تاپیک پرسش وپاسخ وکلیه نکات درباره کارتهایdvb

larsulrich

کاربر
2008-04-03
87
131
sky x

با سلام

یک رسیور skyxدارم که فاقد تصور و فقط صدا بود.پس از مراجعه به تعمیر کار گفته شد که

مشکل از cpuمیباشد وپس از در اوردن وخراب کردن ان قادر به تعمیر نبود.لطفا مرا راهنمایی کنید

که ایا مشکل از cpuبودواگر بود چگونه مو توانم انرا تهیه کنم.

مشخصات cpu

OMEGA
STi5518BQC
D1K - LF429060
AA5CJ LF
TWN AA 442

orang

کاربر
2007-10-30
27
24
بله مشکل از سی پی یو هست.من هم این مشکل و داشتم و درستش کردم.

1024

کاربر
2008-02-02
6
0
کسی نیست درمورد این کارت اطلاعی داشته باشه کریستال video mate s300

روی کریستال نوشته 10.1f6g مقدار یعنی چقدر باتشکر :in_love::in_love::in_love::in_love::in_love::in_love::in_love::in_love::in_love::in_love::in_love::in_love:
ae9935556c.jpg

didar11

کاربر
2007-08-23
4
3
مشکل در هنگام نصب درایو SKYSTAR2 در ویندوز xp

با سلام خدمت دوستان
بنده هنگام نصب درایو SKYSTAR2 در ویندوز xp از طریق گزینه installation در اتوران سی دی آن با پیغام خطای زیر مواجه می شوم

[FONT=&quot][/FONT]
eo1g9382yibhrkgiha8o.jpg

لطفا مرا راهنمایی کنید.

majid33m

مدیر بازنشسته
2006-12-06
323
1,027
51
با سلام خدمت دوستان
بنده هنگام نصب درایو skystar2 در ویندوز xp از طریق گزینه installation در اتوران سی دی آن با پیغام خطای زیر مواجه می شوم

لطفا مرا راهنمایی کنید.

دوست من بایدکارت در سیستم شما ابتدا نصب شود سپس نرم افزار جانبی را نصب کنید

وقتی سیستم را روشن میکنید پیغام نیو هاردوار ویزارد داده میشود سپس اینستال از سی دی رام را انتخاب نماید و درایور را نصب کنید

mdn32345

کاربر
2007-07-03
13
13
با عرض سلام ببخشید که بعد جایی این پست را می زنم

من کارت اسکای استار 2 دارم ولی هنگامی که می خواهم به اینتر نت وصل بشم حتما باید وارد شبکه ویندوز بشوم وکارت اسکای استار را دی سی بل کنم تا بتوانم وصل اینتر نت بشوم چگونه می توانم زمای که هم کارت اسکای استار کار می کنه به اینترنت وصل بشوم
در ضمن من با مودم موتورلا دیل آپ وصل اینترنت می شوم. {مودم شماره گیری میکند ولی هنگام خواندن یوزر وپسورد دیسکانکت میشود).
با تشکر

didar11

کاربر
2007-08-23
4
3
با عرض سلام ببخشید که بعد جایی این پست را می زنم

من کارت اسکای استار 2 دارم ولی هنگامی که می خواهم به اینتر نت وصل بشم حتما باید وارد شبکه ویندوز بشوم وکارت اسکای استار را دی سی بل کنم تا بتوانم وصل اینتر نت بشوم چگونه می توانم زمای که هم کارت اسکای استار کار می کنه به اینترنت وصل بشوم
در ضمن من با مودم موتورلا دیل آپ وصل اینترنت می شوم. {مودم شماره گیری میکند ولی هنگام خواندن یوزر وپسورد دیسکانکت میشود).
با تشکر
با سلام
دوست عزیز برای رفع این مشکل بنده پیشنهاد می کنم آخرین درایو کارت اکای استار را از سایت http://www.technisat.com به امید خدا مشکتان حل می شود.

didar11

کاربر
2007-08-23
4
3
تصحیح می کنم
دوست عزیز بنده پیشنهاد می کنم آخرین درایو کارت اکای استار را از سایت http://www.technisat.com دانلود کنید به امید خدا مشکتان حل می شود.

jaber226

کاربر
2009-03-02
12
3
این کرستال تعمین فرکانس تیونر این کارت اگه بخواهید اورکلاک برای دانلود عوض کنید فکر نکنم جواب بده

loveglance

کاربر
2009-05-29
3
0
36
اساتید کمک کنید مشکل این کارت از کجاست

سلام من یه کارت دی وی بی ویژن پلاس 1 سالی هست که دارم که دیروز یه دفعه شبکه ها یی که روی قطبیت ورتیکال هستند را از دست دادم و signal
را صفر میزند و فقط بعضی شبکه هایی مثل tv persia یا gem
را نشان میدهد اما pmc را هم سیگنال ندارم که نمی دانم اشکال از چیست؟
لطفی کنید و راهنماییم کنید عزیزان و خرجش رو هم بگید که چه قدر میشه با تشکر
لازم به ذکر هست از نظر تنظیم نیز مشکلی نیست چون با یه دیش دیگه که تنظیم بود و سیگنال داشت امتحان کردم(iran,pen,omidiran)
این شبکه هارو ندارم و صفره سیگنالش
این عکس کارته اگه میشه اون قطعه ای که خرابه رو مشخص کنید روعکس آن IC که دورش خط کشیدم به شدت داغ میکند
IMG%5D

mohammadjooon

کاربر
2009-07-03
1
1
38
درخواست راهنمايي

با سلام. من از اساتيد گرامي سه سوال داشتم . البته ميدونم كه فقط سوال من نيست و سوال خيلي از مراجعين ديگه هم هست. و اگه ميشه لطف كنيد همينجا پاسخ بديد و لينك نديد. اول اينكه تفاوت DVB-S با DVB-S2 چي هست؟ دوم اينكه شما چه DVB رو پيشنهاد ميكنيد كه هم براي تماشاي شبكه ها و هم براي آفلاين دانلود ايده آل باشه ؟ سوم هم اينكه نظرتون درباره ديشهاي selfsat چي هست ؟ آيا امتحان كرديد؟
با تشكر

Download off

کاربر
2008-12-26
35
27
42
مشکل با 11449 در دبلیو6

با سلام دوستان فرکانس 11449 در دبلیو 6 در حال حاظر مشکل داره ؟؟

من این فرکانس و میگیرم با کوالیتی 94% ولی همین که از بالا مبام پایین و سیم و رو به کارت دی وی بی می زنم چند دقیقه سیگنال میاد بعد قطع میشه. شبها هم 2 یا 3 ساعتی روش سیگنال هست.

کارت بنده کیوباکس 8920 هستش.

در ضمن فرکانس 11617 رو با 98% کوالیتی میگیرم ولی فرکانس های دیگه رو سیگنال نمیده.

طول سیم هم کمتر از 20 متر هستش از دیش و کابل مستقا هم استفاده می کنم.

لطفآ دوستان راهنمایی کنند

مرس
ی

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
با سلام دوستان فرکانس 11449 در دبلیو 6 در حال حاظر مشکل داره ؟؟

من این فرکانس و میگیرم با کوالیتی 94% ولی همین که از بالا مبام پایین و سیم و رو به کارت دی وی بی می زنم چند دقیقه سیگنال میاد بعد قطع میشه. شبها هم 2 یا 3 ساعتی روش سیگنال هست.

کارت بنده کیوباکس 8920 هستش.

در ضمن فرکانس 11617 رو با 98% کوالیتی میگیرم ولی فرکانس های دیگه رو سیگنال نمیده.

طول سیم هم کمتر از 20 متر هستش از دیش و کابل مستقا هم استفاده می کنم.

لطفآ دوستان راهنمایی کنند

مرس
ی

اینطور که معلومه dvb شما به صورت عجیبی سیگنالها رو

نشون میده

بعد دوست عزیز شما فرکانس 11449 برای چی میخوای اگه برای افلاینه همین11617 تقریبا بهترین گزینه برای w6 ولی
به نظر من شما دیشت مشکل داره یا سیمتو چک کن

Download off

کاربر
2008-12-26
35
27
42
دوست عزیز دیش و سیم رو تازه گرفتم

از دیش تهران 90 استفاده می کنم که اینجا میگن بهترین دیشه کابل هم کابل خراسان گرفتم (صادراتی)

جلوی دیشم هم ماهنعی نیست. ال ان بی هم استارست هستش روی ساعت 4.30 تنظیم شده

بعضی وقتا سیگنال میاد روی 11449 واسه افلاین با اسکای نت هم گذاشتم ولی سرعت ماهواره 2.5 تا 3 مگ بوده ما که شنیده بودیم سرعت فرکانس های اس 2 بالاتر از این سرعتهاست در ضمن به شدت دیسی دارم

در حال حاضز هم 11617 با پید مادر بدون دیسی دارم دانلود خوبی دارم با کوالیتی 96 ال 98/%

ehsan9119

کاربر
2009-07-25
2
0
54
سوال در مورد dvb از مدیران

با سلام

یه مدتیه که میخوام dvb بگیرم/ میخواستم سوال کنم که کانالای کارتی رو مثلا توی فرکانس 11411 و 12360 بدون دردسر باز میکنه یا نه؟ مرسی :sadwalk:

farrokh2010

کاربر
2006-11-11
62
147
با سلام

یه مدتیه که میخوام dvb بگیرم/ میخواستم سوال کنم که کانالای کارتی رو مثلا توی فرکانس 11411 و 12360 بدون دردسر باز میکنه یا نه؟ مرسی :sadwalk:

دوست عزیز DVB هم جدا از ریسیورهای معمولی نیست.... اگه شما میخواین بدون دردسر کانالهای مورد علاقه تونو ببینین یک DVB ویک اشتراک ccam بگیر وخودت راحت کن

بالا