تاپیک پرسش و پاسخ رسیور Xcruiser XDSR420HD AVANT

mapnaz

کاربر
2010-08-23
25
41
با سلام به دوستان
با اجازه اساتيد محترم اين تايپيك را باز كردم كه هرگونه مشكل احتمالي در رابطه با Xcruiser XDSR420HD AVANT براي دوستان پيش مي آيد اينجا مطرح شود و اساتيد محترم هم به آنها پاسخ دهند .
البته بجز مبحث درخواست نرم افزار و پلاگين كه تايپيك جداگانه دارد.

mapnaz

کاربر
2010-08-23
25
41
با اجازه اولين سئوال را هم خودم مطرح مي كنم:
رسيورم را با آخرين ورژن به روز كرده ام ولي هنوز بعضي فركانسهاي هات برد مثل 12539h و 11075v را نمي توانم دريافت كنم . ديشم را دقيق تنظيم كرده ام و پارازيت هم ندارم.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
درود
چندی از کاربران هم این مشکل را با 11881 بدر داشتند
ایراد از نرم افزار این رسیور هست همچنین با دیش گردان هم
مشکلاتی داره که با نرم افزارهای بعدی از طریق شرکت ایکس کروزر
برطرف می گردد

al_bozorgi

کاربر
2009-05-15
1
2
درود
چندی از کاربران هم این مشکل را با 11881 بدر داشتند
ایراد از نرم افزار این رسیور هست همچنین با دیش گردان هم
مشکلاتی داره که با نرم افزارهای بعدی از طریق شرکت ایکس کروزر
برطرف می گردد

با سلام

دست گذاشتی رو دلم من نزدیک به 470 هزار تومان بی زبان رو خرج این رسیور کردم بعد از اینکه با کلی تعریف و تمجید اونو وصل کردم به دیش گردان دیدم اصلاً یادش میره باید موقعی که کانال عوض کنم جهتش عوض بشه

یعنی واقعاً مشکل به این بزرگی باید اینقدر طول بکشه که مثلاً چند وقت دیگه آپدیت واسش بیاد؟؟

این موردی که فرمودید که برطرف میشه آیا خود شرکت ایکس کروزر از این مشکل خبر داره ؟؟

این خبر شما منبع موثقی دارد که قراره این مشکل برطرف بشه ؟؟؟

ممنونم

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
با سلام

دست گذاشتی رو دلم من نزدیک به 470 هزار تومان بی زبان رو خرج این رسیور کردم بعد از اینکه با کلی تعریف و تمجید اونو وصل کردم به دیش گردان دیدم اصلاً یادش میره باید موقعی که کانال عوض کنم جهتش عوض بشه

یعنی واقعاً مشکل به این بزرگی باید اینقدر طول بکشه که مثلاً چند وقت دیگه آپدیت واسش بیاد؟؟

این موردی که فرمودید که برطرف میشه آیا خود شرکت ایکس کروزر از این مشکل خبر داره ؟؟

این خبر شما منبع موثقی دارد که قراره این مشکل برطرف بشه ؟؟؟

ممنونم

درود
بله دوست عزیز شرکت ایکس کروزر از این مشکلات خبر داره
تنها شما نیستید شاید چندین هزار نفر در ایران با این رسیور
چنین مشکلی دارند بزودی نرم افزاری بهتر با مشکلات کمتر
و پلاگین اختصاصی اوانت ارائه می گردد

mapnaz

کاربر
2010-08-23
25
41
فايلهاي v-sids و v-keys رو كه عليرضاي عزيز در تايپيك مخصوص گذاشته بود گرفتم و از حالت فشرده خارج كردم و روي فلش ريختم ولي دستگاه آنها را نمي شناخت. چگونه بايد اين كد ها رو به دستگاه بدهم؟

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
فايلهاي v-sids و v-keys رو كه عليرضاي عزيز در تايپيك مخصوص گذاشته بود گرفتم و از حالت فشرده خارج كردم و روي فلش ريختم ولي دستگاه آنها را نمي شناخت. چگونه بايد اين كد ها رو به دستگاه بدهم؟

درود
دوست عزیز فایل v-keys/sides برای رسیور ایکس کروزر نیست
فقط برای کارتdvb می باشد دقت کنید الکی به رسیور نرم افزار و سافتکم نزنید
رسیور شما فقط پلاگین مخصوص میخوره تو بخش موجود است

hamid.ppc

کاربر
2014-02-04
2
2
اساتید محترم کمک...!
من یه مشکل اساسی با این آوانت دارم که جدید آمده...(آوانتی که خریدم یک سال اکانت اینترنتی باز کردن کانالم داشت فروشنده گفت جدید امده)
تقریبا هر 1 ساعت دستگاه روی کانال های معمولی قفل می کنه و وقتی یکی از دکمه های کنترل را فشار می دم کلان هنگ می کنه و باید حتما از پشت دستگاه روشن و خاموش بشه تا دوباره بوت بشه و درست بشه... ورژه نرم افزارشم 3.01.44 هستش...
خواهشا یکی کمک کنه من این دستگاه رو که 500 هزار تومن خریدمش رو درست کنم...خیلی اصاب خورد کن شده...روزی 5-6 بار بلند می شیم می ریم خاموش روشن می کنیم بعد کلی وا میستیم بوت بشه دوباره از اول...!

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
اساتید محترم کمک...!
من یه مشکل اساسی با این آوانت دارم که جدید آمده...(آوانتی که خریدم یک سال اکانت اینترنتی باز کردن کانالم داشت فروشنده گفت جدید امده)
تقریبا هر 1 ساعت دستگاه روی کانال های معمولی قفل می کنه و وقتی یکی از دکمه های کنترل را فشار می دم کلان هنگ می کنه و باید حتما از پشت دستگاه روشن و خاموش بشه تا دوباره بوت بشه و درست بشه... ورژه نرم افزارشم 3.01.44 هستش...
خواهشا یکی کمک کنه من این دستگاه رو که 500 هزار تومن خریدمش رو درست کنم...خیلی اصاب خورد کن شده...روزی 5-6 بار بلند می شیم می ریم خاموش روشن می کنیم بعد کلی وا میستیم بوت بشه دوباره از اول...!

سلام دوست عزیز بالا خریدی
این مشکل از نرم افزار هست بزودی با نرم افزار بعدی حل میشه
در ضمن این رسیور اکانت رایگان ندارد

hamid.ppc

کاربر
2014-02-04
2
2

سلام دوست عزیز بالا خریدی
این مشکل از نرم افزار هست بزودی با نرم افزار بعدی حل میشه
در ضمن این رسیور اکانت رایگان ندارد

جناب علیرضا اتفاقا اکانت رایگان داره...
فروشنده ...........
منم می دونم ایکسکروزر با اکانت رایگان ارائه نمی شه ولی گفتم به شرط گفت باشه...
آلانم دارم کانالای کارتی رو با شیرینگ می بینم...
با USB Wifi هم به اینترنت وصل می شم...
تصویرم خیلی عالی و بدون فریز...
خواستید شماره می دم بپرسید تا باورتون بشه...

درج قیمت در سایت ممنوع

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mapnaz

کاربر
2010-08-23
25
41
در ضمن وقتي خريدم اول يه دستگاه بهم داد كه به نظرم آكبند نمي آمد ، همينطور هنگ مي كرد رفتم پس دادم و يكي ديگه گرفتم و نرم افزار
3.01.44 ريختم روش.
تا حالا كه مشكلي نداشته. بنابراين گمون نكنم از برنامه باشه.

درج قیمت در سایت ممنوع

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
جناب علیرضا اتفاقا اکانت رایگان داره...
فروشنده گفت ............
منم می دونم ایکسکروزر با اکانت رایگان ارائه نمی شه ولی گفتم به شرط گفت باشه...
آلانم دارم کانالای کارتی رو با شیرینگ می بینم...
با USB Wifi هم به اینترنت وصل می شم...
تصویرم خیلی عالی و بدون فریز...
خواستید شماره می دم بپرسید تا باورتون بشه...

خوب دوست عزیز منم همین را گفتم
اکانت رایگان نداره احتمال داره سیسکم یا جیشر باشه

DIPLOMACY

کاربر
2014-02-14
1
3
سلام خدمت اساتید محترم (در کل رسیور ایکس کروزر420 آوانت خوبه بخریم .کلا" بهش می ارزه این مبلغی که میگن هزینش کنیم؟ یا که اصلا از تو فکرش بیاییم بیرون) متشکرم اگه پاسخ بدید.

mapnaz

کاربر
2010-08-23
25
41
از نظر كيفيت تصوير يكي از بهترين هاست. ولي چون جديد اومده يكسري مشكلات كوچيك داره كه با اومدن نرم افزارهاي جديد حل خواهد شد بنابراين بايد كمي صبر و حوصله داشته باشيد.

Alireza-Sat

مدیر بازنشسته
2010-08-17
6,564
26,903
سلام خدمت اساتید محترم (در کل رسیور ایکس کروزر420 آوانت خوبه بخریم .کلا" بهش می ارزه این مبلغی که میگن هزینش کنیم؟ یا که اصلا از تو فکرش بیاییم بیرون) متشکرم اگه پاسخ بدید.

سلام دو مدل فورست9200 پلاس و ایکس کروزر420 اوانت تا قیمت زیر500 تومان عالی هستند
البته از نظر ساخت و شرکتی فورست را بیشتر قبول دارم

rezazzz

کاربر
2014-02-15
1
2
باسلام خدمت دوستان عزیز
من میخوام کانالهام رو دسته بندی کنم ولی فونتهای این قسمت کاملا بهم ریخته است . لطف کنید منو راهنمایی کنید که چیکار کنم
متشکرم از تمام دوستان

mapnaz

کاربر
2010-08-23
25
41
1- كنترل اين رسيور دكمه زوم نداره چطوري ميشه تصاوير را زوم كرد؟
2- تصاويري كه از اين رسيور بر روي فلش ضبط مي شود در كامپيوتر نمايش داده نمي شود . چگونه مي توان فرمت ضبط كردن را تغيير داد؟

آخرین ویرایش:

mapnaz

کاربر
2010-08-23
25
41
همچنان منتظر جواب:a3IRSAT1::a3IRSAT1:

راستي اين رسيور واي فاي داخلي دارد؟

آخرین ویرایش:

farzad8867

کاربر
2014-01-12
6
10
بچه سلام
xcuiser xdsr 420hd avant برای cccam چجوریه؟ خوبه؟

و اینکه چه فرقی با 420 hd داره؟
کلا اون avant اخرش چه اپشنی داره که اون یکی نداره؟​

بالا