تاپیک پرسش و پاسخ رسیورهای لینوکسی اكسترند (Xtrend)

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
دوستان
اگر هر گونه سوال و مشکل در مورد رسیورهای اکسترند دارید در این بخش بیان کنید
از باز کردن تاپیک های جدا خودداری کنید موفق باشید

bigbang240

کاربر
2013-09-14
3
0
سلام من ایمیج انیگما رو روی رسیور xtrend 6000 نصب کرده بودم که حین کار دستگاه قفل کرد که مجبور شدم دکمه پاور دستگاه رو بزنم امااااااااااااااااااا............همه چی پرید و الان با روشهایی مثل usb زدن به دستگاه و نصب کردن خبری نیست چون هیچ اتفاقی نمی افته اصلا انگار دستگاه مرده هیچ عکسال عملی نشون نمیده ....لطفا کمک کنید چون حدود 2 روز درگیر این موضوعم و هیچ پیشرفتی هم نداشتم

bigbang240

کاربر
2013-09-14
3
0
خیلی وقت پیش هم از طریق telnet یکارایی کردم که یادم نیست که بوت لودر رو شناخت و تونستم ایمیج نصب کنم ولی یادم نمیاد چکار کردم لطفا راهی پیش پای من بذارید مشکلم حل شه با تشکر

jalaljalaljalal

کاربر
2012-05-14
13
24
دوستان عزیز پیکون و پلاگین و اسکین قسمت ویو و دریم باکس برای اکسترند 6000 هم قابل استفاده هست؟
یه سوال مهم دیگه اینکه اسکین هر ایمیج متفاوته یا نه هر اسکینی به همه ایمیجها میخوره؟

mehranironi

کاربر
2013-07-16
3
2
سلام عدم شناسایی یو اس بی در اکسترند 9000 و عدم دریافت ایمیج

asal81

کاربر
2009-10-30
5
8
27
با سلام . بنده اکسترند ۹۰۰۰ دارم . که چراغ وسط پنل بصورت عادی پشت سر هم چشمک میزند ولی بعد از تمام شدن چشمک هیچ چیزی روی پنل نمایان نمیشود . وبالا نمیاید

حافظ محمد

سرپرست ارشد تالار ریسیور و تعمیرات
2010-08-15
1,678
5,542
با سلام . بنده اکسترند ۹۰۰۰ دارم . که چراغ وسط پنل بصورت عادی پشت سر هم چشمک میزند ولی بعد از تمام شدن چشمک هیچ چیزی روی پنل نمایان نمیشود . وبالا نمیاید

خروجی ولتاژهای تقذیه رو چک کنید ببینید آیا مطابق لوکیشن خروجی خود تغذیه هست؟

morteza-t

کاربر
2006-10-10
45
36

روی برد کنار سوکت پاور که به برد وصل میشه سه تا ای سی 8 پایه هست با سشوار خوب حرارت بده و گرمش کن باید جواب بده .مخصوصا دو تای اولی که به سوکت نزدیکه

بالا