درود
چندی از کاربران هم این مشکل را با 11881 بدر داشتند
ایراد از نرم افزار این رسیور هست همچنین با دیش گردان هم
مشکلاتی داره که با نرم افزارهای بعدی از طریق شرکت ایکس کروزر
برطرف می گردد
با سلام
دست گذاشتی رو دلم من نزدیک به 470 هزار تومان بی زبان رو خرج این رسیور کردم بعد از اینکه با کلی تعریف و تمجید اونو وصل کردم به دیش گردان دیدم اصلاً یادش میره باید موقعی که کانال عوض کنم جهتش عوض بشه
یعنی واقعاً مشکل به این بزرگی باید اینقدر طول بکشه که مثلاً چند وقت دیگه آپدیت واسش بیاد؟؟
این موردی که فرمودید که برطرف میشه آیا خود شرکت ایکس کروزر از این مشکل خبر داره ؟؟
این خبر شما منبع موثقی دارد که قراره این مشکل برطرف بشه ؟؟؟
ممنونم
فايلهاي v-sids و v-keys رو كه عليرضاي عزيز در تايپيك مخصوص گذاشته بود گرفتم و از حالت فشرده خارج كردم و روي فلش ريختم ولي دستگاه آنها را نمي شناخت. چگونه بايد اين كد ها رو به دستگاه بدهم؟
اساتید محترم کمک...!
من یه مشکل اساسی با این آوانت دارم که جدید آمده...(آوانتی که خریدم یک سال اکانت اینترنتی باز کردن کانالم داشت فروشنده گفت جدید امده)
تقریبا هر 1 ساعت دستگاه روی کانال های معمولی قفل می کنه و وقتی یکی از دکمه های کنترل را فشار می دم کلان هنگ می کنه و باید حتما از پشت دستگاه روشن و خاموش بشه تا دوباره بوت بشه و درست بشه... ورژه نرم افزارشم 3.01.44 هستش...
خواهشا یکی کمک کنه من این دستگاه رو که 500 هزار تومن خریدمش رو درست کنم...خیلی اصاب خورد کن شده...روزی 5-6 بار بلند می شیم می ریم خاموش روشن می کنیم بعد کلی وا میستیم بوت بشه دوباره از اول...!
سلام دوست عزیز بالا خریدی
این مشکل از نرم افزار هست بزودی با نرم افزار بعدی حل میشه
در ضمن این رسیور اکانت رایگان ندارد
جناب علیرضا اتفاقا اکانت رایگان داره...
فروشنده گفت ............
منم می دونم ایکسکروزر با اکانت رایگان ارائه نمی شه ولی گفتم به شرط گفت باشه...
آلانم دارم کانالای کارتی رو با شیرینگ می بینم...
با USB Wifi هم به اینترنت وصل می شم...
تصویرم خیلی عالی و بدون فریز...
خواستید شماره می دم بپرسید تا باورتون بشه...
سلام خدمت اساتید محترم (در کل رسیور ایکس کروزر420 آوانت خوبه بخریم .کلا" بهش می ارزه این مبلغی که میگن هزینش کنیم؟ یا که اصلا از تو فکرش بیاییم بیرون) متشکرم اگه پاسخ بدید.