخت ميکنيد
روش خريد اعتبار نيز بصورت آنلاين در نظر گرفته شده است و شما ميتوانيد با خريد آنلاين متصل
به سيستم شتاب بصورت خيلي سريع و آني اقدام به افزايش اعتبار خود کنيد

پس از اينکه لينک دانلود به بخش درخواست دانلود داده شد ، درخواست شما براي سرور ارسال ميگردد
و پس از مدتي مشخص دانلود شما صورت ميگيرد و شما ميتوانيد با نرم افزارهاي دانلود آفلاين فايل درخواستي
خود را با سرعت بالا روي فرکانس و مشخصات فني که در بخش راهنماي سايت اعلام شده دريافت کنيد

nightb

کاربر
2008-05-21
4
2
با سلام.
من یه کارت skystar2
DVB-PC TV Stars
دارم که وقتی با پلیر prog dvb میخوام کانالها رو ببینم بعد از چند تا کانال عوض کردن سیگنال قطع و وصل میشه و پلیر خیلی کند میشه و تصویر تیکیه تیکه و ناقص میاد ولی اگه سیستم رو خاموش کنم و بعد از چند دقیقه روشن کنم مشکل حل میشه و باز بعد از چند بارکانال عوض کردن همون آش و ...
لطفا کمک کنید

amir_2010

کاربر
2010-06-20
28
31
38
sky star 2.8

دی وی بی اسکای استار 2.8 ویندوزهای xp(servis pack3)-seven-vista رو میتونه ساپورت کنه؟

بالا