تاپیک پلاگین های ارائه شده برای کلیه مدلهای HD ایکس کروزر . XDSR HD Plugin

zoru

کاربر افتخاری
2010-07-24
816
2,624
36
امولاتور جدید فورتیس که قبلا در موردش در فرام صحبت کردم.

• بر اساس API 1.20
  • ترکیبی از Xcam و Oscam
  • ساپورت cccam, newcamd, camd35
  • قابلیت وارد کردن اکانت به صورت دستی(بعد از استارت بر روی آن OK کنید)
  • ساخت فایل xcam.prio به صورت خودکار
  • بدون مشکل در تعویض صدا
  • ترافیک مصرفی (اینترنت) بسیار جزئی
  • قابل استفاده در تمامی رسیورهای Xcruiser
  • جهت عملکرد بهتر از آخرین ورژن نرم افزار استفاده کنید.
  • جهت استفاده از کدهای biss و سایر سیستم های کدگذاری هک شده از امولاتورهای Coconut و Mcas استفاده کنید.
  • این ورژن، نسخه نهایی از این امولاتور نخواهد بود و کار بر روی آن ادامه خواهد داشت...

نحوه کانفیگ:
در پوشه Xcam فایل Xcam.server باز کنید(با PSPAD) و اکانت مطابق الگوی تعریف شده وارد کنید.
xcam.JPG
در واقع کانفیگ این امولاتور با oscam تفاوتی ندارد.
با تشکر از دوست خوبم حسام

پیوست‌ها

NEGIN2005

کاربر
2010-01-08
7
9
44
دوستان
لطفا یک پلاگین 2.7 xcam کامل برای استفاده با آخرین ورژن نرم افزار 3.0.1.52 رسیور ایکس کروز 420 آوانت برایم بگذارید؟

با سپاس

xl150

کاربر
2010-10-11
86
224
38
با سلام خدمت دوستان عزیز باید ببخشید اگه اشتباهی پست زدم من یه دستگاهxdsr400hdدست دوم خریدم که نمیدونم چه قابلیتهای داره این پلاگین چیه و چه کاری انجام میده ایا الان هم فعال هستند و تو سایت که نگاه میکنم هرچی نرم افزار هست برای nandوpulsهست ولی دستگاه من هیچ کدوم از این کلمه ها رو نداره ایا فایل اونا به این دستگاه من میخوره ممنون بنده رو راهنمای کنید

vahid 6630

معاونت انجمن
2010-07-29
4,405
17,775
40
با سلام خدمت دوستان عزیز باید ببخشید اگه اشتباهی پست زدم من یه دستگاهxdsr400hdدست دوم خریدم که نمیدونم چه قابلیتهای داره این پلاگین چیه و چه کاری انجام میده ایا الان هم فعال هستند و تو سایت که نگاه میکنم هرچی نرم افزار هست برای nandوpulsهست ولی دستگاه من هیچ کدوم از این کلمه ها رو نداره ایا فایل اونا به این دستگاه من میخوره ممنون بنده رو راهنمای کنید

پلاگین مانند سافتکم است پچ دستگاه شما هم در بخش موجود است

بالا