تایپک سوالات و مشکلات استار مکس 150 الفا در این تایپک

hd100

کاربر
2015-08-10
5
11
سلام..من دسگاه استارمکس الفا150 دارم..مدام هنگ میکنه ..مشکل سخت افزاری داره کدوم قسمتو عوض کنم تا درست بشه..اصلا دلیل هنگ چه میتونه باشه..از منبه تغذیه یا برد میتونه دوستان تعمیرکار کسی هست مرا راهنمایی کنه .ممنون میشم....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hd100

کاربر
2015-08-10
5
11
مشکل شما از نرم افزار هست برنامه رسیور خود را تغییر دهید

سلام..ممنون داداش بابت پاسخ سریع...تمتمی برنامه ها را تست زدم..کابل النبی.مودم وای فای کلا عوض کردم بازم هنگ میکنه...با یک دسگاه دیگه تست زدم خوب شد..ولی با این هنگ.هر5دقیقه یکبار هنگ میکنه دسگاه هم تازه خریدم..مشکل نرم افزار نداره سخت افزاریه...

ASALAK5513

کاربر
2017-05-06
1
3
درود دوست عزیز

در ابتدا اخرین نرم افزار رو با کابل ولودر به دستگاه بدید
بعد ریست فکنوری کرده وا پشت خاموش وروشن کنید وکانالیابی نمایید
باید مشکل حل بشه ودر غیر اینصورت در بخش تعمیرات سخت افزاری مطرح کنید .

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوست گرامی وقتی هنگ میکنه چک کنید ببینید cpuگرماش عادیه یا نه همچنین رگولاتورها را هم ولتازشون را حین گرم شدن چک کنید//در صورتی که همه چی عادی بود بروید سراغ نرم افزار زدن

hd100

کاربر
2015-08-10
5
11
درود دوست عزیز

در ابتدا اخرین نرم افزار رو با کابل ولودر به دستگاه بدید
بعد ریست فکنوری کرده وا پشت خاموش وروشن کنید وکانالیابی نمایید
باید مشکل حل بشه ودر غیر اینصورت در بخش تعمیرات سخت افزاری مطرح کنید .
ممنون دوستان..اخرین برنامه را هم با لودر زدم و تمامی مراحل را انجام دادم.بازم درست نشد..دقیق5یا6دقیقه بعد هنگ میکنه رو هر کانال که باشه.اس دی یا دچ دی فرقی نداره

hd100

کاربر
2015-08-10
5
11
[QU]با درود //دوست گرامی وقتی هنگ میکنه چک کنید ببینید cpuگرماش عادیه یا نه همچنین رگولاتورها را هم ولتازشون را حین گرم شدن چک کنید//در صورتی که همه چی عادی بود بروید سراغ نرم افزار زدن[/QUOTE]

ممنون داداش.الان که هنگ کرد سی پی یو را چک کردم داغ کرده بیش از حد که نمیشه دست زد..مشکل چیه که سی پی یو داغ میکنه..یهنی وقتی داغ کنه هنگ میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

bardia.t

کاربر افتخاری
2009-11-13
1,123
3,346
با درود //دوست گرامی پس اگر سی پی یو بیش از اندازه داغ میکنه ایراد نرم افزاری نیست . یا خود سی پی یو خراب هستش و یا رگولاتور ها ولتازشون فیکس نیست و بیش از اندازه ولتاز به سی پی یو اعمال میشه /ولی به احتمال 80 درصد خود سی پی یو خرابه شما اگر تعمیرکار هستید سی پی و را تعویض کنید ولی اگر تجربه کافی در تعمیر و تعویض سی پی یو ندارید این کار را به یک تعمرکار ماهر بسپارید چون تعویض سی پی یو کار مشکل و وقت گیری هست

farhadi-1

سرپرست ارشد تالار ریسیور
2014-03-28
2,048
6,412
درود
دوستان توجه کنند هرگونه بحث در رابطه با سخت افزار ریسیور باید در بخش تعمیرات مطرح وپیگیری شود لطفا دوستان همکاری نمایند تشکر

بالا