تاپیک پرسش وپاسخ و آموزش ترفندها. برای مدلهای x230-x250-x95-x90-x97-x99 USB

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
با سلام
رسیور x95 دارم که با تغیر کانالها از هاتبرد به عرب ست روی کانالهای mbc2 و mbc persia تنها صدا دارم و علامت no video روی صفحه میاید . چه باید کرد ؟
از سوی دیگر چگونه میتوان 5 ال ان بی را به این رسیور وصل کرد .

با تشکر
با درود
شما یکبار کانالهایی که مشکل دار باز میشوند را پاک کنید ودوباره سرچ نمایید
برای استفاده از 5تا8 دیش هم کافیست سوییچر 1 به8 تهیه کنید ودر منوی تنظیمات diseqc 1.1
را فعال وطبق ورودی درگاه سوییچر عمل کنید فرقی نداره با 4 ورودی

alereza

کاربر
2009-01-24
84
320
27
فرکانس 12226 رادیو فردا در ماهواره هاتبرد در رسیور استارست x95سیگنال میده ولی سرچ نمیشه مشکل کجاست

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
فرکانس 12226 رادیو فردا در ماهواره هاتبرد در رسیور استارست x95سیگنال میده ولی سرچ نمیشه مشکل کجاست

شما می بایست [FONT=arial,helvetica,sans-serif]Audio Pid یا شناسه برنامه [/FONT][FONT=arial,helvetica,sans-serif] رادیویی را از ۴۶۳۲ به ۱۵۳۲ تغییر میدادید و دیگر قادر به گرفتن سیگنال نخواهید بود ضمنا این شبکه شایعه ای بیش نبوده و تصویری نمی باشد و فقط بصورت رادیو میباشد[/FONT]

amirreza gh

کاربر
2010-08-06
115
274
نرم افزار 1.98 استفاده کن . مشکلت حل میشه

ممنون.اما این ورژن نمیتونه شبکه های رای ایتالیا رو باز کنه.آیا ورژنی هست که هم مشکل ضبط نداشته باشه و هم بتونه شبکه رای ایتالیا رو باز کنه؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
ممنون.اما این ورژن نمیتونه شبکه های رای ایتالیا رو باز کنه.آیا ورژنی هست که هم مشکل ضبط نداشته باشه و هم بتونه شبکه رای ایتالیا رو باز کنه؟

دوست گرامی برای باز کردن پکیج rai ایتالیا باید از ورژن 1.64 استفاده کنید و اخرین سافتکم که در زیر قرار دادم

پیوست‌ها

atos

کاربر
2008-11-08
6
8
39
ضمن تشکر از عزیزان
ریسیور من x95 هست و هاتبرد و سایروس رو قیچی زدم ، با هاتبرد اصلا مشکلی ندارم اما وقتی میزنم سایروس بعد مدتی سیگنال ضعیف میشه نهایتا قطع میشه ، مشکل از کجاست؟

1344Shahram

ناظم انجمن
2006-10-29
4,231
20,935
ضمن تشکر از عزیزان
ریسیور من x95 هست و هاتبرد و سایروس رو قیچی زدم ، با هاتبرد اصلا مشکلی ندارم اما وقتی میزنم سایروس بعد مدتی سیگنال ضعیف میشه نهایتا قطع میشه ، مشکل از کجاست؟
با درود
دوست گرامی شما ازتنظیم ال ان بی سایروس اطمینان پیدا کنید
سیم تا سوییچر را بازدید یا تعویض کنید
ورودی سوییچر برای سایروس را تعویض کنید مثلا 2بوده بزنید به 3 بعد ذخیره کنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوست عزیز من در شیراز با یک دیش 120 به صورت جداگانه به ماهواره سایروس همین مشکل را دارم یعنی از ساعت حدود 7 عصر تا نیمه شب ضعیف است

درود شما از النبی اینورتو استفاده کنید قدرت سیگنال آن بسیار قوی تر از النبی های دیگر است در مورد سیگنال هم عرض کنم من تا اونجایی که تجربه دارم از عصر که بگذریم سیگنال قوی تر می شود شما ببینید از کجا مشکل پیدا کردید.

amirreza gh

کاربر
2010-08-06
115
274
دوست گرامی برای باز کردن پکیج rai ایتالیا باید از ورژن 1.64 استفاده کنید و اخرین سافتکم که در زیر قرار دادم

ممنون.این پچ آیا هنگام ضبط کانالهای کد بیس مشکلی نداره؟؟؟؟؟ممنون.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
ممنون.این پچ آیا هنگام ضبط کانالهای کد بیس مشکلی نداره؟؟؟؟؟ممنون.

به نظر من از 1.98 خیلی بهتر است در مورد ظبط هم در هر دو مشکل داشت باید ببینید کدام بهتر است از لحاظ سازگاری با کار شما

256reza

کاربر
2011-01-27
74
130
چرا رسیور x95موقع شروع ضبط یک مقدار گیر میکنه بعد ضبط میشه؟آیا امکان این هست که در زمانی که برنامه مهمی مثلا از یک شبکه مثل mbc actionدر حال پخش و قصد ضبط برنامه داشته باشی ولی به جاش یک شبکه دیگه ضبط میکنه با صدا همون کانالی که میخواستی ضبط بشه به صورت خلاصه یعنی در اون لحظه که موقع پخش اون برنامه هست اجازه ضبط بهت نده چون یک بار برای من همین اتفاق پیش آمده؟

kianosh14

کاربر افتخاری
2011-05-02
686
2,802
چرا رسیور x95موقع شروع ضبط یک مقدار گیر میکنه بعد ضبط میشه؟آیا امکان این هست که در زمانی که برنامه مهمی مثلا از یک شبکه مثل mbc actionدر حال پخش و قصد ضبط برنامه داشته باشی ولی به جاش یک شبکه دیگه ضبط میکنه با صدا همون کانالی که میخواستی ضبط بشه به صورت خلاصه یعنی در اون لحظه که موقع پخش اون برنامه هست اجازه ضبط بهت نده چون یک بار برای من همین اتفاق پیش آمده؟

اینکه موقع ضبط گیر میکنه بستگی به حجم فلش و نوع فلش بستگی داره هرچی محتویات فلش کمتر باشه بهتر و سریعتر record میشه
ضبط فلش از یه کانال و پخش خراب یا .... فقط هنگامی امکان پذیر است که دو شبکه هم فرکانس باشند و با زدن دکمه record , و احتمالا شما بجای yes بروی no کلیک کرده اید ...اگر اینکار را انجام نداده اید ممکن است در رسیور بعد از ضبط کانال دلخواه کانال دیگری نمایش میدهد یا یا با صدای ناموزون ولی مطمئنا در کامپیوتر همان کانال ضبط شده بصورت صحیح پخش میشود

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام.من یک دستگاه x95 دارم.میخوام شبکه هایی مثل sky sport یا jac sport ها رو باز کنم با توجه به مدل دستگام از چه روشی میتونم استفاده کنم تا با کیفیت ترین باشه؟ممنون.
درود بر شما عزیز بهترین راه اکانت سی سی کم میباشد که با رسیور شما زیاد خوب نمیشه یعنی بهتر است که رسیور لینوکسی داشته باشید اما راه دیگری است که دانگل میباشد می توانید با دیش و یک دانگل کانال هایی که گفتید را باز کنید

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
این روش دانگل چطوری اجرا میشه من که مبتدی هستم می تونم خودم انجام دهم؟ سی سی کم چطور؟

سلام برای راه اندازی دانگل با رسیور x95 و هم خانواده کار سختی نیست مثلا دانگل مینی وان را که آموزشش در بخش هست داشته باشید و باآخرین نرم افزار آپگرید شده رسیور و دانگل و یک دیش جدا می توانید شرینگ را برقرار کنید سوالی بود برای راه اندازی بپرسید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا